randunica Reputație: 6344 Postat Mai 7, 2015 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Mai 7, 2015 Haideti sa-i ajutam pe cei de la cancan cu un top corect al fetitelor din Bucuresti.Scrieti aici cine considerati ca sunt cele 10 fete care intra in topul vostru personal, luand in calcul absolut orice aspect aveti chef. Incep eu, ca trebuie sa ma nominalizez singura, ca sa nu mai mor de ciuda ca m-au pus ei pe locul trei.(poate va pune al cu coarne sa nu ma puneti in capul listei de top ca va bat la curu' gol)Deci:1. Randunica2. Elena maseuza ( pt frumusete)3. Tina (pt sinceritate)4. Rebeca(pt interesul acordat fotografiilor)5. Xenya (pt cel mai interesant body ever )6. Karla (pentru cele mai multe jucarii sexuale)7. Corina (pt dubla personalitate)8.Ika (pt cea mai directa si noncomformista atitudine)9. Michele (pt cel mai tare squirt)si 10 dar nu ultima Beatrice (pt ca pula se poate suge si daca ai Dreptul ...sau nu-l ai...sau il ai dar nu-l arati...sau nu se vede) Ps: topicul este un pamflet si trebuie tratat ca atare later edit:anteprimului loc SIANA pt originalitate 6 Link spre comentariu
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 7, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Partajează Postat Mai 7, 2015 Vraghia malai viseaza. )))) Link spre comentariu
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Mai 7, 2015 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Partajează Postat Mai 7, 2015 Fara Siana totul e pustiu. 1 3 Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Mai 7, 2015 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Mai 7, 2015 Fara Siana totul e pustiu. aoloooo ca mare dreptate ai Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Mai 7, 2015 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Mai 7, 2015 Vraghia malai viseaza. ))))taci ma si ocupa-ti timpul cu o tuica. nu ai?vin incoa ca ti dau eu o litra 2 Link spre comentariu
chris73 Reputație: 3808 Postat Mai 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 7, 2015 Siana premiul intai pentru literatura si delir erotic Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Mai 7, 2015 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Mai 7, 2015 Siana premiul intai pentru literatura si delir erotic10 tre sa nominalizezi Link spre comentariu
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 7, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Partajează Postat Mai 7, 2015 taci ma si ocupa-ti timpul cu o tuica. nu ai?vin incoa ca ti dau eu o litrabeau doar belvedere Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Mai 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 7, 2015 1.Lana pt valoare,caterinca.. 2.Randunica pt tupeu3 Siana pt originalitate4 Elena Aly frumusete5 Ksenyaaa cel mai sexy fund 6 Michelle best squirt ever7 Sorina4U cea mai profi8 Tina Diamond cea mai obraznicuta 9 Corina44 zugravul anului10 Amada cea mai buna consumatoare E bine asa vrabiuta? Plm,o gramada de timp mi-a luat sa scriu 3 4 Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Mai 7, 2015 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Mai 7, 2015 e bineeeeeeeeeeeeeee Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Mai 7, 2015 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Mai 7, 2015 beau doar belvederece-i ala?un soi de palinca straineza? Link spre comentariu
zypu Reputație: 179 Postat Mai 7, 2015 Oras:... Oras:... Partajează Postat Mai 7, 2015 Haideti sa-i ajutam pe cei de la cancan cu un top corect al fetitelor din Bucuresti.Scrieti aici cine considerati ca sunt cele 10 fete care intra in topul vostru personal, luand in calcul absolut orice aspect aveti chef. Incep eu, ca trebuie sa ma nominalizez singura, ca sa nu mai mor de ciuda ca m-au pus ei pe locul trei.(poate va pune al cu coarne sa nu ma puneti in capul listei de top ca va bat la curu' gol)Deci:1. Randunica2. Elena maseuza ( pt frumusete)3. Tina (pt sinceritate)4. Rebeca(pt interesul acordat fotografiilor)5. Xenya (pt cel mai interesant body ever )6. Karla (pentru cele mai multe jucarii sexuale)7. Corina (pt dubla personalitate)8.Ika (pt cea mai directa si noncomformista atitudine)9. Michele (pt cel mai tare squirt)si 10 dar nu ultima Beatrice (pt ca pula se poate suge si daca ai Dreptul ...sau nu-l ai...sau il ai dar nu-l arati...sau nu se vede) Ps: topicul este un pamflet si trebuie tratat ca atare later edit:anteprimului loc SIANA pt originalitatesa vezi scandal , ai uitat-o pe roberta 5 Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Mai 7, 2015 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Mai 7, 2015 sa vezi scandal , ai uitat-o pe roberta :slap2 oofce uituca sunt Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114304 Postat Mai 7, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Mai 7, 2015 Haideti sa-i ajutam pe cei de la cancan cu un top corect al fetitelor din Bucuresti.Scrieti aici cine considerati ca sunt cele 10 fete care intra in topul vostru personal, luand in calcul absolut orice aspect aveti chef. Incep eu, ca trebuie sa ma nominalizez singura, ca sa nu mai mor de ciuda ca m-au pus ei pe locul trei.(poate va pune al cu coarne sa nu ma puneti in capul listei de top ca va bat la curu' gol)Deci:1. Randunica2. Elena maseuza ( pt frumusete)3. Tina (pt sinceritate)4. Rebeca(pt interesul acordat fotografiilor)5. Xenya (pt cel mai interesant body ever )6. Karla (pentru cele mai multe jucarii sexuale)7. Corina (pt dubla personalitate)8.Ika (pt cea mai directa si noncomformista atitudine)9. Michele (pt cel mai tare squirt)si 10 dar nu ultima Beatrice (pt ca pula se poate suge si daca ai Dreptul ...sau nu-l ai...sau il ai dar nu-l arati...sau nu se vede) Ps: topicul este un pamflet si trebuie tratat ca atare later edit:anteprimului loc SIANA pt originalitate topicul cred ca e foarte serios 1 Link spre comentariu
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 7, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Partajează Postat Mai 7, 2015 ce-i ala?un soi de palinca straineza?pffff... da'pai nu stii nimic... inafara de lapte de tap )) Link spre comentariu
roberta2016 Reputație: 17573 Postat Mai 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 7, 2015 sa vezi scandal , ai uitat-o pe roberta Nu cred ca sunt de top 10. Sa fim realisti. Topul facut de randunica este foarte corect. Link spre comentariu
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 7, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Partajează Postat Mai 7, 2015 Nu cred ca sunt de top 10. Sa fim realisti. Topul facut de randunica este foarte corect.o fi, cel mult, dar cu ea pe ultimul loc ))) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 7, 2015 Partajează Postat Mai 7, 2015 Fara Milli topu' e' zero............. 1 Link spre comentariu
dă toate Reputație: 1981 Postat Mai 7, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Partajează Postat Mai 7, 2015 Nu cred ca sunt de top 10. Sa fim realisti. Topul facut de randunica este foarte corect.Tu esti un fel de Serpico nu-i asa? :clapp :clapp Link spre comentariu
zypu Reputație: 179 Postat Mai 7, 2015 Oras:... Oras:... Partajează Postat Mai 7, 2015 Nu cred ca sunt de top 10. Sa fim realisti. Topul facut de randunica este foarte corect.Unde ai dreptate nu ma bag. scuzoaiele mele Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 7, 2015 Partajează Postat Mai 7, 2015 zugravul anului?! astept comenzi..... sa vedeti ce va zugravesc eu pe toti Sa tii trafaletu'n buze 2 Link spre comentariu
am@ndina Reputație: 485 Postat Mai 7, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Mai 7, 2015 Nu cred ca sunt de top 10. Sa fim realisti. Topul facut de randunica este foarte corect. Frumos fentat, cu dovada de altruism si modestie... arata bine! 1.Lana pt valoare,caterinca.. 2.Randunica pt tupeu3 Siana pt originalitate4 Elena Aly frumusete5 Ksenyaaa cel mai sexy fund 6 Michelle best squirt ever7 Sorina4U cea mai profi8 Tina Diamond cea mai obraznicuta 9 Corina44 zugravul anului10 Amada cea mai buna consumatoare E bine asa vrabiuta? Plm,o gramada de timp mi-a luat sa scriu Nu sunt "fetita" si nici nu sunt in Bucuresti...Sa ma bucur ca ti-am ramas pe creier? Remuscari, peste remuscari... Ba ca nu m-ai futut, ba ca te-ai purtat urat, ba ca te-am batut...Nu m-ai futut pentru ca te-ai purtat urat si te-am batut! Las-o sa treaca... Esti cea mai cunoscuta pe forum, ce alte topuri mai vrei? Aia au bagat si o ciudatenie acolo, doar pentru soc... Cu topul tau nu sunt de acord pentru ca ai trecut fetele pe care le cunosti, este topul ala Randunica... 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum