Sari la conținut

O blonda dulce 0725170331

Postări Recomandate

• Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini
Postat

100 finalizarea? cand am fost la ea 100 ron era ora...i am facut recenzie tot pe pagina asta 

• Like 1
  • Telefon: v_king_67
  • Oras:Constanta
  • Telefon: v_king_67
Postat
  La 30.01.2016 la 12:05, sorinu a spus:

100 finalizarea? cand am fost la ea 100 ron era ora...i am facut recenzie tot pe pagina asta 

Daa Sorine ,dupa ce ai facut tu recenzia ,a saltat fata pretul  :laugh2  ...ai emancipato si pe asta  :slap2

• Like 2
  • Minus 2
Postat
  La 30.01.2016 la 12:05, sorinu a spus:

La 30.01.2016 la 12:15, corsar a spus:

Daa Sorine ,dupa ce ai facut tu recenzia ,a saltat fata pretul  :laugh2  ...ai emancipato si pe asta  :slap2

ba Sorine ce tare esti :laugh2, esti un fel de trend-setter mai ceva ca David Beckam :laugh2, un fel de Good Luck Chuck, le ajuti sa gaseasca pretul corect 

• Like 1
Postat
  La 30.01.2016 la 12:03, sexinplex14 a spus:

100/200 la fel ca si asta vara,cred ca si locatia este aceeasi,nu am intrebat dar asa cred

Daca mai lucreaza nu stiu dar ea a plecat din locatie inaintea Larisei. Pai daca mai statea in Cet sigur ma abonam la ea ca stau prin zona. Sănătace!

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Cineva , ceava noutati ???

Am fost la ea prin iunie ,avea locatia vizavi de Hotel Ten. A fost o experienta misto , mai avea o colega un picut mai plinuta. Am ales  o ora cu amandoua  si am platit undeva la 200 ron. Tot ce-mi aduc aminte e ca nu ma mai saturam de dat in tipa mai plinuta ... am puso mama iedului si am dat in ea pret de 10 15 min (strimta rau) ,  .... Din pacate numarul celei plinute nu il am. Tipa blonduta e ok , comunicativa , zambareata , se implica desi vazusem pe forum niste postari nu tocmai in favoarea ei . Cat despre copil .... iulie , august , septembrie , oct , nov , dec, jan ,feb... 8 luni ... tot ce e posibil sa fi calarit o graviduta.

Hai sa dau si note sa nu-mi atrag critici din partea colegilor.

Locatie 7 ( mobila batraneasca , un pic de dezordine , baia ok )

Fetele  : Blonduta 8 ( gen skinny , 1.60 , 45 kg ) Plinuta  7 ( nu skinny :D , 1.60 , habarnuam/kg ) ...chipulete nici prea prea nici foarte foarte

Prestatie:  8  ... inca mai fac labi dupa partida cu plinuta ( doar mama iedului) ...blonda sare bine pe cuc

Amenda 200 ron/h ...cereau 180 h .... ma surprinde un pic afirmatia colegului cu 100/200 !!

spor la ciocanit !

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...