sorinu Reputație: 3230 Postat Ianuarie 30, 2016 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Partajează Postat Ianuarie 30, 2016 Cat mai e scorul la ea ? Link spre comentariu
sexinplex14 Reputație: 42 Postat Ianuarie 30, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Ianuarie 30, 2016 100/200 la fel ca si asta vara,cred ca si locatia este aceeasi,nu am intrebat dar asa cred Link spre comentariu
sorinu Reputație: 3230 Postat Ianuarie 30, 2016 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Partajează Postat Ianuarie 30, 2016 100 finalizarea? cand am fost la ea 100 ron era ora...i am facut recenzie tot pe pagina asta 1 Link spre comentariu
corsar Reputație: -301 Postat Ianuarie 30, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Partajează Postat Ianuarie 30, 2016 100 finalizarea? cand am fost la ea 100 ron era ora...i am facut recenzie tot pe pagina asta Daa Sorine ,dupa ce ai facut tu recenzia ,a saltat fata pretul ...ai emancipato si pe asta 2 2 Link spre comentariu
j0hnnybravo Reputație: 1886 Postat Ianuarie 30, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Ianuarie 30, 2016 100 finalizarea? cand am fost la ea 100 ron era ora...i am facut recenzie tot pe pagina asta Daa Sorine ,dupa ce ai facut tu recenzia ,a saltat fata pretul ...ai emancipato si pe asta ba Sorine ce tare esti , esti un fel de trend-setter mai ceva ca David Beckam , un fel de Good Luck Chuck, le ajuti sa gaseasca pretul corect 1 Link spre comentariu
delaalaz3 Reputație: -426 Postat Ianuarie 31, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 100/200 la fel ca si asta vara,cred ca si locatia este aceeasi,nu am intrebat dar asa credDaca mai lucreaza nu stiu dar ea a plecat din locatie inaintea Larisei. Pai daca mai statea in Cet sigur ma abonam la ea ca stau prin zona. Sănătace! Link spre comentariu
catalinzoe Reputație: 49 Postat Februarie 24, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Februarie 24, 2016 Cineva , ceava noutati ??? Am fost la ea prin iunie ,avea locatia vizavi de Hotel Ten. A fost o experienta misto , mai avea o colega un picut mai plinuta. Am ales o ora cu amandoua si am platit undeva la 200 ron. Tot ce-mi aduc aminte e ca nu ma mai saturam de dat in tipa mai plinuta ... am puso mama iedului si am dat in ea pret de 10 15 min (strimta rau) , .... Din pacate numarul celei plinute nu il am. Tipa blonduta e ok , comunicativa , zambareata , se implica desi vazusem pe forum niste postari nu tocmai in favoarea ei . Cat despre copil .... iulie , august , septembrie , oct , nov , dec, jan ,feb... 8 luni ... tot ce e posibil sa fi calarit o graviduta. Hai sa dau si note sa nu-mi atrag critici din partea colegilor. Locatie 7 ( mobila batraneasca , un pic de dezordine , baia ok ) Fetele : Blonduta 8 ( gen skinny , 1.60 , 45 kg ) Plinuta 7 ( nu skinny , 1.60 , habarnuam/kg ) ...chipulete nici prea prea nici foarte foarte Prestatie: 8 ... inca mai fac labi dupa partida cu plinuta ( doar mama iedului) ...blonda sare bine pe cuc Amenda 200 ron/h ...cereau 180 h .... ma surprinde un pic afirmatia colegului cu 100/200 !! spor la ciocanit ! 1 Link spre comentariu
catalinzoe Reputație: 49 Postat Mai 10, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Mai 10, 2016 A mai dat cineva de ea . ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum