Sari la conținut

Petrecerea burlacilor - urgent

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Salutare, cine ma poate ajuta cu rezolvarea petrecerii burlacilor în noaptea asta? Dacă știți vreo fata disponibila va rog sa ajutați un prieten în suferință, detalii pe privat. Va mulțumesc anticipat.

Lp

• Like 1
  • Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

Cam târziu.

Puteai să precizezi de unde ești și să lași un număr de telefon...pentru doritoare :girly

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Salutare, cine ma poate ajuta cu rezolvarea petrecerii burlacilor în noaptea asta? Dacă știți vreo fata disponibila va rog sa ajutați un prieten în suferință, detalii pe privat. Va mulțumesc anticipat.

Lp

Pai da, te-ai gasit si tu la 12'noaptea !.... trebuia sa-ti faci un plan tactic, ceva, trebuia planificat din timp...

• Oras:Sud Est - Nord Vest
Postat

Numai astepta ...rasfoieste forumul , pune mana pe telefon , suna si nu negocia.

E prea tarziu pentru a negocia ...

Postat

...daca mai stai mult.......o sa apelezi si la noi pentru companie la baut . Ca o sa plece toti petrecareti fara o pizda , doua.

Postat

Dacă eram eu organizatorul făceam din timp asta, eu sunt viitorul generică și am fost 'dus cu pluta'.

• Like 1
Postat

Dacă eram eu organizatorul făceam din timp asta, eu sunt viitorul generică și am fost 'dus cu pluta'.

Casa de piatra .

Daca si aleasa are acelasi ghinion cu petrecerea .....iunseamna ca va potriviti.

• Like 1
Postat

Daca chiar nu gasesti nimik disponibil , si fiind si sambata noaptea....eu zik sa suni femeia sa isi adune toate prietenele si dati un party mare , lipsit de scrupule si inhibitii.

Daca nu.......suna frate o curva si fa-ti de cap pana dimineata daca nu vrea petrecere . 

Defapt stii ceva...e ultima ta noapte....suna doua si comite-o nervos.

Nu te uita la bani.

Din ce oras esti.???

K ....cautam noi ceva.

Postat

De fata întrebăm și eu, ce este disponibil. În București ar trebui sa fie cu zecile, întrebarea era ca nu le găsesc.

• Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

Casa de piatra ginerica, multa fericire , sanatate si love...de la JUSTLOVE ;)  :hug1 . DISTRACTIE PLACUTA :feet

• Like 5
Postat

Mulțumesc pentru urări, nu am sunat la toate de pe forum, multe fete nu lucrează.

• Oras:Oriunde
Postat

Nu prea cred sa ai nunta maine, deci poti sa te organizezi pana la ea si cu fetele... :)

Sau va duceti intr-un club/ bar de striptease si agatati ceva de acolo...

Oricum, tu esti sigur ca nici un prieten de al tau nu are gura mare dupa?... :)

Postat

Am@ndina, mulțumesc pentru intervenție, n-am nunta mâine, am petrecerea burlacilor azi.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu prea cred sa ai nunta maine, deci poti sa te organizezi pana la ea si cu fetele... :)

Sau va duceti intr-un club/ bar de striptease si agatati ceva de acolo...

Oricum, tu esti sigur ca nici un prieten de al tau nu are gura mare dupa?... :)

Cine stie daca nu cumva si fetele pun la cale o "petrecerea burlacitelor" pe sestache :).... Sau daca nu cumva fac un "all girls to girls orgy night". :) Dar il bagam in sperieti pe saracu baiat...

Postat

Am@ndina, mulțumesc pentru intervenție, n-am nunta mâine, am petrecerea burlacilor azi.

Asta da petrecere daca ai timp sa butonezi pe aici...  :laugh2

Cine ti-a organizat-o...  :slap2

In fine, distractie placuta si casa de piatra!  :*

:hug1

Apropos, intra si la anunturi, daca sunt recente e clar ca lucreaza noaptea... :)

http://nimfomane.com/forum/forum/329-anunturi/

Postat

ce prieteni naspa ai... :D

• Like 1
  • Minus 4

Postat

Am participat si eu la cateva astfel de petreceri, la una am stat chiar 2 zile :D dar niciodata, organizarea nu s-a facut in ultimul moment ci cu 2-3 saptamani inainte.

Sustin si eu ipoteza lui Iubi ca ai prieteni cam naspa :(

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.