Sari la conținut

Trafic...

Postări Recomandate

• Oras:Oriunde
Postat

Conform statisticii de mai jos nimfomane a scazut in trafic in comparatie cu anul trecut...

Mai multi vizitatori, liber la off topic si totusi rezultatul nu e pozitiv...  :no2

Daca verificati si concurenta, e de rasul curcilor!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

post-159391-0-99551600-1431247240_thumb.jpg

post-159391-0-14193300-1431247252_thumb.jpg

• Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

Ce naiva esti. $3000 ii face motanul intr-o luna numai de la fraierele care platesc pentru moderare si pin-up.

Sa mai pun si conturile premium?

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Ce naiva esti. $3000 ii face motanul intr-o luna numai de la fraierele care platesc pentru moderare si pin-up.

Sa mai pun si conturile premium?

:)

Raportul e pe trafic si reclama, pin-up se facea si inainte, la moderare s-au bagat cateva, acum nu stiu cate / daca sunt...  :350x

De cand nu se mai plateste cu sms si mai sunt probleme la plata cu cardul... tu zici ca se incaseaza mai mult? 

Oricum, nu am incercat sa-i umblu motanului prin buzunare...  :laugh2  M-am uitat la trafic... :)

Postat

ziceam si eu doar ca sa te mai "aud" vorbind. :D

vezi ce vreme e afara...? :( de numarat bani si de facut copii. :D

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Statisticile astea sunt relative, iar variabilele dupa care se fac calculele se pot schimba de la zi la zi, asa ca stati chill ;) Stie motan ce face ! :pepsi

Postat

ziceam si eu doar ca sa te mai "aud" vorbind. :D

vezi ce vreme e afara...? :( de numarat bani si de facut copii. :D

La mine e frumos, soare, nici prea cald, nici prea frig, de facut copii azi nu prea am chef, pot sa mai verific banii, dar nu cred ca gasesc mai mult...  :laugh2

Statisticile astea sunt relative, iar variabilele dupa care se fac calculele se pot schimba de la zi la zi, asa ca stati chill ;) Stie motan ce face ! :pepsi

Pai peste 2 zile se poate verifica iar... vedem atunci ce iese... :)

• Oras:aer
Postat

Anul trecut parca postai mai putin,erai mai chill,anul asta te-ai dezlantuit(si cu userele amada si amandina si altele,si cu userul ingineru si indubitabil),anumiti useri s-au speriat de tine,si nu au mai tastat...practic,tot vina ta e! :)

• Minus 3
Postat

Anul trecut parca postai mai putin,erai mai chill,anul asta te-ai dezlantuit(si cu userele amada si amandina si altele,si cu userul ingineru si indubitabil),anumiti useri s-au speriat de tine,si nu au mai tastat...practic,tot vina ta e! :)

Iar ai fumat?  :laugh2

Cum a ramas pana la urma cu faptul ca Pisicuts iti citeste PM-urile?  :laugh2

Ce l-a dat de gol?  :laugh2

Postat

Iar ai fumat?  :laugh2

Cum a ramas pana la urma cu faptul ca Pisicuts iti citeste PM-urile?  :laugh2

Ce l-a dat de gol?  :laugh2

Suflet de copil cu imaginatie,in corp de mistreasă matura! :)...ce legatura are fumatul cu ce am scris eu?Bine ca nu mi-am spalat creierul cu alcool dublu rafinat! :)

Cum a ramas cu ala care citeste pm-urile?El ramane acelasi bandit de ocazie,eu nu mai comunic cu useri prin intermediul pm-ului,plus ca nu mai are ce material sa ii dea,sageții 69ă! :)

Ce l-a dat de gol?Ciulamaua!

Spuneti Nu alcoolului! :)

Postat

Suflet de copil cu imaginatie,in corp de mistreasă matura! :)...ce legatura are fumatul cu ce am scris eu?Bine ca nu mi-am spalat creierul cu alcool dublu rafinat! :)

Cum a ramas cu ala care citeste pm-urile?El ramane acelasi bandit de ocazie,eu nu mai comunic cu useri prin intermediul pm-ului,plus ca nu mai are ce material sa ii dea,sageții 69ă! :)

Ce l-a dat de gol?Ciulamaua!

Spuneti Nu alcoolului! :)

Acum mult timp pe aici s-a scris ca nu mai poate citi pm-uri dupa ce a instalat nu stiu ce program...

Poate sau nu poate, mi-e egal cu zero oricum, nu dau in pm informatii de stat si nici nu folosesc forumul pentru trafic de informatii...  :laugh2

Faptul ca tu ai reusit sa spui ca eu si inginerul suntem aceeasi persoana... :) 

Inginerul a spus ca eu s-ar putea sa fiu clona la N alti useri... :)

S-ar putea, contra sunt... el incepe sa para mai putin fumat/pastilat/drogat ca tine...  :laugh2

Don't say no to drugs, take more and go to sleep!  :laugh2

Postat

Acum mult timp pe aici s-a scris ca nu mai poate citi pm-uri dupa ce a instalat nu stiu ce program...

Poate sau nu poate, mi-e egal cu zero oricum, nu dau in pm informatii de stat si nici nu folosesc forumul pentru trafic de informatii...  :laugh2

Faptul ca tu ai reusit sa spui ca eu si inginerul suntem aceeasi persoana... :) 

Inginerul a spus ca eu s-ar putea sa fiu clona la N alti useri... :)

S-ar putea, contra sunt... el incepe sa para mai putin fumat/pastilat/drogat ca tine...  :laugh2

Don't say no to drugs, take more and go to sleep!  :laugh2

Iar nu ai replica,si o dai din nou pe droguri,ca un idiot din ala retardat,care nu intelege ca cerul e albastru,si nu yellow!...nu mai prelua texte din carti,iar apoi sa le inşiri ca si cum ar fi trairile tale,asta nu te face sa uiti de singuratate! ;)

Postat

Iar nu ai replica,si o dai din nou pe droguri,ca un idiot din ala retardat,care nu intelege ca cerul e albastru,si nu yellow!...nu mai prelua texte din carti,iar apoi sa le inşiri ca si cum ar fi trairile tale,asta nu te face sa uiti de singuratate! ;)

Tocmai mi-ai atins limita rabdarii... :)

Te-am refuzat prea mult timp, nu o sa ma cert nici acum cu tine pe forum, daca tot iti place sa te pierzi... sa vad in cat timp si daca te mai regasesti acum... :)

Pa, pa! :)

Postat

:)...o tara plina de nebuni,#cemai!

O lume, nu doar tara, sa vad cum mai gandesti acum... :)

Postat

O lume, nu doar tara, sa vad cum mai gandesti acum... :)

Inspir si respir,plm! :)

Postat

Inspir si respir,plm! :)

Bineinteles, nici nu am incercat sa te omor... :D

Vizitator
Reputație: 0
Postat

De la trafic s-a ajuns la inspiratie/expiratie si la locuri mitologice (hell, planete, etc.). Sa mai zica cineva ca pe site nu se face... trafic :) :laugh2

• Like 2
Postat

Go to hell! :)

I am hell and heaven. When you come, you have to choose what you want and need... start thinking if it's possible, because sometime I just give, even if you don't need it, but want it as an idiot you are... :)

Postat

I am hell and heaven. When you come, you have to choose what you want and need... start thinking if it's possible, because sometime I just give, even if you don't need it, but want it as an idiot you are... :)

Hai sictir,vrajitoareo wannabe! :)

Postat

Dă-vă la jalea cu franceza voastră.

• Like 1
  • Minus 2

Postat

Hai sictir,vrajitoareo wannabe! :)

Da-te in pula mea ca, cu ocazia ta am primit prea multe aprecieri... 

Vreau sa raman la modul modest si neutru, nu ma ajuta sa fiu prea zeificata...

Asa ca ia niste suturi in cur si capace pentru ca esti prea prost! :)

Imprastiati-va... pls.  :hug1

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...