Sari la conținut

Trafic...

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Eu mi-am bagat-o singura, el vad ca nu e de acord...  :laugh2

Păi ce, trebuie să fie? Ne băgăm pula-n el fără comentarii. O ia și gata =))

Sunt mulți dereglați p-aici dar ingineru întrecea orice măsură. Să-l fut în gură cu tot cu schizofrenia lui bipolară.

• Like 1
  • Minus 1
Reputație: 10279
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Conform statisticii de mai jos nimfomane a scazut in trafic in comparatie cu anul trecut...

Mai multi vizitatori, liber la off topic si totusi rezultatul nu e pozitiv...  :no2

Pai 2013 a fost anul lui Fred/Jery/Stefi etc, iar 2014 a fost anul lui picpoc - iar asta din urma n-a avut atata entuziasm si inspiratie la trolling... :)

Serios acuma, se observa o chestie cel putin interesanta, si anume: cifrele alea financiare probabil ca sunt, intr-adevar, niste estimari cu un grad mai mic sau mai mare de probabilitate - DAR, numarul de accesari / vizualizari (daily pageviews), ala cred ca e negru pe alb, nu mai lasa loc de interpretari; e cat a "batut" contoru' - ai dat click, s-a inregistrat. Pam, pam. 

Iar faptul ca pana si ALA este in scadere, aia e intr-adevar bizar. Cu toti fazanii si paunii, cu toate Oscar-urile si Grammy-urile, cu toate concursurile de poze si filme, cu toate Lanele, Anele si coanele la "anaghie"... daca numerele de acolo sunt valabile, eu unul nu stiu cum sa mi-o explic.

Edit: Sau ma insel eu, si pana si numarul de vizualizari e tot o estimare? (desi m-as mira...)

• Like 2
  • Administrator
Reputație: 115533
  • Oras:La butoane
Postat

Pai 2013 a fost anul lui Fred/Jery/Stefi etc, iar 2014 a fost anul lui picpoc - iar asta din urma n-a avut atata entuziasm si inspiratie la trolling... :)

Serios acuma, se observa o chestie cel putin interesanta, si anume: cifrele alea financiare probabil ca sunt, intr-adevar, niste estimari cu un grad mai mic sau mai mare de probabilitate - DAR, numarul de accesari / vizualizari (daily pageviews), ala cred ca e negru pe alb, nu mai lasa loc de interpretari; e cat a "batut" contoru' - ai dat click, s-a inregistrat. Pam, pam. 

Iar faptul ca pana si ALA este in scadere, aia e intr-adevar bizar. Cu toti fazanii si paunii, cu toate Oscar-urile si Grammy-urile, cu toate concursurile de poze si filme, cu toate Lanele, Anele si coanele la "anaghie"... daca numerele de acolo sunt valabile, eu unul nu stiu cum sa mi-o explic.

Edit: Sau ma insel eu, si pana si numarul de vizualizari e tot o estimare? (desi m-as mira...)

pre_1431330432__vm-barbat-classic7857775

https://www.youtube.com/watch?v=myEXRvBuyJk

• Like 3

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:aer
Postat

Pari putin rautacios,lately,sau scrii doar despre cancan si trafic... :)

Nu mai merge fiindca nu mai postezi nici tu,like before :),plus ca alti intelepti au decis la fel...are si trollul rabdarea lui,atunci cand se simte neglijat! :)

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Ce naiva esti. $3000 ii face motanul intr-o luna numai de la fraierele care platesc pentru moderare si pin-up.

Sa mai pun si conturile premium?

2000e face din pin-up.

• Oras:Oriunde
Postat

In 2013 a fost mai slab, 2014 a fost topul traficului si incasarilor, acum e in scadere...

(Cum e si pe tricoul ala...  :laugh2 )

Off topicul i-a tinut o perioada pe cei vechi indignati care inca mai postau, apoi s-au saturat si trollii s-au cam plictisit...  :laugh2

I-a scazut si in rang pe recenzori in speranta ca ei o sa scrie mai mult...  :laugh2

Sa vedem ce idei ii mai vin... :)

• Like 1
Postat

Pari putin rautacios,lately

Nu asta imi e intentia, sorry daca asa pare. (Incerc sa) ma explic...

sau scrii doar despre cancan si trafic... :)

Pai a mai fost vreun alt subiect, in ultima vreme, si mi-a scapat? ;)

Nu vreau sa fiu rautacios, mi-ar displace sa devin unchiul Scrooge al forumului. Asa ca mersi de atragerea atentiei!

Uneori insa, ma simt poate doar putin dezamagit. Dezamagit de... noi, ca oameni, asa in general. Filozofic? PLM, am nimerit o cafea ieftina si buna zilele astea si dupa ce rad o cana-doua, ma imbie la introspectie. Si #besides, azi mi-s in pauza de lucru, din motive obiective.

Forumu' are calitatea pe care i-o dam noi, membrii sai. E liber la ORICE, plm - cine ne opreste sa facem doar recenzii, sau sa discutam despre stiinta si tehnica sau sa-l analizam pe Kafka? Nimeni! Dar noi alegem sa facem chit-chat #farasfarsit sau sa ne injuram rudele (vii sau moarte) sau sa ne scoatem la interval #cacopiii fara minte. ORICE thread, pe ORICE sectiune, pe ORICE tema ar fi fost el deschis, ajunge dupa maximum 2 pagini la una din variantele de mai sus.

Aa, ca pisicu' ne instiga la asta? Asa e! Pai plm, ce vreti sa faca? e de datoria lui sa incerce, ca are si el facturi de platit. Ca-i merge, insa, si ca de cele mai multe ori "muscam" si inghitim cu tot cu carlig si undita momelile aruncate, aia nu mai e vina lui :) Daca la o manea i s-ar raspunde cu un clip cu Sepultura sau Savatage si discutia ar continua pe o panta serioasa, ignorand intepaturile... s-ar prinde si el, ca-i baiat destept, si ar stimula altfel oamenii. Dar daca vede ca asta e calea optima, cu cea mai buna priza la public... ce sa faca? :)

Asa ca, ma simt cam #cacând ii vad pe Gutză, Parizer si Adrian Izvoru' Minunilor in programul de Revelion. Televiziunile dau ce se cere; daca un an sau doi ar fi in coada audientei cu chestiile alea, s-ar sesiza si ar schimba ceva. Dar nu-i pericol...

• Like 5
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Asa ca, ma simt cam #cacând ii vad pe Gutză, Parizer si Adrian Izvoru' Minunilor in programul de Revelion. Televiziunile dau ce se cere; daca un an sau doi ar fi in coada audientei cu chestiile alea, s-ar sesiza si ar schimba ceva. Dar nu-i pericol...

Postat

Vizitator FLQ
Postat

Io cred ca Amada tine cont Pisicului la bani. Urmatorul pas e sa-l ceara de barbat.

Hai repede un thread cu iubirile Amadei si maritisul din umbra!

• Like 4
Vizitator
Postat

Stiti, noi, romanii, am invatat sa ne plangem. Nu-mi place painea Graham pentru ca are prea multe seminte. Nu-mi place samponul "x" pentru ca ma ustura ochii de la el, nu-mi place chimbiru' ca e iute, nu-mi place rocku' ca e prea mult zgomot, nu-mi plac manelele ca e tiganie, nu-mi place "z" pentru ca "w"... Nu-mi plac TOATE manelele, dar nu pot fi habotnic sa spun ca nu exista si manele cu obraz, si ascultabile (e drept, in special cele din ultima perioada), la fel cum exista melodii si formatii rock pe care nu le suport, pentru ca nu imi place genul (nu in totalitate, dar nu-mi place).

Cel putin in ceea ce priveste muzica si genurile muzicale, cred ca putem gasi o cale de a accepta si a asculta orice gen muzical, atata timp cat nu ne atasam de un gen muzical sau altul si nu plecam din start de la premisa ca genul de muzica "x" e de c..at. Nu iau apararea manelelor, cum am spus,nu-mi plac, dar poti sa iti dai seama ca un manelist care apare in video-clipuri cu papion sau cu costum si cravata e ceva mai rar. Uite spre exemplu Costi Ionita, care a compus muulllteee manele, astazi compune muzica in Bulgaria, printre altele compune muzica religioasa si are o colaborare cu Corul Catedralei Mitropolitane din Sofia. Ar trebui sa judecam mai putin, am intelege mult mai diferit lucrurile...

Incearca sa asculti melodia asta, spune-mi daca macar naiul de acolo nu te "unge la suflet"...

Reputație: 1050
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Păcat de naiul ăla! :slap2​  Maneaua ucide!  :gun2

• Administrator
Reputație: 115533
Postat

Aa, ca pisicu' ne instiga la asta? Asa e! Pai plm, ce vreti sa faca? e de datoria lui sa incerce, ca are si el facturi de platit. Ca-i merge, insa, si ca de cele mai multe ori "muscam" si inghitim cu tot cu carlig si undita momelile aruncate, aia nu mai e vina lui :) Daca la o manea i s-ar raspunde cu un clip cu Sepultura sau Savatage si discutia ar continua pe o panta serioasa, ignorand intepaturile... s-ar prinde si el, ca-i baiat destept, si ar stimula altfel oamenii. Dar daca vede ca asta e calea optima, cu cea mai buna priza la public... ce sa faca? :)

Io cred ca Amada tine cont Pisicului la bani. Urmatorul pas e sa-l ceara de barbat.

Hai repede un thread cu iubirile Amadei si maritisul din umbra!

Eu vad lucrurile putin diferit decat tine @thecat

In trecut membrii nu puteau sa pedepseasca dusmanii dar in schimb acum, dupa noile reglementari, au posibilitatea de a o face, si ei o fac. De aici si cearta.

pre_1431341902__screenshot_from_2015-05-

Dupa cum poti vedea si la noi moderatorii am banat 38.340 de dusmani/hateri/trolli (incepand de la olly,scrat,obsedatul si toata gloata pana la 38 de mii) pana in 2015 and counting.

• Like 2

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator
Postat

Dupa cum poti vedea si la noi moderatorii am banat 38.340 de dusmani/hateri/trolli (incepand de la olly,scrat,obsedatul si toata gloata pana la 38 de mii) pana in 2015 and counting.

Unii nevinovati  :no2

• Like 1
  • Oras:aicisha
  • Oras:aicisha
Postat

In trecut membrii nu puteau sa pedepseasca dusmanii dar in schimb acum, dupa noile reglementari, au posibilitatea de a o face, si ei o fac. De aici si cearta.

Ai uitat de dusmanii vyypus si ciocan. Aia s-au rasculat!

• Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

Unii nevinovati  :no2

Eu mereu am fost nevinovat.

• Minus 2
Vizitator
Postat

Eu mereu am fost nevinovat.

Stiu  :laugh2

Postat

Stiu  :laugh2

Dacă ei nu mă vor, eu îi vreau...............

Vizitator
Postat

Păcat de naiul ăla! :slap2​  Maneaua ucide!  :gun2

Ei, macar ai ascultat naiul ? :P :hihat

• Like 1
Postat

Cum ramane cu maritisul?  :laugh2

Te mariti cu mine?, ca eu vreau sa ma insor...  :laugh2  :laugh2  :laugh2

O fi ea de plastic, dar exista...  :laugh2

:hug1

Postat

Nu asta imi e intentia, sorry daca asa pare. (Incerc sa) ma explic...

Pai a mai fost vreun alt subiect, in ultima vreme, si mi-a scapat? ;)

Nu vreau sa fiu rautacios, mi-ar displace sa devin unchiul Scrooge al forumului. Asa ca mersi de atragerea atentiei!

Uneori insa, ma simt poate doar putin dezamagit. Dezamagit de... noi, ca oameni, asa in general. Filozofic? PLM, am nimerit o cafea ieftina si buna zilele astea si dupa ce rad o cana-doua, ma imbie la introspectie. Si #besides, azi mi-s in pauza de lucru, din motive obiective.

Forumu' are calitatea pe care i-o dam noi, membrii sai. E liber la ORICE, plm - cine ne opreste sa facem doar recenzii, sau sa discutam despre stiinta si tehnica sau sa-l analizam pe Kafka? Nimeni! Dar noi alegem sa facem chit-chat #farasfarsit sau sa ne injuram rudele (vii sau moarte) sau sa ne scoatem la interval #cacopiii fara minte. ORICE thread, pe ORICE sectiune, pe ORICE tema ar fi fost el deschis, ajunge dupa maximum 2 pagini la una din variantele de mai sus.

Daca nu este un subiect,putem sa creăm unul,implicare ai vointa sa fie! :)...decat sa stai pandac,sa vrei sa scrii dar sa nu o faci,poate uneori din frustrare,sau poate din scarba fata de unii useri,nu cred ca e ok...si sa rabufnesti cateodata,putin cate putin,ca ceva 'nu iti place',sau sa insisti #fanatik ca nu halesti prostia,ai atat!...

Eu m-am scarbit de cand cu ingineru',si trimiterile lui spre morte neamurilor si userilor,am inceput sa iau iar totul la caterinca,cand ala il si provoca,si nu il bana...acum,mai nou,se uita in mesajele private ale userilor,sa provoace scandal...intr-adevar,tot cea ce face @pisicuts,face pentru a-si crea trafic,bani,pula lui,depinde si cum o faci insa,altii se fut si in cur sa ajunga sus!

Eu sincer intru aici pentru maxim 5 useri,sa le mai bad postarile,sa ne mai intepam,sa mai radem,dar in rest,prostitutie pe fata,din ambele tabere...mai nasol este ca lumea a inceput sa ia lucrurile personal,forumul fiind o cascada de aruncat frustrari,este o lume nu nebuna,ci ciudată la modul wtf! :)

Trebuie sa vezi doar partea buna a lucrurilor,care iti aduc tie starea aia de #bamaintelegecineva,in rest,caterinca si năut cu câŕnați,tipic romanesc Bergenbier! :)

• Minus 3
Vizitator
Postat

Daca nu este un subiect,putem sa creăm unul,implicare ai vointa sa fie! :)...decat sa stai pandac,sa vrei sa scrii dar sa nu o faci,poate uneori din frustrare,sau poate din scarba fata de unii useri,nu cred ca e ok...si sa rabufnesti cateodata,putin cate putin,ca ceva 'nu iti place',sau sa insisti #fanatik ca nu halesti prostia,ai atat!...

Eu m-am scarbit de cand cu ingineru',si trimiterile lui spre morte neamurilor si userilor,am inceput sa iau iar totul la caterinca,cand ala il si provoca,si nu il bana...acum,mai nou,se uita in mesajele private ale userilor,sa provoace scandal...intr-adevar,tot cea ce face @pisicuts,face pentru a-si crea trafic,bani,pula lui,depinde si cum o faci insa,altii se fut si in cur sa ajunga sus!

Eu sincer intru aici pentru maxim 5 useri,sa le mai bad postarile,sa ne mai intepam,sa mai radem,dar in rest,prostitutie pe fata,din ambele tabere...mai nasol este ca lumea a inceput sa ia lucrurile personal,forumul fiind o cascada de aruncat frustrari,este o lume nu nebuna,ci ciudată la modul wtf! :)

Trebuie sa vezi doar partea buna a lucrurilor,care iti aduc tie starea aia de #bamaintelegecineva,in rest,caterinca si năut cu câŕnați,tipic romanesc Bergenbier! :)

Mult ai scris :no2 .............. da' am citit tot  :laugh2

Postat

Mult ai scris :no2 .............. da' am citit tot  :laugh2

Pai ce,nu-i asa? :)

• Minus 3

Vizitator
Postat

Pai ce,nu-i asa? :)

Aprob afirmativ :)

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare