Sari la conținut

Trafic...

Postări Recomandate

• Oras:aer
Postat

Da-te in pula mea ca, cu ocazia ta am primit prea multe aprecieri... 

Vreau sa raman la modul modest si neutru, nu ma ajuta sa fiu prea zeificata...

Asa ca ia niste suturi in cur si capace pentru ca esti prea prost! :)

Imprastiati-va... pls.  :hug1

Ambiguuuuu! :)

numai vă iubiț'

Nu mai ține castronul,sa colectezi pentru tine,lasa sa curga pe jos! :)

• Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

Nu mai ține castronul,sa colectezi pentru tine,lasa sa curga pe jos! :)

Mai schimbați placa cu castronul, că e expirată, pe bune.

Auzi la mine același lucru mai mult de 2-3 ori?

Postat

Mai schimbați placa cu castronul, că e expirată, pe bune.

Auzi la mine același lucru mai mult de 2-3 ori?

Ai acelasi comportament de grandoman imaginar,cu iNpresii de baiat de oras,zi de zi! :)...deci nu de 2-3 ori pe zi,ci de cate postari ai,pe zi! :)
Postat

Ai acelasi comportament de grandoman imaginar,cu inpresii de baiat de oras,zi de zi! :)...deci nu de 2-3 ori pe zi,ci de cate postari ai,pe zj! :)

Așa arată un băiat cu valoare. :)))

Tu nu ai să înțelegi niciodată, că ai 'im'presii de fraier. :(

#numaivadrogat

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Hai cu traficu' :pepsi

http://i2.kym-cdn.com/photos/images/original/000/559/461/705.jpg

Postat

Așa arată un băiat cu valoare. :)))

Tu nu ai să înțelegi niciodată, că ai 'im'presii de fraier. :(

#numaivadrogat

La mine,femeile la care am incercat ceva,nu m-au refuzat niciodata...stii ce zic? :)

• Minus 3
Vizitator FLQ
Reputație: 0
Postat

Moldovene, hai ca ti-a zis-o! Chiar asa, de Fredo se mai stie ceva?

Postat

La mine,femeile la care am incercat ceva,nu m-au refuzat niciodata...stii ce zic? :)

La Ioana ai încercat și tu ceva, și ai ramas cu o labă pe peron. =)))

• Like 1
  • Minus 2
Postat

La Ioana ai încercat și tu ceva, și ai ramas cu o labă pe peron. =)))

Zdreanta..

Postat

S-a angajat!

• Like 1
  • Minus 3
Postat

=)))) nasol sentiment ai. =))))))))

Măcar la mine a fost o simpla neînțelegere, pe care, din aroganță, amândoi am agravat-o. Știi... când vezi că ai ceva în cap și te și bazezi pe tine, îți permiți si aroganțe.

Tu... stai prostu' forumului, să te ia toți la pulă pe aici. (asta nu o zic personal acum ;) )

O seară bună!

Postat

potolește-te că nu e chiar așa ;)

Postat

=)))) nasol sentiment ai. =))))))))

Măcar la mine a fost o simpla neînțelegere, pe care, din aroganță, amândoi am agravat-o. Știi... când vezi că ai ceva în cap și te și bazezi pe tine, îți permiți si aroganțe.

Tu... stai prostu' forumului, să te ia toți la pulă pe aici. (asta nu o zic personal acum ;) )

O seară bună!

Taci ba,ca esti obsedat,țărănuşule singuratic :),nu ma lua pe mine cu o seara buna! :)

Postat

Taci ba,ca esti obsedat,țărănuşule singuratic :),nu ma lua pe mine cu o seara buna! :)

De ce nu am auzit asta de la cine trebuie?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Pentru nu are curajul, ca stie ca o pis in cur defapt oricum vrea pula mea si bunul meu plac a face caterinca.

Ca sunteti voi lingai si vedeti doar partea cu atatcul "disperant", mi se rupe mie, cum mi s-a rupt in general de oricine de pe aici. :)

Sa fiu eu fericit ca am tarat cu cine am vrut; cum se vede inafara prea putin conteaza pentru mine. ;)

Sa traiesti.......... e mai bine, domnu'?  :138x

Postat

De ce nu am auzit asta de la cine trebuie?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Pentru nu are curajul, ca stie ca o pis in cur defapt oricum vrea pula mea si bunul meu plac a face caterinca.

Ca sunteti voi lingai si vedeti doar partea cu atatcul "disperant", mi se rupe mie, cum mi s-a rupt in general de oricine de pe aici. :)

Sa fiu eu fericit ca am tarat cu cine am vrut; cum se vede inafara prea putin conteaza pentru mine. ;)

Sa traiesti.......... e mai bine, domnu'?  :138x

Taci ba,ca esti obsedat,nu vezi ca te torni singur,fara sa fii intrebat? :)...sa traiesti e mai bine...

Postat

Taci ba,ca esti obsedat,nu vezi ca te torni singur,fara sa fii intrebat? :)...sa traiesti e mai bine...

Cred ca tu esti osedat sa afli ce a fost defapt si arunci sifoane de astea de prostalau, in speranta ca o sa afli. A fost o drama de love. =)))

Mai stiu un fraier simpatizant pe aici care ma aborda pe PeMeu sa imi tina el morala ca ar sti ce intampla defapt si ca as fi "vinovat", agitandu-se in speranta ca miroase si el chilotii principesei. Defapt se intampla, ca tot muie dau oricui vreau. :)

Imi spui cand vrei sa te iau de la gara, ca plec noaptea asta spre Bucuresti cu masina, sau macar sa iti aduc o patura, o ciorba calda. Asa e la noi in Moldova, se arata omenie. :)

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Sud Est - Nord Vest
  • Oras:Sud Est - Nord Vest
Postat

In sfarsit o discutie On-Topic . Exact pe tema topicului ....TRAFIC ....exact despre asta e vorba ...... :hihat

Postat

Cred ca tu esti osedat sa afli ce a fost defapt si arunci sifoane de astea de prostalau, in speranta ca o sa afli. A fost o drama de love. =)))

Mai stiu un fraier simpatizant pe aici care ma aborda pe PeMeu sa imi tina el morala ca ar sti ce intampla defapt si ca as fi "vinovat", agitandu-se in speranta ca miroase si el chilotii principesei. Defapt se intampla, ca tot muie dau oricui vreau. :)

Imi spui cand vrei sa te iau de la gara, ca plec noaptea asta spre Bucuresti cu masina, sau macar sa iti aduc o patura, o ciorba calda. Asa e la noi in Moldova, se arata omenie. :)

Nu iti tin eu morala,bai neadaptatule! :)...eu vad ca-ti arunc pastile,si tu imi povestesti drama prin care ai trecut,atunci cand ai fost refuzat,pe față,cum s-ar zice :)...si acum plangi ca prostul pe aici,in speranta sa te inteleaga lumea!Sa inteleaga ce?Ca si laba e un fel de sex?Csms Iasi! :)

Postat

Nu iti tin eu morala,bai neadaptatule! :)...eu vad ca-ti arunc pastile,si tu imi povestesti drama prin care ai trecut,atunci cand ai fost refuzat,pe față,cum s-ar zice :)...si acum plangi ca prostul pe aici,in speranta sa te inteleaga lumea!Sa inteleaga ce?Ca si laba e un fel de sex?Csms Iasi! :)

da boss. fie cum zici tu. :) ma doare capul cu tine.

am plecat. sigur nu ti-e frig pe peron? nu vrei macar o patura? sau te incalzesti cu cainii?

app. sunt fan CSA. ;)

• Like 1
  • Minus 2
Postat

da boss. fie cum zici tu. :) ma doare capul cu tine.

am plecat. sigur nu ti-e frig pe peron? nu vrei macar o patura? sau te incalzesti cu cainii?

app. sunt fan CSA. ;)

Cat consuma Renault-ul Clio din Iasi pana in Bucuresti,si-napoi?Affordable? :)

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Anul trecut parca postai mai putin,erai mai chill,anul asta te-ai dezlantuit(si cu userele amada si amandina si altele,si cu userul ingineru si indubitabil),anumiti useri s-au speriat de tine,si nu au mai tastat...practic,tot vina ta e! :)

Să-mi bag pula-n ingineru

• Oras:Oriunde
  • Oras:Oriunde
Postat

Să-mi bag pula-n ingineru

Eu mi-am bagat-o singura, el vad ca nu e de acord...  :laugh2

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...