dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 10, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 10, 2015 numai vă iubiț'
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 10, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 10, 2015 Da-te in pula mea ca, cu ocazia ta am primit prea multe aprecieri... Vreau sa raman la modul modest si neutru, nu ma ajuta sa fiu prea zeificata...Asa ca ia niste suturi in cur si capace pentru ca esti prea prost! Imprastiati-va... pls. Ambiguuuuu! numai vă iubiț' Nu mai ține castronul,sa colectezi pentru tine,lasa sa curga pe jos!
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 10, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 10, 2015 Nu mai ține castronul,sa colectezi pentru tine,lasa sa curga pe jos! Mai schimbați placa cu castronul, că e expirată, pe bune. Auzi la mine același lucru mai mult de 2-3 ori?
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 10, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 10, 2015 Mai schimbați placa cu castronul, că e expirată, pe bune.Auzi la mine același lucru mai mult de 2-3 ori?Ai acelasi comportament de grandoman imaginar,cu iNpresii de baiat de oras,zi de zi! ...deci nu de 2-3 ori pe zi,ci de cate postari ai,pe zi!
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 10, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 10, 2015 Ai acelasi comportament de grandoman imaginar,cu inpresii de baiat de oras,zi de zi! ...deci nu de 2-3 ori pe zi,ci de cate postari ai,pe zj! Așa arată un băiat cu valoare. ))Tu nu ai să înțelegi niciodată, că ai 'im'presii de fraier. #numaivadrogat 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 10, 2015 Postat Mai 10, 2015 Hai cu traficu' http://i2.kym-cdn.com/photos/images/original/000/559/461/705.jpg
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 10, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 10, 2015 Așa arată un băiat cu valoare. ))Tu nu ai să înțelegi niciodată, că ai 'im'presii de fraier. #numaivadrogat La mine,femeile la care am incercat ceva,nu m-au refuzat niciodata...stii ce zic? 3
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Mai 10, 2015 Postat Mai 10, 2015 Moldovene, hai ca ti-a zis-o! Chiar asa, de Fredo se mai stie ceva?
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 10, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 10, 2015 La mine,femeile la care am incercat ceva,nu m-au refuzat niciodata...stii ce zic? La Ioana ai încercat și tu ceva, și ai ramas cu o labă pe peron. ) 1 2
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 10, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 10, 2015 La Ioana ai încercat și tu ceva, și ai ramas cu o labă pe peron. ) Zdreanta..
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 10, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 10, 2015 Moldovene, hai ca ti-a zis-o! Chiar asa, de Fredo se mai stie ceva? S-a angajat! 1 3
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 10, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 10, 2015 )) nasol sentiment ai. )))))) Măcar la mine a fost o simpla neînțelegere, pe care, din aroganță, amândoi am agravat-o. Știi... când vezi că ai ceva în cap și te și bazezi pe tine, îți permiți si aroganțe. Tu... stai prostu' forumului, să te ia toți la pulă pe aici. (asta nu o zic personal acum ) O seară bună!
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 10, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 10, 2015 Moldovene, hai ca ti-a zis-o! Chiar asa, de Fredo se mai stie ceva?potolește-te că nu e chiar așa
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 10, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 10, 2015 )) nasol sentiment ai. ))))))Măcar la mine a fost o simpla neînțelegere, pe care, din aroganță, amândoi am agravat-o. Știi... când vezi că ai ceva în cap și te și bazezi pe tine, îți permiți si aroganțe.Tu... stai prostu' forumului, să te ia toți la pulă pe aici. (asta nu o zic personal acum )O seară bună! Taci ba,ca esti obsedat,țărănuşule singuratic ,nu ma lua pe mine cu o seara buna!
makavely.thedon Reputație: 1254 Postat Mai 10, 2015 Oras:Sud Est - Nord Vest Oras:Sud Est - Nord Vest Postat Mai 10, 2015
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 10, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 10, 2015 Taci ba,ca esti obsedat,țărănuşule singuratic ,nu ma lua pe mine cu o seara buna! De ce nu am auzit asta de la cine trebuie? Pentru nu are curajul, ca stie ca o pis in cur defapt oricum vrea pula mea si bunul meu plac a face caterinca.Ca sunteti voi lingai si vedeti doar partea cu atatcul "disperant", mi se rupe mie, cum mi s-a rupt in general de oricine de pe aici. Sa fiu eu fericit ca am tarat cu cine am vrut; cum se vede inafara prea putin conteaza pentru mine. Sa traiesti.......... e mai bine, domnu'?
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 10, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 10, 2015 De ce nu am auzit asta de la cine trebuie? Pentru nu are curajul, ca stie ca o pis in cur defapt oricum vrea pula mea si bunul meu plac a face caterinca.Ca sunteti voi lingai si vedeti doar partea cu atatcul "disperant", mi se rupe mie, cum mi s-a rupt in general de oricine de pe aici. Sa fiu eu fericit ca am tarat cu cine am vrut; cum se vede inafara prea putin conteaza pentru mine. Sa traiesti.......... e mai bine, domnu'? Taci ba,ca esti obsedat,nu vezi ca te torni singur,fara sa fii intrebat? ...sa traiesti e mai bine...
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 10, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 10, 2015 Taci ba,ca esti obsedat,nu vezi ca te torni singur,fara sa fii intrebat? ...sa traiesti e mai bine...Cred ca tu esti osedat sa afli ce a fost defapt si arunci sifoane de astea de prostalau, in speranta ca o sa afli. A fost o drama de love. )Mai stiu un fraier simpatizant pe aici care ma aborda pe PeMeu sa imi tina el morala ca ar sti ce intampla defapt si ca as fi "vinovat", agitandu-se in speranta ca miroase si el chilotii principesei. Defapt se intampla, ca tot muie dau oricui vreau. Imi spui cand vrei sa te iau de la gara, ca plec noaptea asta spre Bucuresti cu masina, sau macar sa iti aduc o patura, o ciorba calda. Asa e la noi in Moldova, se arata omenie. 1 2
makavely.thedon Reputație: 1254 Postat Mai 10, 2015 Oras:Sud Est - Nord Vest Oras:Sud Est - Nord Vest Postat Mai 10, 2015 In sfarsit o discutie On-Topic . Exact pe tema topicului ....TRAFIC ....exact despre asta e vorba ......
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 10, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 10, 2015 Cred ca tu esti osedat sa afli ce a fost defapt si arunci sifoane de astea de prostalau, in speranta ca o sa afli. A fost o drama de love. )Mai stiu un fraier simpatizant pe aici care ma aborda pe PeMeu sa imi tina el morala ca ar sti ce intampla defapt si ca as fi "vinovat", agitandu-se in speranta ca miroase si el chilotii principesei. Defapt se intampla, ca tot muie dau oricui vreau. Imi spui cand vrei sa te iau de la gara, ca plec noaptea asta spre Bucuresti cu masina, sau macar sa iti aduc o patura, o ciorba calda. Asa e la noi in Moldova, se arata omenie. Nu iti tin eu morala,bai neadaptatule! ...eu vad ca-ti arunc pastile,si tu imi povestesti drama prin care ai trecut,atunci cand ai fost refuzat,pe față,cum s-ar zice ...si acum plangi ca prostul pe aici,in speranta sa te inteleaga lumea!Sa inteleaga ce?Ca si laba e un fel de sex?Csms Iasi!
makavely.thedon Reputație: 1254 Postat Mai 10, 2015 Oras:Sud Est - Nord Vest Oras:Sud Est - Nord Vest Postat Mai 10, 2015
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 10, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 10, 2015 Nu iti tin eu morala,bai neadaptatule! ...eu vad ca-ti arunc pastile,si tu imi povestesti drama prin care ai trecut,atunci cand ai fost refuzat,pe față,cum s-ar zice ...si acum plangi ca prostul pe aici,in speranta sa te inteleaga lumea!Sa inteleaga ce?Ca si laba e un fel de sex?Csms Iasi! da boss. fie cum zici tu. ma doare capul cu tine. am plecat. sigur nu ti-e frig pe peron? nu vrei macar o patura? sau te incalzesti cu cainii? app. sunt fan CSA. 1 2
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 10, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 10, 2015 da boss. fie cum zici tu. ma doare capul cu tine. am plecat. sigur nu ti-e frig pe peron? nu vrei macar o patura? sau te incalzesti cu cainii? app. sunt fan CSA. Cat consuma Renault-ul Clio din Iasi pana in Bucuresti,si-napoi?Affordable?
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Mai 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 11, 2015 Anul trecut parca postai mai putin,erai mai chill,anul asta te-ai dezlantuit(si cu userele amada si amandina si altele,si cu userul ingineru si indubitabil),anumiti useri s-au speriat de tine,si nu au mai tastat...practic,tot vina ta e! Să-mi bag pula-n ingineru
am@ndina Reputație: 485 Postat Mai 11, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Autor Postat Mai 11, 2015 Să-mi bag pula-n ingineru Eu mi-am bagat-o singura, el vad ca nu e de acord... 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum