Sari la conținut

la multi ani phoenix!!!

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

io l-am deschis io il inchid :laugh2  :D

...Daca mai poti, nu vezi ce e pe aici, ca la iarmaroc :laugh2 :no2 :no2

• Like 1
  • Oras:Oriunde
Postat

Sa te fereasca al de sus sa dam ochii vreodata pe strada.Tare as vrea sa vad cat de domina pulii esti,si cat de mult street fight stii tu.Fa aa,nu abuza de faptul ca multi dintre noi suntem domni cu zdrente ca tine.Dar daca ai tu sange in instalatie sa te pui cu un barbat,sa nu te mire cand ti-o iei,si apoi sa nu cauti scuze ca ti-ai luat-o de la un barbat.Stii cum se bate coasa in gura? Daca nu stii vei afla curand.Hai ca m-ai manipulat sa spun vorbele aste,fii fericita,oricum zdreanta penala ai fost,la fel vei muri,pt ca tu nu poti evolua,nu stii ce-i aia evolutie,involutie este cuvantul familiar tie.Vorba unui clasic in viata,JET

:)

Ma simt jignita... de un jeg... :)

Eu am desfigurat barbati, la propriu, fara sa fiu in sedinta... :)

Scrie/trimite in pm adresa si vin sa vedem daca eu sunt zdreanta sau tu esti tarfa mea... :)

Restul doar o sa rada de ce iti fac... :)

Vizitator FLQ
Postat

Phoenix, eu cred ca Amada te doreste, dar o deranjeaza JustLove. Te-ai gandit sa o faci cu amandoua?  :offtopic

• Like 3
Vizitator FLQ
Postat

S tu ai bucurii la phoenix? Esti de acord sa o faci in 4? 

• Oras:Bucuresti
Postat

:)

Ma simt jignita... de un jeg... :)

Eu am desfigurat barbati, la propriu, fara sa fiu in sedinta... :)

Scrie/trimite in pm adresa si vin sa vedem daca eu sunt zdreanta sau tu esti tarfa mea... :)

Restul doar o sa rada de ce iti fac... :)

Te simti jignita doar pt ca viata ta e de cacat,dar esti prea mandra sa recunosti

Cat despre cine o sa rada la urma,stai calma,anunta-ma tu cand vii in tara,si rezolvam.Pai fa tu vezi cat de penibila esti? te dai smardoaica,cand nu mai ai argumente? N-am dat in viata mea intr-o femeie,dar tu ai reusit sa-mi dai principiile peste cap,iar datorita faptului ca tu te lauzi ca te bati ca un barbat,asa ti-o voi trage.Penibilo,care esti tu penibila,chiar nu vezi tragi comicul situatiei? Chiar esti atat de plina de tine,incat te crezi guru wannabe?Ai ajuns de rasul pulilor

Postat

Phoenix, eu cred ca Amada te doreste, dar o deranjeaza JustLove. Te-ai gandit sa o faci cu amandoua?  :offtopic

Hai sictir :laugh2

Vizitator FLQ
Postat

Hai sictir :laugh2

Scuze. m am corectat. SA O FACETI IN 4!

Postat

La multi ani Phoenix!

P.S scuze pentru intarziere  :hug1

Multumesc,cand vine din partea ta,e ca o gura de oxigen :laugh2

• Like 1
  • Minus 4
Postat

eu am glumit (cu intrebarea, nu cu urarea)

p.s. ti-a mai ramas ceva? :)

da :laugh2

Postat

Te simti jignita doar pt ca viata ta e de cacat,dar esti prea mandra sa recunosti

Cat despre cine o sa rada la urma,stai calma,anunta-ma tu cand vii in tara,si rezolvam.Pai fa tu vezi cat de penibila esti? te dai smardoaica,cand nu mai ai argumente? N-am dat in viata mea intr-o femeie,dar tu ai reusit sa-mi dai principiile peste cap,iar datorita faptului ca tu te lauzi ca te bati ca un barbat,asa ti-o voi trage.Penibilo,care esti tu penibila,chiar nu vezi tragi comicul situatiei? Chiar esti atat de plina de tine,incat te crezi guru wannabe?Ai ajuns de rasul pulilor

Adresa, pe care sa o si verific, ca nu bat drumul pana acolo aiurea pentru orice cacacios...

Apoi mai vedem cine si cine este... :)

Postat

Adresa, pe care sa o si verific, ca nu bat drumul pana acolo aiurea pentru orice cacacios...

Apoi mai vedem cine si cine este... :)

Sa mori nebuna,iti dau adresa,vii la mine,te tine?Anunta-ma cand ajungi in tara,te iau de la aeroport,gara,autogara,pana la mine avem timp suficient sa ne spargem capetelePai fa pizda ta,d'astea ca tine le mananc la micul dejun zilnic!!

Postat

Sa mori nebuna,iti dau adresa,vii la mine,te tine?Anunta-ma cand ajungi in tara,te iau de la aeroport,gara,autogara,pana la mine avem timp suficient sa ne spargem capetelePai fa pizda ta,d'astea ca tine le mananc la micul dejun zilnic!!

Pizda eu nu o dau oricui in gura, evident.... :)

Pentru tine vin special... Unde?

Postat

Pizda eu nu o dau oricui in gura, evident.... :)

Pentru tine vin special... Unde?

Vino in Gara de Nord unde ti-e locul,ma jur ca te iau de acolo

P.S pai plm ai vrea tu sa-ti dau limbi in pizda,problema e ca n-ai valoare,tu crezi ca limba mea pune botul la oricine?

Postat

Vino in Gara de Nord unde ti-e locul,ma jur ca te iau de acolo

P.S pai plm ai vrea tu sa-ti dau limbi in pizda,problema e ca n-ai valoare,tu crezi ca limba mea pune botul la oricine?

Pulifrici, eu nu glumesc, vreau sa-ti arat ce inseamna cand vorbesti ceva... :)

Ti-am cerut adresa, ca sa vad ce e de capul tau... eu am gasit pe destui doar dupa numele mic... sa te caut?

Vizitator FLQ
Postat

Gata, bre, potoliti-va.

Phoenix tu esti suparat ca Amada nu ti-a luat cadou, si ea  e suparata ca nu ai invitat-o la ziua ta. Sunteti chit. :)

Postat

Pulifrici, eu nu glumesc, vreau sa-ti arat ce inseamna cand vorbesti ceva... :)

Ti-am cerut adresa, ca sa vad ce e de capul tau... eu am gasit pe destui doar dupa numele mic... sa te caut?

Bah ,pai zi ma muie cand aterizezi in Buc,sa dam nas in nas,ce plm zic eu? Pai tu vrei adresa asa,pur si simplu? sa ies din bloc si sa mi-o traga vreunul ascuns dupa tomberoane?Nu fata mosului,zi cand vii,unde viii,te iau eu,pai ori esti smardoaic ori nu mai esti?

Postat

Gata, bre, potoliti-va.

Phoenix tu esti suparat ca Amada nu ti-a luat cadou, si ea  e suparata ca nu ai invitat-o la ziua ta. Sunteti chit. :)

Sictir ma si tu,imbarligatorule

Postat

Bah ,pai zi ma muie cand aterizezi in Buc,sa dam nas in nas,ce plm zic eu? Pai tu vrei adresa asa,pur si simplu? sa ies din bloc si sa mi-o traga vreunul ascuns dupa tomberoane?Nu fata mosului,zi cand vii,unde viii,te iau eu,pai ori esti smardoaic ori nu mai esti?

Esti beat pula si in nesimtirea ta obisnuita... :)

Reciteste maine ce ai scris si plange, asa cum faci cu fosta ta nevasta, justlove, eu (da, eu), toate femeile cu care te comporti ca un rahat, mai bine spus diaree pentru ca te scapi fara sa te controlezi...

• Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

:offtopic hooo gata stop joc :)

LA MULTI ANI ! am zis :2808.gif  :kiss3

io l-am deschis io il inchid :laugh2  :D

boldog születésnapot  am zis ! :)

• Like 4
Postat

Esti beat pula si in nesimtirea ta obisnuita... :)

Reciteste maine ce ai scris si plange, asa cum faci cu fosta ta nevasta, justlove, eu (da, eu), toate femeile cu care te comporti ca un rahat, mai bine spus diaree pentru ca te scapi fara sa te controlezi...

Fa sunt mai treaz decat ai fost tu vreodata in viata ta de rahat.Daca este ziua mea nu inseamna ca m-am si imbatat.Dar tu,repet,esti prea ingusta la minte sa intelegi lucrurile simple ale vietii! Aaaaaa,ca sunt nesimtit?adevarat,dar sunt asa cu cine merita.Inca o data iti spun,nu mai mentiona persoane pe care nu le-ai cunoscut in viata ta de handel,pt ca tu nu te vei ridica niciodata la nivelul lor,sa te mai intreb de ce? Cu siguranta ai raspunsul paranoiei pregatit.Un sfat,de la un betivan,stai in lumea ta ca stai bine,dar nu mai scoate capul in lumea reala sa impui tu reguli wannabe,cand vei fi in stare sa-ti controlezi viata,atunci sa te bagi in seama cu oameni normali ca noi.Pana atunci,mai da in bobi de orez,porumb,ce vrea pizda ta

Postat

Pe aceasta cale,le multumesc tuturor care au fost alaturi de mine astazi,atat virtual cat si real,si-mi cer scuze pt limbaj,n-am avut nici un motiv sa ma exprim asa.

O seara buna tuturor

• Like 3
  • Minus 4

Postat

Fa sunt mai treaz decat ai fost tu vreodata in viata ta de rahat.Daca este ziua mea nu inseamna ca m-am si imbatat.Dar tu,repet,esti prea ingusta la minte sa intelegi lucrurile simple ale vietii! Aaaaaa,ca sunt nesimtit?adevarat,dar sunt asa cu cine merita.Inca o data iti spun,nu mai mentiona persoane pe care nu le-ai cunoscut in viata ta de handel,pt ca tu nu te vei ridica niciodata la nivelul lor,sa te mai intreb de ce? Cu siguranta ai raspunsul paranoiei pregatit.Un sfat,de la un betivan,stai in lumea ta ca stai bine,dar nu mai scoate capul in lumea reala sa impui tu reguli wannabe,cand vei fi in stare sa-ti controlezi viata,atunci sa te bagi in seama cu oameni normali ca noi.Pana atunci,mai da in bobi de orez,porumb,ce vrea pizda ta

Vezi ca ceva in urma am spus ca nu sarbatoresti... :) Nu ma mai subestima... :)

Jignirile tale sunt egale cu zero, stiu de ce le faci... Poate ar fi cazul sa fii destul de puternic incat sa nu mai vorbesti ca un....

Neeeee, asa esti, asa o sa mori.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare