carmen_pitesti Reputație: 978 Postat Mai 9, 2019 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Mai 9, 2019 😘 5 Link spre comentariu
nelson2018 Reputație: 18 Postat Mai 9, 2019 Partajează Postat Mai 9, 2019 Wow non coment 1 Link spre comentariu
Vizitator riocastravetele Reputație: 0 Postat Mai 9, 2019 Partajează Postat Mai 9, 2019 Cine este norocosul cu pozele ? Link spre comentariu
sharkyboss Reputație: 384 Postat Mai 10, 2019 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Mai 10, 2019 Cine este norocosul cu pozele ? Eu :D Link spre comentariu
Vizitator riocastravetele Reputație: 0 Postat Mai 10, 2019 Partajează Postat Mai 10, 2019 Pe bune ? Ești tare frate . Link spre comentariu
sharkyboss Reputație: 384 Postat Mai 11, 2019 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Mai 11, 2019 Pe bune ? Ești tare frate .Nici chiar asa :)Doar ca am avut noroc sa o prind ;) Link spre comentariu
carmen_pitesti Reputație: 978 Postat Mai 13, 2019 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Mai 13, 2019 Hello 🙈 6 Link spre comentariu
mihaitapl Reputație: 3 Postat Mai 14, 2019 Partajează Postat Mai 14, 2019 Buna , astazi esti disponibilă? Link spre comentariu
carmen_pitesti Reputație: 978 Postat Mai 16, 2019 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Mai 16, 2019 😋 6 Link spre comentariu
celibi Reputație: 764 Postat Mai 16, 2019 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Mai 16, 2019 Superba! :snap Link spre comentariu
Vizitator tazalp Reputație: 0 Postat Mai 16, 2019 Partajează Postat Mai 16, 2019 In prezenta ei uiti orice problema... te pup Link spre comentariu
romulus422 Reputație: 12 Postat Mai 16, 2019 Oras:pitesti Oras:pitesti Partajează Postat Mai 16, 2019 Poate sa puna ia 50 de mii de poze degeaba dacă nu raspunde la telefon . Link spre comentariu
ghost2017 Reputație: 19 Postat Mai 16, 2019 Partajează Postat Mai 16, 2019 Nu prea scriu pe acest forum, nu sunt din pitesti, va urmaresc pe toti cei care lasa cate o recenzie despre fiecare intalnire avuta cu cate o fata, as dori sa mi spun si eu punctul de vedere vis a vis de aceasta ,, persoana" , nu stiu pe ce anume criterii se bazeaza programarile ei, cum trebuie ca sa arati ca sa poti fi primit? Pentru cei care au fost va rog sa mi divulgati secretul vostru, am sunat o azi la 11:45, mi a enumerat serviciile ei si am spus ca voi reveni cu un telefon in momentul cand voi fi in zona, la 11:49 am resunato si mi a spus ca sa o astept 20 min, la 11:54 ma sunat ca in 5 minute e gata ca este la dus si la 11:58 mi a dat sms ca numai poate sa ma primeasca, tin sa precisez ca pe tot parcursul convorbirilor sa vb frumos din ambele parti, tin sa precizez ca nu sunt de nici o nationalitate **spam editat**itara si de aceea am zis sa cer parerea celor mai vechi de pe acest forum care au fost la ea, am mai citit in trecut ca si altii au patit ca si mine, ca ar sta dupa perdea si daca i convine te primeste daca nu...NUUU Link spre comentariu
carmen_pitesti Reputație: 978 Postat Mai 17, 2019 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Mai 17, 2019 Hello 😊 5 Link spre comentariu
Membru Premium papura voda Reputație: 1674 Postat Mai 17, 2019 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Partajează Postat Mai 17, 2019 Hello Esti absolut superba! 1 Link spre comentariu
sexsimbol69 Reputație: 28 Postat Mai 17, 2019 Partajează Postat Mai 17, 2019 Astazi am avut norocul de a ajunge la Carmen. Am luat numarul de telefon de pe forum, am stabilit o intalnire si cateva detalii(mentionez aici ca am cerut cateva chestii pe care ea mi le-a indeplinit perfect, ii multumesc). Am ajuns in zona, locatia este peste drum de bazinul olimpic, am fost indrumat sus iar de acolo incepe actiunea. Totul a decurs minunat, exact cum i-am spus si cum imi place, fk, oral neprotejat, normal protejat, cateva pozitii dupa care finalizez. Mers la baie si invitat sa fac un dus, de obicei primesc un servetel umed sa ma sterg deci inca un plus din partea mea. Despre Carmen nu pot sa spun decat ca e extraordinara, draguta, vorbareata, foarte primitoare, o atitudine superba. La final m-a pupat si mi-a spus ca i-a placut iar eu i-am spus ca o sa revin cu siguranta.Note: locatie 9Oral 10Normal 10Atitudine 10Corp 10Tarif: 150 de lei finalizarea 1 Link spre comentariu
celibi Reputație: 764 Postat Mai 17, 2019 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Mai 17, 2019 Nu prea scriu pe acest forum, nu sunt din pitesti, va urmaresc pe toti cei care lasa cate o recenzie despre fiecare intalnire avuta cu cate o fata, as dori sa mi spun si eu punctul de vedere vis a vis de aceasta ,, persoana" , nu stiu pe ce anume criterii se bazeaza programarile ei, cum trebuie ca sa arati ca sa poti fi primit? Pentru cei care au fost va rog sa mi divulgati secretul vostru, am sunat o azi la 11:45, mi a enumerat serviciile ei si am spus ca voi reveni cu un telefon in momentul cand voi fi in zona, la 11:49 am resunato si mi a spus ca sa o astept 20 min, la 11:54 ma sunat ca in 5 minute e gata ca este la dus si la 11:58 mi a dat sms ca numai poate sa ma primeasca, tin sa precisez ca pe tot parcursul convorbirilor sa vb frumos din ambele parti, tin sa precizez ca nu sunt de nici o nationalitate **spam editat**itara si de aceea am zis sa cer parerea celor mai vechi de pe acest forum care au fost la ea, am mai citit in trecut ca si altii au patit ca si mine, ca ar sta dupa perdea si daca i convine te primeste daca nu...NUUUCel mai bine ar fi ca ea sa explice aceasta intamplare. Link spre comentariu
paul pit Reputație: 30 Postat Mai 18, 2019 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Mai 18, 2019 anal nu bagi in meniu Carmen? Link spre comentariu
carmen_pitesti Reputație: 978 Postat Mai 18, 2019 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Mai 18, 2019 Astazi am avut norocul de a ajunge la Carmen. Am luat numarul de telefon de pe forum, am stabilit o intalnire si cateva detalii(mentionez aici ca am cerut cateva chestii pe care ea mi le-a indeplinit perfect, ii multumesc). Am ajuns in zona, locatia este peste drum de bazinul olimpic, am fost indrumat sus iar de acolo incepe actiunea. Totul a decurs minunat, exact cum i-am spus si cum imi place, fk, oral neprotejat, normal protejat, cateva pozitii dupa care finalizez. Mers la baie si invitat sa fac un dus, de obicei primesc un servetel umed sa ma sterg deci inca un plus din partea mea. Despre Carmen nu pot sa spun decat ca e extraordinara, draguta, vorbareata, foarte primitoare, o atitudine superba. La final m-a pupat si mi-a spus ca i-a placut iar eu i-am spus ca o sa revin cu siguranta.Note: locatie 9Oral 10Normal 10Atitudine 10Corp 10Tarif: 150 de lei finalizareaMultumesc,te pup si te astept cu drag! Link spre comentariu
carmen_pitesti Reputație: 978 Postat Mai 18, 2019 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Mai 18, 2019 anal nu bagi in meniu Carmen?Nu,anal nu. 1 Link spre comentariu
paul pit Reputație: 30 Postat Mai 19, 2019 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Mai 19, 2019 ar trebui, nu cred ca ai avea probleme Link spre comentariu
batranu4791 Reputație: 417 Postat Mai 20, 2019 Partajează Postat Mai 20, 2019 Ea e o fată fină și delicată nu o să facă niciodată și în plus nici nu are nevoie nici măcar pentru ceva bani în plus nu ar avea nimic de castigat poate doar ceva probleme de sănătate pe viitor au mai încercat și alte fete pentru 50 de lei în plus și sau cam lăsat pagubase .O zi bună tuturor. 2 Link spre comentariu
carmen_pitesti Reputație: 978 Postat Mai 20, 2019 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Mai 20, 2019 ❤ 7 Link spre comentariu
copilul cuminte Reputație: 155 Postat Mai 20, 2019 Telefon: [email protected] Oras:pitesti Telefon: [email protected] Oras:pitesti Partajează Postat Mai 20, 2019 frumoasa......deosebita......pro client.....de nota 1o+ Link spre comentariu
alexandrus Reputație: 31 Postat Mai 20, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 20, 2019 Vi și la hotel Carmen? Link spre comentariu
Postări Recomandate