Sari la conținut

TOP:Carmen- 0725841648 / 0747143286 / 0748554985

intens

Postări Recomandate

• Oras:Arges
Postat

Ms, inseamna ca facem parte din acelasi cerc restrins.... :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Oras:Romania
Postat

Mai stie cineva ceva de Carmen?..... Ca vreau sa-i fac o vizita si are telefoanele inchise. Sper sa nu dispara din peisaj... ar fi o pierdere.

Lucreaza mai mult in cerc restans,dar mai deschide din cand in cand si telefoanele celelalte,eu am numarul ei personal si o sun pe el :) de regula intre 10-17

Daca ai numarul ei personal, ce mai pui aiurea intrebari pe aici? Nu cred ca isi tine telefonul personal inchis!  :hihat

ALA CU 313 LA SF??

Postat

Daca ai numarul ei personal, ce mai pui aiurea intrebari pe aici? Nu cred ca isi tine telefonul personal inchis!  :hihat

Poate imi dai tu restul nr..... ca nu am decat sfarsitul... :rax2 :rax2 :rax2

Postat

Poate imi dai tu restul nr..... ca nu am decat sfarsitul... :rax2 :rax2 :rax2

Eu dau doar numere intregi, nu resturi!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Oras:pitesti
Postat

Eu am reusit simbata si ne-am vazut nu am timp acum de recenzie dar revin curand,a fost superba,ca de fiecare data :)

• Oras:rm.valcea
  • Oras:rm.valcea
Postat

salutare

astazi am reusit sa ajung din nou la Carmen si a tinut sa anunt pe aceasta cale ca nu a putut sa raspunda zilele trecute ca o avea pe Mamaita bolnava.

ca de obicei pentru mine a fost de nota 10 la gfe, am fost servit si cu un pahar de suc si am vorbit despre ce am mai facut.

Cand ne-am apucat de treaba a inceput cu un oral, dupa care am trecut si eu sa-i fac oral in 69  - nota 9

la normal nota 9 pentru cele 2 pozitii in care am facut ( ea deasupra si normal)

finalizarea a avut loc normal in prezervativ,

Poze noi pentru comunitate :D

http://i34.tinypic.com/afdi6f.jpg

http://i37.tinypic.com/2eezsw3.jpg

http://i34.tinypic.com/2lm4cy9.jpg

• Like 4
Postat

Salutare!Postati poze din 2013,sint vechi..oricum esti o dulce si o frumoasa Carmen,te pup si abia astept sa ne vedem luni!!!

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

stie cineva ceva de Carmen o caut de trei zile intra mesageria

Postat

Salut colegu okml!Si eu am avut programare luni la ea,dar,din pacate m-a anuntat ca lipseste si revine de maine...Te asteptam,Carmenuta!!! :hug1

Postat

Da,asa este colegu alexgaman,stim...multa sanatate pentru mamaita ta,Carmen si te asteptam sa revii.

• Like 1
Postat

Salut ,

Da am fost eu este super ca de obicei!

Postat

salut,

stie cineva ceva de Carmen,incerc de 3 zile sa dau de ea?

Postat

tot nu raspunde,a mai vb cineva cu ea?cum pot sa dau de ea?

multumesc!

Postat

Nici eu nu mai stiu nimic de ea,am vorbit simbata cu ea pentru a stabili o intalnire pentru luni si atunci mi-a zis ca nu lucreaza si ca revine peste 2-3 zile.Oricum,trebuie rabdare ca ne va raspunde ea cand va reveni :hihat

Vizitator daniel031285
Reputație: 0
Postat

au trecut cele cateva zile ? ca am sunat si eu acum si toate 3 numerele inchise ...

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...