Sari la conținut

TOP:Carmen- 0725841648 / 0747143286 / 0748554985

intens

Postări Recomandate

Ce baftă pe fotograf să aibă așa muză intradevar un înger de fată eu cel puțin când o vizitez nu prea îmi mai vine să plec are un lipici teribil o pupaciosa si foarte mult bun-simț să scri recenzii despre ea e cam fad ,despre Carmen poți scrie o carte sau chiar un roman dacă o întâlnești , iar în realitate e mult mai atrăgătoare decât în orice poză

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Mulțumesc Carmen pentru tot ce ai pregătit pentru "ziua îndrăgostiților" surpriza a fost enormă chiar pe gustul meu ești o fată deosebita tu chiar faci dragoste si dacă timpul nu ar fi așa de scurt în compania ta aș putea spune că suntem intradevar " îndrăgostiți " cu adevărat.

P.s.Mulțumesc si pentru cadou nu m-am așteptat ești ieșită din comun te sărut dulce

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cuba
  • Oras:Cuba

Mulțumesc Carmen pentru tot ce ai pregătit pentru "ziua îndrăgostiților" surpriza a fost enormă chiar pe gustul meu ești o fată deosebita tu chiar faci dragoste si dacă timpul nu ar fi așa de scurt în compania ta aș putea spune că suntem intradevar " îndrăgostiți " cu adevărat.

P.s.Mulțumesc si pentru cadou nu m-am așteptat ești ieșită din comun te sărut dulce

Eu m-am inscris de dragobete  :hooray

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:pitesti
  • Oras:pitesti

Anal nu are si ea de gand sa faca? La ce anus are e futabil rau.

Nu face si cred ca nici nu are de gand sa faca,oricum este ceva nesemnificativ...daca ai norocul sa-i treci pragul pleci multumit oricum.La ea revin de fiecare data cu aceleasi emotii de prima data,o dulceata de fata,fumoasa,eleganta,mereu cu zambetul pe buze,finuta,poate prea finuta pentru meseria asta.

• Like 2
Link spre comentariu

Carmen face prea bine ceea ce face si niciodată nu vei pleca nemulțumit de la ea iîn plus este prea delicată și prea fină ca să îți treacă prin minte să o întrebi așa ceva eu cel puțin de fiecare dată am plecat aproape pe brânci de la ea efectiv intro ora reușește să te vlaguiasca definitiv cu toate că este atât de gingașă.

Dacă te duci la Carmen te duci să faci dragoste nu sex ordinar .

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator tazalp
Reputație: 0

Paul pit - nu vrei sa ne lași cu fanteziile tale? Ce te oprește sa o suni pe Carmen și sa o întrebi? La cat de drăguță și delicata e sigur Îți va da un răspuns. Vezi ca sunt anunțuri cu fete care accepta anal.

Link spre comentariu
  • Telefon: alexgaman
  • Oras:PITESTI
  • Telefon: alexgaman
  • Oras:PITESTI

Am vizitat-o zilele trecute pe Carmen , ce sa spun , dragobete si valentine's day la un loc , a fost asa un all in one  :gifs_ojos  :gifs_ojos  :gifs_ojos  , greu de descris in cuvinte modul in care m-a primit ,senzuala si eleganta in acelasi timp , iarasi a reusit sa ma surprinda ca de fiecare data de altfel .

Am incercat sa-mi aprind o tigare .... , binenteles ca nu am reusit , cascada de sarutari mi-a indus o stare de magie din care nu am mai vrut sa scap , eram ca doua siluete intr-un balet senzual , erotic , eu de fiecare data nu realizez ce se petrece cu mine in timpul petrecut cu ea .

Probabil ca am trecut prin toate starile de agregare , la final nu mai era decat placerea de dupa si un sentiment de fericire , senzatiile pe care ti le ofera Carmen nu au nici o legatura cu o descarcare rapida sau eu mai stiu ce altceva , nu ai ce cauta la ea pentru experiente banale , daca te duci ( si daca te si primeste ...) pregateste-te pentru o cu totul alta experienta , frumusetea , eleganta si erotismul ei nu lasa loc de nimic banal .

Intr-un final am reusit sa revenim si la tigarea care ma astepta cuminte pe masa din bucatarie , am incercat sa o aprind , binentele ca nu puteam sa renunt la sarutarile lui Carmen pt o tigare , am renuntat ... :maninlove  :maninlove  :maninlove

In concluzie ,  Carmen 10 +++ , frumoasa , eleganta , sexy , rafinata , m-a asteptat intr-o tinuta deosebita , blugi sexy , bluzita , atat cat sa-mi ofere placerea sa o dezbrac eu , din pacate timpul este singurul inamic , nu m-am incadrat niciodata intr-o ora , sper sa nu o fac nici de acum inainte .

Cadoul 350 , ca de obicei lasati discret dupa terminare , pana la urma am reusit sa fumez si o tigare singur in masina .... :bad

• Like 5
Link spre comentariu

Acum să vezi comentarii că e "scump" dar și Carmen este o scumpă,iar de fumat stai liniștit colegul Alex,te-am răzbunat eu de fiecare dată de câte ori am fost la ea tigările i s-au stins singure în scrumieră eu nefiind fumător aproape că am reușit să o fac si pe ea să renunțe ,eu o "păcălesc" cu bomboane servite chiar de pe buzele ei dulci.

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Am vizitat-o zilele trecute pe Carmen , ce sa spun , dragobete si valentine's day la un loc , a fost asa un all in one :gifs_ojos :gifs_ojos :gifs_ojos , greu de descris in cuvinte modul in care m-a primit ,senzuala si eleganta in acelasi timp , iarasi a reusit sa ma surprinda ca de fiecare data de altfel .

Am incercat sa-mi aprind o tigare .... , binenteles ca nu am reusit , cascada de sarutari mi-a indus o stare de magie din care nu am mai vrut sa scap , eram ca doua siluete intr-un balet senzual , erotic , eu de fiecare data nu realizez ce se petrece cu mine in timpul petrecut cu ea .

Probabil ca am trecut prin toate starile de agregare , la final nu mai era decat placerea de dupa si un sentiment de fericire , senzatiile pe care ti le ofera Carmen nu au nici o legatura cu o descarcare rapida sau eu mai stiu ce altceva , nu ai ce cauta la ea pentru experiente banale , daca te duci ( si daca te si primeste ...) pregateste-te pentru o cu totul alta experienta , frumusetea , eleganta si erotismul ei nu lasa loc de nimic banal .

Intr-un final am reusit sa revenim si la tigarea care ma astepta cuminte pe masa din bucatarie , am incercat sa o aprind , binentele ca nu puteam sa renunt la sarutarile lui Carmen pt o tigare , am renuntat ... :maninlove :maninlove :maninlove

In concluzie , Carmen 10 +++ , frumoasa , eleganta , sexy , rafinata , m-a asteptat intr-o tinuta deosebita , blugi sexy , bluzita , atat cat sa-mi ofere placerea sa o dezbrac eu , din pacate timpul este singurul inamic , nu m-am incadrat niciodata intr-o ora , sper sa nu o fac nici de acum inainte .

Cadoul 350 , ca de obicei lasati discret dupa terminare , pana la urma am reusit sa fumez si o tigare singur in masina .... :bad

Uite asa te lasi de fumat... :)

• Like 3
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...