Sari la conținut

TOP:Carmen- 0725841648 / 0747143286 / 0748554985

intens

Postări Recomandate

Vizitator tazalp
Reputație: 0
Postat

nice ass ! Pup

• Telefon: the_manyac
  • Oras:Pitesti
  • Telefon: the_manyac
Postat

Salutare ! Stiti ceva de Carmen ? Tot incerc sa dau de ea in ultimile zile si nu raspunde, telefonul suna, dar nu raspunde.........

Postat

Salutare ! Stiti ceva de Carmen ? Tot incerc sa dau de ea in ultimile zile si nu raspunde, telefonul suna, dar nu raspunde.........

Probabil eram ocupata,mai revi cu tel..Seara frumoasa.
Vizitator
Postat

Până la cat lucrezi?

Postat

Buna! Accepti si un baiat de 17 ani? :)

Iti dai seama ca nu o sa accepte, mergi pe burta, fi smecher. Daca te intreaba i zici ca ai 18-19.

Postat

Nu pot să mă abțin.... Frate sunteți complet idioți...Dacă iese Carmen pe strada din 10 bărbați nu întoarce 1 capul după ea,e un schelet ,nu are nici o forma,dar voi o pupați in cur pe aici de nu se poate. Carmen fraieră ești dacă nu le ceri 500 de lei k la câți proști sunt in Piteștiul asta :))))). Nu mai intru niciodată pe forumul asta sunteți total idioți

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:pitesti
  • Oras:pitesti
Postat

Nu pot să mă abțin.... Frate sunteți complet idioți...Dacă iese Carmen pe strada din 10 bărbați nu întoarce 1 capul după ea,e un schelet ,nu are nici o forma,dar voi o pupați in cur pe aici de nu se poate. Carmen fraieră ești dacă nu le ceri 500 de lei k la câți proști sunt in Piteștiul asta :))))). Nu mai intru niciodată pe forumul asta sunteți total idioți

Cand ai fost tu la ea?Cei ce o cunoastem o stim destul de bine si nu e deloc asa,din contra chiar are forme si frumoase,poate tu ai fost cand era la inceput...atunci era mai slabuta..dar acum..hmmm,pozele spun totul ca sint reale.Daca o cunosteai faceai o recenzie sau nu te mai primeste si vrei sa te razbuni?! :laugh2 :laugh2 :laugh2

Postat

E eu zic sa punem punct e singurul topic din țară ce nu arată ca întreg forumul

Cei care o cunosc stiu deja cum este ea si se vede si aici unde de atâția ani nimeni nu a scris o virgulă împotriva ei ,doar cei care au un interes meschin se tot învârt si scriu vrute si nevrute .

O seară bună tuturor.

• Like 1
Postat

Promiti sa te tii de cuvant? :P

• Like 1
Vizitator tazalp
Postat

2pac ești frustrat ca nu te-a primit ?!?

Vizitator riocastravetele
Postat

Carmen , ești cea mai tare de departe .

Postat

Mmmm.... foarte sexoasa ca de obicei...abea aștept sa ne întâlnim astăzi sa ma urci pe draperie

Te pup frumoaso ești cea mai buna!

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...