generosbz Reputație: 1 Postat Iulie 15, 2016 Oras:Ilfov Oras:Ilfov Partajează Postat Iulie 15, 2016 Frate..??este telefonul de "serviciu"...Care stă numai in portbagaj..adevarul este ca nu mai fac faţa..cate femei au sunat:))))))))))...Ma mut din "orasul asta:))) Link spre comentariu
mitranu Reputație: 0 Postat Octombrie 14, 2016 Partajează Postat Octombrie 14, 2016 Mai fratilor parca nu stiti in ce oras traiti. Rar spre deloc au fost fete aici care sa si dea numarul in public. Aveti chef de ele langa casa si nu aveti prieteni sa va recomande? Ok. Faceti seara cateva plimbari cu taxi. Din vorba in vorba aduceti si asta in discutie. Va rezolva baietii. Oricum fiti constienti ca nu veti gasi spuma aici . Cele cateva de calitate sunt in circuit inchis prin bmw uri la colorati si de multe ori iau calea capitalei. Eu rar mai apelez la locale. E mai ieftin sa ma plimb prin capitala decat sa iau toate rebuturile de la noi sau figurantele.pentru un oral mic erau bune si astea locale zic si eu Link spre comentariu
generosbz Reputație: 1 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:Ilfov Oras:Ilfov Partajează Postat Noiembrie 9, 2016 Sal băietii..ceva noutati pe Giurgiu..in afara de Ioana aceea din centru??Asa praf sa fie orasul la capitolul womans??) Link spre comentariu
cielodaewoo23 Reputație: 0 Postat Ianuarie 29, 2017 Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 Sal băietii..ceva noutati pe Giurgiu..in afara de Ioana aceea din centru??Asa praf sa fie orasul la capitolul womans?? ) ceva prin giurgiu Link spre comentariu
evalentin Reputație: 5 Postat Iunie 8, 2017 Partajează Postat Iunie 8, 2017 Nu cred slab chiar nu stie nimeni vro fetiscana? Link spre comentariu
mariuscucu Reputație: 1 Postat Aprilie 27, 2018 Partajează Postat Aprilie 27, 2018 I should be in your inbox now, babe.Hei karina mai esti prin giurgiu? Link spre comentariu
matiz Reputație: 132 Postat Mai 6, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 6, 2018 Ți a răspuns Karina? Link spre comentariu
aurel198 Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2019 Partajează Postat Octombrie 9, 2019 Cin imi poate da si mie facebookul fetei maritate di giurgiu ? Link spre comentariu
ppaulsandu Reputație: 4 Postat Octombrie 11, 2019 Oras:Teleorman Oras:Teleorman Partajează Postat Octombrie 11, 2019 Poți da mai multe detalii ce fata? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum