Sari la conținut

Cristina sex total 0731166477

Postări Recomandate

• Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

La multi ani sarbatoritilor si o saptamana cat mai placuta!ciocane tari

Urarile cred ca ni le adresezi tuturor nu numaai sarbatoritilor!

Cat despre ciocane,daca tari iti plac si este normal,cu ajutorul Domnului si mai ales al tau TARI VOR FI!

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale

O zi cât mai plăcută tuturor

Poate iti intra "cissssmiaua"-n...si pe urma o sa ma chemi sa iti desFUND scurgerea😂😂.

Ps:foarte frumos ce se vede in poze....mai ales BMW-ul😉😘.

• Like 6
Link spre comentariu

In primul rand BUNA CRISTINA , iar in al2’lea rand SALUT CONFUTACIOSI .... joi dupa’amiaza am facut o programare pentru vineri la 13 urmand sa confirm la 12 ... locatia binestiuta de toti care i’am pasit pragul acestei frumuseti . Ajuns in locatia am ramas placut surprins ca arata mult mai bine ca in poze ( bai fratilor “MAX” era drepti cum a vazut’o ) .

Dupa ce am facut cunostinta am fost servit cu o apa rece , am fumat amandoi cate o tigara si m’am cerut repede la dus ca deja nu mai suportam chilotii pe mine .... dupa dusul de rigoare a plecat si Cristina la dus .... intoarsa de la dus am inceput sa ne sarutam si sa ne mangaiem reciproc iar apoi am intins’o pe spate in pat si am inceput sa o ling .... mama ce gust bun avea .... pe urma mi’a zis ca este randul meu sa fiu rasfatat . Mai departe nu mai are rost sa va povestesc ca va puteti imagina si singuri , un sg cuvant pot sa spun : DEMENTIAL !!!

Nu prea imi place sa dau note , dar de data asta si de dragul ei o sa o fac : 10 PE LINIEEE , ar trebuii sa fie la top ( parerea mea ) .

Halatul : 200 ron

Te sarut CRISTINA si abia astept sa ne revedem .

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...