Sari la conținut

Alexandra1234 - Brunetă focoasă şi sexy

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Alexandra, poate ar trebui sa faci unele schimbari/exceptii - nu toti au acces la renumitul PM, existand numerosi curvari care ar dori sa te cunoasca...

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Alexandra, poate ar trebui sa faci unele schimbari/exceptii - nu toti au acces la renumitul PM, existand numerosi curvari care ar dori sa te cunoasca...

Incearca sa o contactezi sambata sau duminica. Atunci, din cate mi-a spus, e mai libera. Incearca sa o suni de mai multe ori, trimite-i si sms in care sa-i indici intervalul de timp in care sa-ti poata raspunda, insa nu exagera. Nu suna si trimite sms din jumatate in jumatate de ora, cate 18-20 pe zi. :)

• Like 1
Postat

Incearca sa o contactezi sambata sau duminica. Atunci, din cate mi-a spus, e mai libera. Incearca sa o suni de mai multe ori, trimite-i si sms in care sa-i indici intervalul de timp in care sa-ti poata raspunda, insa nu exagera. Nu suna si trimite sms din jumatate in jumatate de ora, cate 18-20 pe zi. :)

Am incercat sa o contactez. Mi-a raspuns, civilizat, prin sms ca face programari/ primeste doar pe cei cu PM. Am insistat, cat de cat, nu doreste fata- nici o problema, se poate si in alta parte desi mi-ar fi placut sa bifez si la ea...

Poate se razgandeste si anunta pe aici... Numai bine si ciocane tari!!!

Postat

Am incercat sa o contactez. Mi-a raspuns, civilizat, prin sms ca face programari/ primeste doar pe cei cu PM. Am insistat, cat de cat, nu doreste fata- nici o problema, se poate si in alta parte desi mi-ar fi placut sa bifez si la ea...

Poate se razgandeste si anunta pe aici... Numai bine si ciocane tari!!!

Ma mir ca a adoptat aceasta decizie. Eu stiam ca se pot face programari la ea si prin sms sau prin apel telefonic.

Bafta in continuare!

• Like 1
Postat

Ma mir ca a adoptat aceasta decizie. Eu stiam ca se pot face programari la ea si prin sms sau prin apel telefonic.

Bafta in continuare!

Multumesc! Am sunat-o dar nu a raspuns, asa ca am abordat-o printr-un sms, dupa care mi-a explicat ce si cum. Decide alexandra cum e mai bine pt ea...

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Îţi doresc ca răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi mai pur, mai sincer, mai curat. Un 8 Martie însorit!

• Like 2
  • Oras:bruxelle
  • Oras:bruxelle
Postat

Stau şi mă întreb, la ce boală faci reclamă?. :slap2

plece sau să se retragă?

Vizitator menache
Reputație: 0
Postat

Vreau sa mi cer scuze daca in trecut te am jignit cu ceva!!!a fost doar o suparare pentru ca nu ai raspuns la telefon!!!inca o data scuze!!!

• Oras:ɓŪ¢ŪŔ£şŦĩ
Postat

Vreau sa mi cer scuze daca in trecut te am jignit cu ceva!!!a fost doar o suparare pentru ca nu ai raspuns la telefon!!!inca o data scuze!!!

Bună, având în vedere că ai avut bunul simț de a-ți cere scuze, îți voi accepta scuzele dar pe viitor înainte de a scrie, gândeşte cu capul de pe umeri, nu cu "cel" de jos. O seară plăcută.
  • Like 7
Postat

Bună Jaydeee, nu fac deplasări, sorry.Te pup.

Postat

Buna , incercam sa-mi dau seama din semnatura ta tarifele, cele de 250 30 min si 300 ora sunt outcall sau pentru extraservicii , gen anal?

• Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat

Buna , incercam sa-mi dau seama din semnatura ta tarifele, cele de 250 30 min si 300 ora sunt outcall sau pentru extraservicii , gen anal?

250 lei-1 ora si 30 min;300 lei-2 ore.

Postat

Pai are si 150 = 30 min si 200 = ora , eu ce sa mai inteleg de aici?

Ce-i asa greu de inteles? Are 150 de lei pentru jumatate de ora, 200 de lei pentru o ora, 250 de lei pentru o ora si jumatate si 300 de lei pentru doua ore. Am vizitat-o si eu. Si nu stiu sa aiba tarife suplimentare pentru extra-servicii. Ba chiar nu stiu daca are extra-servicii in oferta.

• Like 2
  • Minus 3

• Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

Nu prea scriu recenzii, dar fata asta chiar mi-a placut...

Acum vin de la ea...

Locatie strada cu Profi de la Timpuri Noi...

De preferat sa parcati pe langa benzinaria din intersectie...

Eu am fost norocos, dar nu stiu daca o sa aveti si voi...

Fata are 1,70m fara tocuri...

Mi-a deschis imbracata cu chiloti si sutien si clar am zis ca raman...

Durata o ora si mai mult fara sa se uite la ceas si pus telefonul pe silent...

Ochi caprui, bruneta, dar nu de etnie...

Venita dn Moldova cu accent frumos de zona

Dus, tot ce trebuie acolo, papuci, prosop curat...

Foarte dragastoasa, pupat pe corp, oral senzational, cu DP, atentie la celelalte zone, acum probabil ca eram si eu foarte curat...

Pozitia 69 ca mi-a placut piersicuta ea fara mirosuri...

Geme natural, se uda natural, probabil ca am facut ce trebuie...

Spre final a reusit sa isi dea drumul...NEBUNIE !!!

Dupa a zis ca vrea sa i-o trag ceea ce mi-a placut f mult, ca a luat initiativa

Sus pe mine si a facut ea toata treaba...

Ii venea sa isi mai dea drumul, dar din pacate am terminat eu inaintea ei...

Stat asa deasupra ca doi indragostiti...

Totul a durat mai mult de o ora...

Note:

GFE : 10

Locatie 9

Sex oral 10

Sex normal clar 10

FK nu, dar nici nu am simtit nevoia pentru ca ma saruta pe gat si la urechi

Sex anal N/A

Aspect 9

Halat 150 1 fin 200 lei ora

Mai are o prietena care nu era atunci la locatie

Fara voci suspecte in apartament

Eu am sa mai revin

Scuze daca am omis ceva, dar sunt incepator

Recenzia e mai buna ca a multor futaci cu experiența, tine-o tot asa si încearcă pe viitor sa faci o povestioara. Si nu uita...fii obiectiv! Bafta!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...