Sari la conținut

Alexandra1234 - Brunetă focoasă şi sexy

Postări Recomandate

• Oras:ɓŪ¢ŪŔ£şŦĩ
Postat

pai si daca ai asa multi cunoscuti de ce mai pierzi timpul online cu saracii?? :laugh2 mergi pe circuit inchis siiii lasa neeee :) O zi la fel de buna!!

Scuză-mă, mă confuzi cu cineva căruia îi pasă de ce spui tu.O zi bună.
  • Like 4
  • Oras:bucuresti
Postat

Codrule asta nu inseamna ca telefonul tau nu o sa mai fie deschis sper, ptr ca nu toti intram pe pm datorita variilor motive, te pup si hai la munca 😅😅😅

• Oras:everywhere
  • Oras:everywhere
Postat

si care va fi procedura pt programari ? doar PM ?  DACA TE SUNA CINEVA CARE NU ARE IN ACEL MOMENT ACCES LA NET , SI VREA O PROGRAMARE INTR O ORA,CUM PROCEDEAZA ?

MERCI

• Oras:.
Postat

Am vizitat.o din nou pe aceasta domnisoara,,Alexandra si totul a fost frumos, ca de fiecare data.

Nu mai enumar serviciile si tot ceea ce tine de actiunea propriu.zisa ca poate devin penibil sa incep sa povestesc din nou.

Pot sa va spun doar atat...Alexandra e singura fata pe care am vizitat.o de 4 ori si asta spune multe despre felul cum s.a comportat cu mine si daca am fost multumit sau nu.

Deci, cu aceasta vizita, am stabilit un record...si chiar vreau sa.mi depasesc si acest record!!!...doar daca Alexandra ma mai primeste, bineinteles!!!

Multumesc mult Alexandra pentru tot!

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Am vizitat.o din nou pe aceasta domnisoara,,Alexandra si totul a fost frumos, ca de fiecare data.

Nu mai enumar serviciile si tot ceea ce tine de actiunea propriu.zisa ca poate devin penibil sa incep sa povestesc din nou.

Pot sa va spun doar atat...Alexandra e singura fata pe care am vizitat.o de 4 ori si asta spune multe despre felul cum s.a comportat cu mine si daca am fost multumit sau nu.

Deci, cu aceasta vizita, am stabilit un record...si chiar vreau sa.mi depasesc si acest record!!!...doar daca Alexandra ma mai primeste, bineinteles!!!

Multumesc mult Alexandra pentru tot!

Mulțumesc de asemenea pt vizită şi pt buchetul de flori.Eşti bn primit oricând doreşti.Te pup dulce.
Postat

Programul zilei de astăzi se va încheia la ora 20:00..Mâine nu voi lucra.O seară plăcută vă doresc!.Kiss.

post-167826-0-90435800-1444058971_thumb.jpg

• Like 15
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

De ce esti sadica si nu mai primesti personae noi? :no2

Chiar vreau sa te cunosc p[entru ca esti foarte dulce!

Postat

De ce esti sadica si nu mai primesti personae noi? :no2

Chiar vreau sa te cunosc p[entru ca esti foarte dulce!

PLM sa te ajut daca tot vrei asa tare! O suni frumos, zici ca esti Cosmin si R, ca ti-ai schimbat nr. de telefon si gata! Succes! :)

Postat

Mersi frate dar poate imi inchide usa in nas cand ajung!:))

Cu siguranta, daca esti un om educat, cu bun simt si daca stii sa te comporti, nu iti va inchide usa in nas.!!!...Alexandra1234, nu e genul...

Bafta!

Postat

Alexandro...tel. inchis toata ziua, chiar cand aveam chef de tine!...aveam chef mai ales de un Oral din acela perfect, :atm  ...stii tu, ca am eu "nebunia" asta a mea!!!

Iar ai "chiulit" la scoala!!!  :rtfm     :laugh2  :laugh2 :laugh2 

Postat

Alexandro...tel. inchis toata ziua, chiar cand aveam chef de tine!...aveam chef mai ales de un Oral din acela perfect, :atm  ...stii tu, ca am eu "nebunia" asta a mea!!!

Iar ai "chiulit" la scoala!!!  :rtfm     :laugh2  :laugh2 :laugh2 

:))))))) :)) :*
  • Like 1
Vizitator Eutuel123
Reputație: 0
Postat

Alex, sper sa nu te superi, o pasarica goala in peisaj nu strica.

Postat

Alex, sper sa nu te superi, o pasarica goala in peisaj nu strica.

"Nu ştiu de-astea"!. :)))))))))) :))
  • Like 1
Vizitator Eutuel123
Reputație: 0
Postat

La fel cum esti mai rusinoasa cu pupiceii, si lumea ti-o reproseaza, asa esti si cu fofo, oricum arata f bine, ai cu ce sa te mandresti...

• Like 2
Postat

Cu corpul ala sexy, cu nadragii rupti si pe tocuri!...asta inseamna sa fi "mafioata"!!!

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :kiss3

Postat

Codrule luni la 14:30 imi rezervi si mie un loc, nu prea reusesc sa dau de tine asa ca lasa mi un rasp aici.Pup

Postat

Codrule luni la 14:30 imi rezervi si mie un loc, nu prea reusesc sa dau de tine asa ca lasa mi un rasp aici.Pup

Luni nu voi lucra sorry.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...