cosmin r Reputație: -982 Postat Mai 26, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Mai 26, 2015 Mda. Frumoasa fata. Cand o sa am drum prin Pitesti mai vorbim! 1 2
dă toate Reputație: 1981 Postat Mai 26, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Mai 26, 2015 Dublu clicî?
justlove Reputație: 8972 Postat Mai 26, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Mai 26, 2015 Un topic de putin viitor! Da' il deschid pentru o faza pe care am patit-o azi! Fiind in carciuma mea preferata, la un pahar de vin, astazi m-am dus la buda. Nimic nou in asta, doar ca buda e mai ciudata. Remarcasem eu asta de mult, dar era ok. Adica are un geam mare (de sus pana jos) care da pe terasa. Cu o jaluzea compacta ce acopera tot. Ete, nahhh! Azi ma pisham linistit si la un moment dat mi s-a parut ceva ciudat! Era cam multa lumina. Si ma intorc sa ma uit. Lipsea jealuzeaua si eu mi-o scuturam linistit in geam in fata unei doamne si a unei domnisoare. Nu tocmai rele. Marfa de marfa! Cand m-am prins, am mai zabovit un pic. Macar sa vada bineeeee! n-or avut noroc io am si simtit-o
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum