raulsmeker Reputație: -3 Postat Mai 20, 2015 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Mai 20, 2015 Bah diamond sa stii k stiu cine esti.toata ziua esti prin oras tu cu acolitii tai si te dai mare smeker prost cu masinile alea de 3lei cu nr de usa oricum iti dau la mue si in america si in romania unde vrei si esti asa prost ca tiai luat user diamond exact cum ai scris pe placuta de inmatriculare deci team facut fraiere.nu credeam ca esti asa disperat sa apelezi la curvele astea de pe sait.tu si cu familia ta sunteti ultimii jegoshi ati lasat oameni pe drumuri si va daati mari pule prin baia mare.ar trebui sa va ia dna ca ati mituit tot pe plan local incepand de la judecatori pana la politisti sunteti ultimele scursuri.mult ambalaj stralucitor sa ascunda mult kkat mi se rupe de voi ca sunteti milionari in euro si imi bag pula in mortii vostri.
ciucurel Reputație: -294 Postat Mai 20, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Mai 20, 2015 Bah diamond sa stii k stiu cine esti.toata ziua esti prin oras tu cu acolitii tai si te dai mare smeker prost cu masinile alea de 3lei cu nr de usa oricum iti dau la mue si in america si in romania unde vrei si esti asa prost ca tiai luat user diamond exact cum ai scris pe placuta de inmatriculare deci team facut fraiere.nu credeam ca esti asa disperat sa apelezi la curvele astea de pe sait.tu si cu familia ta sunteti ultimii jegoshi ati lasat oameni pe drumuri si va daati mari pule prin baia mare.ar trebui sa va ia dna ca ati mituit tot pe plan local incepand de la judecatori pana la politisti sunteti ultimele scursuri.mult ambalaj stralucitor sa ascunda mult kkat mi se rupe de voi ca sunteti milionari in euro si imi bag pula in mortii vostri. Allloooooo america,ce legatura are asta cu Clujul daca el se plimba prin Baia mare?posteaza acolo domnu nu aici!
raulsmeker Reputație: -3 Postat Mai 20, 2015 Oras:baia mare Oras:baia mare Autor Postat Mai 20, 2015 datu cine pana mea esti fraiere nu am vorbit cu tine te bagi ca prostu in găoz
ciucurel Reputație: -294 Postat Mai 20, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Mai 20, 2015 datu cine pana mea esti fraiere nu am vorbit cu tine te bagi ca prostu in găozEu sunt ala care iti spune ca nu ai postat bine aici gaina ce esti!Crezi ca noi suntem curiosi cu ce masina umbla diamond sau cine o fi?
thecat Reputație: 10279 Postat Mai 20, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Mai 20, 2015 Dom'le, sincer si eu am vrut initial sa te intreb daca nu era mai eficient sa postezi pe sectiunea Baia Mare. Dar ma rog, tu stii. Iar in ce priveste "bagarea in seama" a lui Ciucurel,... de aia se cheama forum, ca ne mai dam si noi cu parerea daca scrii intr-un loc public. Pentru mai multa confidentialitate, daca vrei sa vorbesti direct doar cu un user sau cu altul, cotizeaza la pisoi (nu la mine; la al' mai mare, jupanu') 4 Euro sau asa ceva, fa-te membru premium si ai acces instant la mesageria privata... 5
raulsmeker Reputație: -3 Postat Mai 20, 2015 Oras:baia mare Oras:baia mare Autor Postat Mai 20, 2015 atunci marsh de aici ce futai tea platit jegu sa te bagi?? sa raspunda jegosu nu toti atarnatorii
thecat Reputație: 10279 Postat Mai 20, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Mai 20, 2015 sa raspunda jegosu nu toti atarnatorii Stai numa' sa prinda de veste "Brigada Diverse" si vezi tu raspunsuri In alta ordine de idei: Why so angry? descreteste-ti si tu fruntea, mai uita-te pe afara, a inverzit totul, ciripesc pasarile, atmosfera idilica... 6
ciucurel Reputație: -294 Postat Mai 20, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Mai 20, 2015 atunci marsh de aici ce futai tea platit jegu sa te bagi?? sa raspunda jegosu nu toti atarnatoriiMa smechere de doi leuti,cum pwla mea te bagi asa in seama si mai ai pretenti?Du-te la el daca il cunosti pe diamantu asta sau cum zici ca este si vezi poate iti da pwla sa-l rozi un pic!Un castron am pentru tine!!
raulsmeker Reputație: -3 Postat Mai 20, 2015 Oras:baia mare Oras:baia mare Autor Postat Mai 20, 2015 Nu mie frica de nici un fel de amenintare lasatil pe jegos sa raspunda voi mergeti la curve
ciucurel Reputație: -294 Postat Mai 20, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Mai 20, 2015 Nu mie frica de nici un fel de amenintare lasatil pe jegos sa raspunda voi mergeti la curvePe cine sa lasammasa raspunda?Daca e din Bm dece nu scri acolo poate ai sanse mari sa iti raspunda.Dar nu sti tu de astea.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 20, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 20, 2015 atunci marsh de aici ce futai tea platit jegu sa te bagi?? sa raspunda jegosu nu toti atarnatoriiVorbeste frumos, smardoiule virtual Sustii ca-l cunosti pe 'inculpat', ii stii masinile, il cunosti pe persoana fizica care este...atunci de ce pula noastra nu te inarmezi cu rabdare si cu mult sange-n pula si-l arzi si-n diRECT si-n reluare???Din spatele monitorului, e mai simplu, nu-i asa?Fa-l varza, nebunule din porumb....dar atentie sporita, vezi sa nu-ti scrantesti vreun deget in tastatura Nu mie frica de nici un fel de amenintare lasatil pe jegos sa raspunda voi mergeti la curveTie ti-e frica doar de bau-bau, restul nu sunt de competenta ta, parli-te-ar focu' de soarec de internet 7 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 20, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 20, 2015 Stai numa' sa prinda de veste "Brigada Diverse" si vezi tu raspunsuri Nu e de competenta noastra, sa ne fie cu pardon 4 1
advanced Reputație: -2693 Postat Mai 20, 2015 Oras:B Oras:B Postat Mai 20, 2015 Bah diamond sa stii k stiu cine esti.toata ziua esti prin oras tu cu acolitii tai si te dai mare smeker prost cu masinile alea de 3lei cu nr de usa oricum iti dau la mue si in america si in romania unde vrei si esti asa prost ca tiai luat user diamond exact cum ai scris pe placuta de inmatriculare deci team facut fraiere.nu credeam ca esti asa disperat sa apelezi la curvele astea de pe sait.tu si cu familia ta sunteti ultimii jegoshi ati lasat oameni pe drumuri si va daati mari pule prin baia mare.ar trebui sa va ia dna ca ati mituit tot pe plan local incepand de la judecatori pana la politisti sunteti ultimele scursuri.mult ambalaj stralucitor sa ascunda mult kkat mi se rupe de voi ca sunteti milionari in euro si imi bag pula in mortii vostri. 2 2
Administrator pisicuts Reputație: 115027 Postat Mai 20, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 20, 2015 3
raulsmeker Reputație: -3 Postat Mai 20, 2015 Oras:baia mare Oras:baia mare Autor Postat Mai 20, 2015 miserupe de stourile voastre de baietasi toti sunteti smecheri pana o luati in mufa
Administrator pisicuts Reputație: 115027 Postat Mai 20, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 20, 2015 Diamond l-a platit pe thecat sa il apare pe forumContinua raul..
thecat Reputație: 10279 Postat Mai 20, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Mai 20, 2015 Raul, vezi ca ai pe tastatura o tasta "shift" si inca una prin dreapta, cu un punct pe ea. Din cand in cand, mai fute-le cate una. Pisicuts - eu din tot acest thread, am o singura intrebare, si aia legata de videoclipul tau: cine, pentru numele lui D-zeu si al Sfintei Fecioare, este SILIDOR SALAM?!!???!?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 20, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 20, 2015 miserupe de stourile voastre de baietasi toti sunteti smecheri pana o luati in mufahttp://i62.tinypic.com/zwgg7d.jpghttp://www.hopa.ro/poze/mare/51_1236250264.jpg 3 1
raulsmeker Reputație: -3 Postat Mai 20, 2015 Oras:baia mare Oras:baia mare Autor Postat Mai 20, 2015 mi se rupe de toti banii vostrii eu il astept pe jegu de diamond sa io trag la mecla
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 20, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 20, 2015 mi se rupe de toti banii vostrii eu il astept pe jegu de diamond sa io trag la meclaVezi ca intra acum, la orele 18, fii pe fază și dă-i-o perversă, ca pe Tg Ocna Peseu: vezi să nu te julești 3 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 20, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 20, 2015 Diamond l-a platit pe thecat sa il apare pe forumContinua raul..Subscriu, să moară Lana
raulsmeker Reputație: -3 Postat Mai 20, 2015 Oras:baia mare Oras:baia mare Autor Postat Mai 20, 2015 trolescopulamea eshti gramada rau
Vizitator pustiu84 Reputație: 0 Postat Mai 20, 2015 Postat Mai 20, 2015 trolescopulamea eshti gramada rauTu esti agramat iara...P.S: n-ai cumva ceva treaba si te retinem?
raulsmeker Reputație: -3 Postat Mai 20, 2015 Oras:baia mare Oras:baia mare Autor Postat Mai 20, 2015 bah pustiulika te iau in cardan de fraier va adunati toti aici ca mustele la kkt
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 20, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 20, 2015 trolescopulamea eshti gramada rauHai mă, ce dreaq...că doar n-om fi toți smardoi ca și tine 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum