fullcontact Reputație: 20 Postat Mai 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 21, 2015 Deci, RALUCA, te astept in locatia mea pentru a te relaxa dupa o zi de munca, ofer masaj terapeutic si de relaxare. Locuiesc in zona Berceni. 50 lei fin/100h 0763.683.369.*acum 2 zile o chema Erika si mai are anunt postat cu acelas nume ?! Dupa un search mic pe AT in cautare de ceva am dat in apopiere de casa de 0763.683.369 pe care o apelez si imi confirma anuntu programand astfel o "sedinta "la care dupa o revergorare am sarit in tenesi si fuga la pas 5 minute printre blocuri la duduie (Aparatorii patriei pe linia lui 202 spre grand arena la sala de fitness "berry" . Ajuns in zona apelez si sunt indrumat spre cuib, cioc cioc imi deschide usa o bruneta in jur de 1,60 urata care cica presta pe 30 oral si normal mi-a spus ca ea este o colega si m-a invitat sa o astept pe colega cu care am vorbit 5 minute , fie daca tot am venit pana aci .Intre timp a aparut colega care are in jur de 1,70 ,55 kg,27 ani deloc rea , asa ca la treaba. platit 50. nu am facut dus deoarece veneam de acasa si ea iesea din dus avea prosopu pe ea.Treaba a fost ca ea nu face decat oral protejat ca scuze ca ..... executat destul de prost nici o tenta de deep usor usor la mic sa facut mare si am zis sa schimbam macazu poate e mai frumos peisaju , deasupra nu a vrut sa stea s-a intins ca Joiana in pasune si pe la spate 5minute am intorso sa schimb peisaju caci nici 1 fel de contra din partea ei dar din partea mea lovituri )) , sanii frumosi dar o dor rau si nu poate sa daia si dailalta , cu toate ca as fi vrutt sa ii stropesc . In concluzie o prostie din partea mea sa raman dar fuse si se duse ! De evitat . Locatie - 9 , curat Oral - 5 , nu stie cu ce se manancaNormal - 6 , dai dai dai dai dai Halat- 50 Bateti drumu in alta parte ! 2
milmoi Reputație: 177 Postat Iunie 4, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 4, 2015 Cam multe detalii prietene... 👌ðŸ‘ðŸ‘
cassy Reputație: 16361 Postat Iunie 4, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iunie 4, 2015 Bateti drumu in alta parte !Nu ai voie sa dai adresa exacta
putzache Reputație: 1141 Postat Iunie 5, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Iunie 5, 2015 Deci, RALUCA, te astept in locatia mea pentru a te relaxa dupa o zi de munca, ofer masaj terapeutic si de relaxare. Locuiesc in zona Berceni. 50 lei fin/100h 0763.683.369.*acum 2 zile o chema Erika si mai are anunt postat cu acelas nume ?! Dupa un search mic pe AT in cautare de ceva am dat in apopiere de casa de 0763.683.369 pe care o apelez si imi confirma anuntu programand astfel o "sedinta "la care dupa o revergorare am sarit in tenesi si fuga la pas 5 minute printre blocuri la duduie (Aparatorii patriei pe linia lui 202 spre grand arena la sala de fitness "berry" . Ajuns in zona apelez si sunt indrumat spre cuib, cioc cioc imi deschide usa o bruneta in jur de 1,60 urata care cica presta pe 30 oral si normal mi-a spus ca ea este o colega si m-a invitat sa o astept pe colega cu care am vorbit 5 minute , fie daca tot am venit pana aci .Intre timp a aparut colega care are in jur de 1,70 ,55 kg,27 ani deloc rea , asa ca la treaba. platit 50. nu am facut dus deoarece veneam de acasa si ea iesea din dus avea prosopu pe ea.Treaba a fost ca ea nu face decat oral protejat ca scuze ca ..... executat destul de prost nici o tenta de deep usor usor la mic sa facut mare si am zis sa schimbam macazu poate e mai frumos peisaju , deasupra nu a vrut sa stea s-a intins ca Joiana in pasune si pe la spate 5minute am intorso sa schimb peisaju caci nici 1 fel de contra din partea ei dar din partea mea lovituri )) , sanii frumosi dar o dor rau si nu poate sa daia si dailalta , cu toate ca as fi vrutt sa ii stropesc . In concluzie o prostie din partea mea sa raman dar fuse si se duse ! De evitat . Locatie - 9 , curat Oral - 5 , nu stie cu ce se manancaNormal - 6 , dai dai dai dai dai Halat- 50 Bateti drumu in alta parte !E foarte bine ca se mai incumeta careva sa incerce si variantele low- cost,dar treaba e demonstrata de mult asa bani,asa caciula.treaba care ma enerveaza cel mai tare e ca sunt persoane care la 40-50 ron au pretentii de fete si servicii high class.
fullcontact Reputație: 20 Postat Iunie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 11, 2015 Cam multe detalii prietene... daia e recenzie , frend ! pentru cei ce savureaza detaliu.!
fullcontact Reputație: 20 Postat Iunie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 11, 2015 E foarte bine ca se mai incumeta careva sa incerce si variantele low- cost,dar treaba e demonstrata de mult asa bani,asa caciula.treaba care ma enerveaza cel mai tare e ca sunt persoane care la 40-50 ron au pretentii de fete si servicii high class. e foarte bine ca unii au timp sa dea la buci ieftine si altii au timp sa scrie si sa citeascace fac altii la respectivele "buci"multumim ca ne aduci la cunostinta lucruri noi si concluzii de deontolog.
bodo40 Reputație: 464 Postat Iunie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 12, 2015 Numai treceti numarul de telefon cu "puncte". La cautarile pe google nu poate fi gasit.
fullcontact Reputație: 20 Postat Septembrie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 21, 2015 Cam multe detalii prietene... frend , ma scuzi ca te-am obosit citind atat ! plimba ursu !
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum