Sari la conținut

oamenii și media

Postări Recomandate

• Oras:Undisclosed
Postat

Dat fiind faptul că este incredibil de cald afară și nu am nimic de făcut până să apună Soarele, asta cam în circa 2 ore, aș dori să supun dezbaterii o chestiune care mă frământă, cel puțin în secundele de față.

De ce suntem atrași de ridicol, de penibil ori de lipsa acestuia, de oameni puși în situații ridicole, cu sau fără voia lor, aici mă refer la divertisment TV?

Emisiuni de genul acelora în care se caută "talente", așa zise vedete sechestrate pe nu știu ce insulă, bucătari aspiranți, iar lista poate continua, astfel emisiuni am văzut în fiecare țară în care am călătorit.

Calitatea progrmelor TV e slabă, însă asta are legătură și cu atracția morbida a noastră pentru ridicol, sa vezi oameni puși în situații jenante și sa te amuzi.

PS.De când a devenit bucătăria un teatru de război și de când naiba sunt niște bucătari figuranți portretizati drept cei mai fioroși?

Cu respect.

Hai cu maneaua.

• Like 2
  • Oras:aer
Postat

Hai sictir!....ai fost la preselectii,la Masterchef,si nu te-au luat...#sig ur!

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Hai sictir!....ai fost la preselectii,la Masterchef,si nu te-au luat...#sig ur!

Nu, mă samavolnicule.

Nu tu erai drogatul de pe ulița asta?

Ca să știu cum să dialoghez cu tine, nu de alta.

• Oras:Bucuresti
Postat

Acest este ascuns pentru ca ai ales sa ignori posturi de la ? ec ed. Vezi chiar si asa?

Just say NO!

Postat

Nu, mă samavolnicule.

Tu de unde plm stii ca asta se drogheaza? Rebranduitule

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Nu, mă samavolnicule.

Aş stii eu cum sa dialoghez cu tine,dar miskin nu-mi spune nimic...zici ca-i marca de şerbet rusesc! :)

• Like 1
  • Minus 3
Reputație: 3240
  • Oras:ici-colo
Postat

Dat fiind faptul că este incredibil de cald afară și nu am nimic de făcut până să apună Soarele, asta cam în circa 2 ore, aș dori să supun dezbaterii o chestiune care mă frământă, cel puțin în secundele de față.

De ce suntem atrași de ridicol, de penibil ori de lipsa acestuia, de oameni puși în situații ridicole, cu sau fără voia lor, aici mă refer la divertisment TV?

Emisiuni de genul acelora în care se caută "talente", așa zise vedete sechestrate pe nu știu ce insulă, bucătari aspiranți, iar lista poate continua, astfel emisiuni am văzut în fiecare țară în care am călătorit.

Calitatea progrmelor TV e slabă, însă asta are legătură și cu atracția morbida a noastră pentru ridicol, sa vezi oameni puși în situații jenante și sa te amuzi.

PS.De când a devenit bucătăria un teatru de război și de când naiba sunt niște bucătari figuranți portretizati drept cei mai fioroși?

Cu respect.

Hai cu maneaua.

abia astept...de fapt astept cu sufletul la gura sa vad daca are careva curaj sa intre in dialog, sa gandeasca, sa-si dea cu parerea legat de topicul deschis de tine.

soldatii au aparut deja :)

ps: daca mai apare unu', macar unu' care sa incerce o parere...ma bag si eu in vorba cu voi.

altfel...mie mi-e frica de pisicuts-patronu'. sa nu-mi dea ban.  ban pe ban.   :)

Postat

Aş stii eu cum sa dialoghez cu tine,dar miskin nu-mi spune nimic...zici ca-i marca de şerbet rusesc! :)

Dacă nu îți spune nimic, atunci pune mâna pe carte, mă deșteptule și lasă ironia, atunci când mi te adresezi.

Auzi la el, şerbet rusesc.

Postat

abia astept...de fapt astept cu sufletul la gura sa vad daca are careva curaj sa intre in dialog, sa gandeasca, sa-si dea cu parerea legat de topicul deschis de tine.

soldatii au aparut deja :)

ps: daca mai apare unu', macar unu' care sa incerce o parere...ma bag si eu in vorba cu voi.

altfel...mie mi-e frica de pisicuts-patronu'. sa nu-mi dea ban.  ban pe ban.   :)

La tine frica pazeste opinia? Sau n-ai opinie?

Postat

Tu de unde plm stii ca asta se drogheaza? Rebranduitule

Mă, dacă nu mă plictiseam, zău că nu îmi făceam cont.După ce m-a dat afară manelistul, pentru că i-am atacat feblețea în cazul sifilisului împrăștiat fără număr, pentru ce să îmi mai pun mintea cu ei?

De plictiseală, că alt motiv nu cred ca are cineva pe aici.

• Like 1
Postat

Dacă nu îți spune nimic, atunci pune mâna pe carte, mă deșteptule și lasă ironia, atunci când mi te adresezi.

Varule,stai cuminte,lucrurile nu sunt ceea ce par.Mai incearca

Postat

Varule,stai cuminte,lucrurile nu sunt ceea ce par.Mai incearca

Te rog să mi te adresezi cu mă/măi, vărule sună puțin peiorativ, mai ales că nu nu cunoaștem.

La subiect, ai ceva de zis?

Postat

In ide.i.a ca nu stiu cine ai fost inainte,ca si nume de user...ai fost banat,ok, :),dar cu ce nickname? :)

Postat

In ide.i.a ca nu stiu cine ai fost inainte,ca si nume de user...ai fost banat,ok, :),dar cu ce nickname? :)

Sunt un cetățean model al unei țări model, țară în care Metadona este subvenționată din banii contribuabililor.

Hai,zi ceva la subiect,până nu îmi pierd interesul.

Imediat apare omu' cu maneaua.Nu mai avem mult timp.

• Like 1
Postat

Te rog să mi te adresezi cu mă/măi, vărule sună puțin peiorativ, mai ales că nu nu cunoaștem.

La subiect, ai ceva de zis?

Dialogheaza cum vrea pula ta,fac fața

Postat

Dialogheaza cum vrea pula ta,fac fața

Bine, mă.

• Oras:Undeva in viitor
  • Oras:Undeva in viitor
Postat

Cu respect.

Hai cu maneaua.

Unii sunt atrasi de penibilul din media si nu numai fiindca nu au altceva mai bun de facut.  Cam ca mine acum.

Postat

mosu44, on 21 May 2015 - 13:26, said:snapback.png

soldatii au aparut deja  :)

altfel...mie mi-e frica de pisicuts-patronu'. sa nu-mi dea ban.  ban pe ban.    :)

La tine frica pazeste opinia? Sau n-ai opinie?

n-am opinie.

na-m o pinie.

asa e bine?

ps: nu-sh cine zicea ca la toamna ma invita la o zama de prune...cre' ca nu tu.

apropo: cat mai e pana la toamna? :)

Postat

mosu44, on 21 May 2015 - 13:26, said:snapback.png

n-am opinie.

na-m o pinie.

asa e bine?

ps: nu-sh cine zicea ca la toamna ma invita la o zama de prune...cre' ca nu tu.

apropo: cat mai e pana la toamna? :)

Te invit mah,vreau sa vad cat duci

Postat

Mișkin, on 21 May 2015 - 13:03, said:snapback.png

Cu respect.

Hai cu maneaua.

Unii sunt atrasi de penibilul din media si nu numai fiindca nu au altceva mai bun de facut.  Cam ca mine acum.

Ghost, nu cred ca doar unii sunt atrasi.

cred ca sunt...multi.

• Like 1
Postat

Te invit mah,vreau sa vad cat duci

nu "duc" mult, mai ales la o zama buna.  adica o palinca.

da' n-ar strica sa ne intalnim toti, cu mic cu mare...si cu Briganda (ta?) bucuresteana...sa o facem lata, lata, si mai lata.

vorbesc serios, acum.

zambind :)

Postat

nu "duc" mult, mai ales la o zama buna.  adica o palinca.

da' n-ar strica sa ne intalnim toti, cu mic cu mare...si cu Briganda (ta?) bucuresteana...sa o facem lata, lata, si mai lata.

vorbesc serios, acum.

zambind :)

Te asteptam,stii unde este Bucurestiul

Postat

Te asteptam,stii unde este Bucurestiul

pai...e cam vag :)

la stanga sau la dreapta dupa Ploiesti?!?  :)

ps: eu credeam ca esti de la tzara.  nu stiu sa se faca zama buna la Bucuresti, sa traiesti :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...