sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 23, 2015 Ai lipici...ce dovada mai mare?!?! 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 23, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 23, 2015 Bă, am 3000 like-uri la ele!Sa-ti iei tigai de ele =))
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 23, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 23, 2015 Ai lipici...ce dovada mai mare?!?! Unde scriu, io, rasare soarili.......aici sa-mi fie scuzata lipsa de modestie
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 23, 2015 Am inima neagra ca un miner din valeDar rad in intuneric sa se faca soare... Deci, il IUBESC pe Uzzi...mi se face pielea gaina numai cand ii aud vocea ... cand il vad, am un lac de acumulare-n chiloti de emotie, nu de altceva. 1
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Mai 23, 2015 Postat Mai 23, 2015 De ce sa-l bata pe Roberto?!?! Ce dracului sa caute Roberto la Zara Kids, mamici?!?! Daca cauta mamici atunci foarte bine ca-l bate... Doctorii ar trebui sa afle ca Roberto a facut jiu-jitsu Femeie a dracu' , L-oi invita pe Roberto al tau la o bere....Sa fii sigura ca o sa vaneze cu mine mamici. Mergem chiar si la Zara dupa ele si, eventual, dupa Chris-batausu'. Roberto al tau a facut jiu-jitsu, eu am facut niste cursuri la misto ...@Doctore, ai pus-o! 2
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Mai 23, 2015 Postat Mai 23, 2015 Eu sunt pe forum doar in trafic, la semafoare, circul foarte mult. Puteam sa jur ca nu esti genul care sta la semafoare. Merge treaba?
chris73 Reputație: 3808 Postat Mai 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 23, 2015 Stau la semafoare cand e verde! Trec doar pe rosu. 1
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Mai 24, 2015 Postat Mai 24, 2015 Stau la semafoare cand e verde! Trec doar pe rosu. si astia stau la verde si trec (la treaba ) pe rosu.... :laugh2 1
cosmin r Reputație: -982 Postat Mai 25, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 25, 2015 Nu invat lumea la prostii! E din cartile de sexologie! E o recomandare clasica pentru ejaculare precoce! Nu crezi ca pentru bietul suferind de ejaculare precoce e preferabil sa se gandeasca la ceva neplacut ca sa nu ejaculeze decat sa il paraseasca iubita sau daca are si el o aventura si reuseste sa ajunga cu una misto in pat, decat sa termine intr-un minut si sa suporte umilinta de a pleca suparata gagica respectiva, eventual boscorodindu-l, mai bine aplica ce am zis eu. In mod sigur e mai placut.Mai ales ca dupa experiente repetate cu ejaculare precoce si femei nefericite sau furioase isi va pierde increderea in sine si nu va mai face sex deloc, va ajunge sa faca doar laba!Deci daca nu te pricepi si nu esti unul din impricinatii suferinzi abitine-te sa vii cu aprecieri din astea. Ca nu stii prin ce trec oamenii aia. Cartile alea pe care le citezi tu aici sunt ingrozitor de proaste! Parol! La nivel de sfaturi din "Infractoarea" Poti face mult mai mult abordand problema altfel. Cu putina rabdare din partea femeii bineinteles. Te opresti cand simti ca iti vine. Nu trebuie sa te gandesti la nimic naspa. Pur si simplu te opresti, o scoti pe jumatate, nu toata, si o :contractezi". Ca in exercitiile pentru buna irigare a penisului. E un fel de strans din cur. Ideea e sa nu te misti in dansa ca ... ai pierdut! Poti sa mangai in continuare femeia, sa iti folosesti mainile. Nu sa te gandesti la chestii naspa sau urate, ca te va afecta pe viitor in obtinerea placerii. In timp se creeaza o legatura in subconstient intre sex si ceva naspa.Ceea ce ai spus tu functioneaza pe termen scurt. Dar pe termen lung omul e in pierdere.O mai poti ruga pe partenera sa te preseze usor cu un deget la jumatatea distantei dintre scrot si anus, in timp ce esti iesit tot pe jumatate din pasarica.Asa ca nu te mai ambala, ca am destula compasiune pentru cei cu probleme de gen. Chiar si niste sfaturi mai bune!Si nu stiam ca esti doctor sexolog, credeam ca ai alta specializare. Nu stiu care, dar alta sigur 2 2
cine Reputație: -598 Postat Mai 25, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 25, 2015 Si nu stiam ca esti doctor sexolog, credeam ca ai alta specializare. Nu stiu care, dar alta sigur E bun la toate!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 25, 2015 Vechea problema, barbatul prea repede, femeia prea greu... Exista preludiu, care de multe ori intrece penetrarea, exista degete care pot face mai mult decat o pula... Titularul oricum e aproape virgin, e prea complicata faza cu sexul... Da!
klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 25, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Mai 25, 2015 Mai complicat e că aici nu e aritmetică să faci media
chris73 Reputație: 3808 Postat Mai 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 25, 2015 Cartile alea pe care le citezi tu aici sunt ingrozitor de proaste! Parol! La nivel de sfaturi din "Infractoarea" Poti face mult mai mult abordand problema altfel. Cu putina rabdare din partea femeii bineinteles. Te opresti cand simti ca iti vine. Nu trebuie sa te gandesti la nimic naspa. Pur si simplu te opresti, o scoti pe jumatate, nu toata, si o :contractezi". Ca in exercitiile pentru buna irigare a penisului. E un fel de strans din cur. Ideea e sa nu te misti in dansa ca ... ai pierdut! Poti sa mangai in continuare femeia, sa iti folosesti mainile. Nu sa te gandesti la chestii naspa sau urate, ca te va afecta pe viitor in obtinerea placerii. In timp se creeaza o legatura in subconstient intre sex si ceva naspa.Ceea ce ai spus tu functioneaza pe termen scurt. Dar pe termen lung omul e in pierdere.O mai poti ruga pe partenera sa te preseze usor cu un deget la jumatatea distantei dintre scrot si anus, in timp ce esti iesit tot pe jumatate din pasarica.Asa ca nu te mai ambala, ca am destula compasiune pentru cei cu probleme de gen. Chiar si niste sfaturi mai bune!Si nu stiam ca esti doctor sexolog, credeam ca ai alta specializare. Nu stiu care, dar alta sigur Haha tu crezi ca eu nu stiu metoda asta cu intreruperea?! Toata lumea o stie! E eficienta dar are o singura mare problema! De multe ori facand asa intrerupi femeia in drumul spre orgasm sau chiar inainte sa atinga orgasmul, lucru care nu o sa-i placa respectivei si nu va contribui la cresterea "actiunilor" tale in fața ei. Ai zis si tu ca trebuie rabdare din partea partenerei si nu toate au aceasta rabdare, mai ales femeile tinere nu apreciaza barbatii care le intrerup placerea.Metoda mea cu ganditul la ceva naspa nu intrerupe placerea femeii si ca urmare ea poate atinge orgasmul si tu o data cu ea, lucru pe care ni-l dorim cu totii. Eu ca barbat ma gandesc in primul rand la placerea partenerei si oricum nu vad de ce te-ar afecta faptul ca te gandesti cateva secunde la ceva naspa. Poate daca esti labil psihic sau nesigur pe tine. 1
cine Reputație: -598 Postat Mai 26, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 26, 2015 Ce dracu o fi asa greu sa folosesti prezervative groase? Daca nici alea nu au efect, bagi d-alea cu Benzocaina (http://www.durex.com/en-lv/products/condoms/pages/performa.aspx) si futi pana te plictisesti...
comancristi37 Reputație: 3 Postat Mai 26, 2015 Postat Mai 26, 2015 Exercitii kegel sunt solutia fiabila
chris73 Reputație: 3808 Postat Mai 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 26, 2015 Ce dracu o fi asa greu sa folosesti prezervative groase? Daca nici alea nu au efect, bagi d-alea cu Benzocaina (http://www.durex.com/en-lv/products/condoms/pages/performa.aspx) si futi pana te plictisesti...Da, cu prezervativ e simplu, aici vorbeam de "fara"
codita_dracu' Reputație: 125 Postat Mai 26, 2015 Oras:In gura presei.. Oras:In gura presei.. Postat Mai 26, 2015 Alifie chinezeasca...se usuca si cade..
dă toate Reputație: 1981 Postat Mai 26, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Mai 26, 2015 Nu exista ejaculare precoce ci doar femei frigide
johnny&white Reputație: -438 Postat Mai 26, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Mai 26, 2015 Nu exista ejaculare precoce ci doar femei frigide Da' tu de unde stii?
dă toate Reputație: 1981 Postat Mai 26, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Mai 26, 2015 Da' tu de unde stii?Scrie in biblie.
johnny&white Reputație: -438 Postat Mai 26, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Mai 26, 2015 Scrie in biblie.Stiam eu ca nu am citit tot, dar ajung si acolo.
dă toate Reputație: 1981 Postat Mai 26, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Mai 26, 2015 Stiam eu ca nu am citit tot, dar ajung si acolo. Nu-ti zic mai multe dar...spoiler/eleron alert: moare ala bah! 1
thecat Reputație: 10279 Postat Mai 26, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Mai 26, 2015 spoiler/eleron alert De fineţe, de mare fineţe...!
serena Reputație: 3 Postat Iunie 22, 2015 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iunie 22, 2015 Ejacularea precoce e o problema foarte raspandita printre barbati si de cele mai multe ori este cauzata de factorul psihologic. Partea buna este ca aceasta problema poate fi indepartata in totalitate.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum