Sari la conținut

Bruneta Sexy

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Bruneta sexy, am incercat sa ma intalnesc cu dansa,dar a intervenit o problema si nu am putut sa merg,iam dat sms ca nu mai merg ca nu puteam,

Ce credeti? ma sunat pestele:)) omg? vi la intalnire 1x1 cu pestele dupa tine, Pass parerea mea.

Topic pe fuga.

http://www.baia-mare.info/sexyy_67832.html

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Daca ii cu peștele dupa ea,e de evitat clar.Da mare tupeu' a avut sa te sune inapoi :))) Daca te suna ea hai ca mai merge da tocmai "manageru"!!! e de caterinca asta :)))

• Oras:Baia Mare
  • Oras:Baia Mare
Postat

topicul ar trebui mutat la "intrebari si raspunsuri ". 

Reputație: 16362
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

0744256986

Bruneta sexyy perfecta pentru clipe de neuitat .. Fac doar normal si protejat .. 200 de lei finalizarea 400de lei ora . Sunama si nu iti va parea rauu !! 0744256986

Vizitator haubaupau
Reputație: 0
Postat

Ieri am sunat si mi.a raspuns un baiat ,la care ma intreaba ca in legatura cu anuntul ? evindent ca raspunsul era DA.... si incepe respectivul sa .mi explice ca fata nu e si ca asa c.o fi c.o pati ca ma suna inapoi cand revine... am zis paassss , o sa revin cu un telefon i n alta zi , adica nerver... ce tupeu jegos sa raspunda el la telefon si sa.mi mai zica ca ma suna inapoi mai tarziu ... :|

• Oras:Vestul Salbatic
  • Oras:Vestul Salbatic
Postat

Pai poate era disponibil baiatu' si nu a stiut cum sa-ti spuna direct, te-a ;luat pe ocolite :))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.