Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Piata Universitatii
  • Oras:Piata Universitatii
Postat

Buna! Mai esti disponibila in seara asta? Multumesc

evident,te pup

Postat

Nici nu stiu cum sa zic: sa ne bucuram ca esti disponibila sau ca suntem noi prea ocupati? Asteptam black friday, mai este foarte putin pana la.

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Draga Andreea sfatul meu ar fi sa "resuscitezi" forumul cu poze noi, sau servicii noi, promotii, etc.

Daca tu crezi, ca este normal ca pe 2-3 pagini sa postezi singura inseamna ca ceva este in neregula. 

• Like 1
Postat

Draga Andreea sfatul meu ar fi sa "resuscitezi" forumul cu poze noi, sau servicii noi, promotii, etc.

Daca tu crezi, ca este normal ca pe 2-3 pagini sa postezi singura inseamna ca ceva este in neregula. 

Pai si cam ce servicii noi ar putea sa ofere? Doar ca crezi ca daca nu a oferit anal niciodata o sa o faca acum? In general fetele raman cu ceea ce ofera de la bun inceput. Poate mai fac mici variatii, dar nu cred in schimbari fundamentale. Cat despre poze noi a zis ca o sa puna saptamana viitoare.

Postat

Pe bune ca ma bate gandul sa o vizitez, dar faptul ca are doar postari de gen "disponibila" ma face sa ezit. Locatia este aproape de locul de munca si in pauza de masa as putea sa ma bucur de 1/2 ora de nurii doamnei.

Hai Andreea ... ca poti!

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...