Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Piata Universitatii
Postat

Pe bune ca ma bate gandul sa o vizitez, dar faptul ca are doar postari de gen "disponibila" ma face sa ezit. Locatia este aproape de locul de munca si in pauza de masa as putea sa ma bucur de 1/2 ora de nurii doamnei.

Hai Andreea ... ca poti!

eu pot,  lejer, inca 5 ani de acum incolo :))) . "poti" sa vii oricand pana ma voi pensiona :))) te pup

Postat

Draga Andreea sfatul meu ar fi sa "resuscitezi" forumul cu poze noi, sau servicii noi, promotii, etc.

Daca tu crezi, ca este normal ca pe 2-3 pagini sa postezi singura inseamna ca ceva este in neregula. 

"Postat 06 noiembrie 2016 - 20:06 ....O tigara o vorba si runda a doua acelasi oral strong,trecut la normal schimbat doua pozitii si iar oral finalizat in gurita damezei o senzatie de am zis ca m a impuscat in cap.Mers la dus fumat o tigara si ciao bella.De revenit clar."...doar pare in neregula :slap2   dupa cum observi exista comentarii recente ca resuscitez corespunzator  :laugh2  te pup si sa nu fii cuminte  :kiss3

• Like 1
  • Oras:_
  • Oras:_
Postat

daca incepi si tu ca siana sa te certi cu toti...

dragi prieteni, cautati recenzii in urma, sunt destule din anul asta. si eu am zis la fel ca m-as duce la ea dar prea ploua afara, prea e cerul albastru etc. pana la urma m-am dus si a fost bine ;-)

Postat

daca incepi si tu ca siana sa te certi cu toti...

dragi prieteni, cautati recenzii in urma, sunt destule din anul asta. si eu am zis la fel ca m-as duce la ea dar prea ploua afara, prea e cerul albastru etc. pana la urma m-am dus si a fost bine ;-)

:))))) te pup  :hug1

• Oras:bucuresti
Postat

Hy Andrea,

I'm the french architect, i hope you remember me. Are you free tuesday at 10h30/11h ? If yes, do you have the same adress ? I hope your answer. Kiss you and see you soon and your little good pussy....

Postat

Hy Andrea,

I'm the french architect, i hope you remember me. Are you free tuesday at 10h30/11h ? If yes, do you have the same adress ? I hope your answer. Kiss you and see you soon and your little good pussy....

oui,bisou  :hug1

Postat

Finalizarea orală e demențială,înghite tot.pup Andreea

nu inghit ,cred ca erai putin fly high butterfly  :)))))))) .pup si eu  :kiss3

Postat

Hy,

Thank you for your answer, i call you when i'm arrived to your place. Kiss you and see you soon. I think of your delicious pussy .... Kisses

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...