Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare
Postat

peste 40

Hoho..sunt sătul de mature women.
Postat

Te stoarce de...... ?

Mălai ? ....sau de peleu ?

• Oras:Splaiul Unirii
  • Oras:Splaiul Unirii
Postat

am nevoie de o vacanta in Bahamas,poate te oferi sa mi o platesti   :))))))))))))))))))

Da vin cu tine :)

• Oras:Piata Universitatii
Postat

Am gasit niste comentarii interesante la un anunt, unul din ele este citat mai jos.

Are cineva idee despre ce este vorba? Andreea, este adevarat ce se spune aici?

Hai ca iti zic eu despre ce este vorba. Si crede-ma ca am o intuitie fenomenala in cazuri de genul asta. Intreab-o pe vaca aia de Adina Milf cu certificatul ei de deces masluit pe genunchi.

Tu esti o oaie cu sorici. Ai buza umflata dintr-un motiv sau altul si vrei sa insinuezi ceva despre femeia asta ca sa ii strici biznisul. Si ce mod mai bun de a face asta decat printr-un comentariu pe care tu nu ti-l asumi?

In linkul http://nimfomane.com/forum/topic/29704-andreea-universitate-0720698757/page-2 e clar vorba de o cu totul alta andreea, care se pare ca isi face treaba tot pe la Universitate. Se vede din poze ca e cu totul alta persoana. Si foarte convenabil e strecurat acolo si anuntul acestei Andree, pentru a genera confuzie.

E foarte interesant ca nu ai dat si sursa comentariului pe care l-ai citat. Eu zic ca sunt 50% sanse sa il fi scris chiar tu, la cum se prezinta lucrurile. 

"am sida, sunt terminat, mai am putin de trait, sunt tintuit de boala"... ce telenovela de 3 lei. Puteai sa te scremi mai mult.

poveste de 0,5 lei pentru piata la Matache.n are nici o legatura cu mine  :slap2.

multumesc pulifer,intuitia nu te insala si oricum e un "el" care s a trezit sa specifice despre mine doar pentru simplu fapt ca e zona si asemanarea numelui de scena,altfel nici nu intra in discutie sa fiu aceasi persoana.

• Oras:Konohagakure
  • Oras:Konohagakure
Postat

Atunci imi cer mii de scuze si rog un moderator sa stearga partea cu citatul din postarea mea anterioara, pentru ca eu nu mai pot sa modific si sunt cuvinte cheie care nu trebuie sa apara aici.

Am fost la Andreea si am plecat foarte incantat, chiar vroiam sa incep cu o recenzie de nota 10.

Intr-adevar comentariile respective si legaturile facute sunt cam aiurea si arata a dezinformare.

Si mie imi zice intuitia sa stau linistit, din pacate ma sperii usor la chestii de genul asta si vroiam sa elimin orice urma de indoiala.

E foarte interesant ca nu ai dat si sursa comentariului pe care l-ai citat. Eu zic ca sunt 50% sanse sa il fi scris chiar tu, la cum se prezinta lucrurile.

Sursa nu am dat-o si nici nu o dau pentru ca se specifica numele real al Andreei si poate chiar e cel adevarat. Dupa cum vezi, am pus "[...]" peste tot unde se dadeau informatii personale, in afara de cele care deja sunt publice.

Am vazut ca Andreea a gasit sursa, poate sa confirme ca exista si, daca vrea, sa o dea.

De mine nu e scris. Acolo comentariile incep din 2015, iar eu am inceput sa intru pe forum pe la sfarsitul lui 2016 si mi-am facut cont in 2017. Cel mai sigur, o sa poata sa confirme Adreea, daca ma mai primeste, ca m-a vazut o singura data.

Am mentionat ca sunt destul de nou ca sa intelegeti ca nu am multa experienta si, din pacate, sunt usor influentat de povesti de genul asta.

In mod normal tratez cu maxima discretie lucrurile de genul asta, dar aici nu cunosc pe nimeni si nu am gasit alte metode de comunicare decat prin postare.

Mii de scuze inca o data.

Postat

Atunci imi cer mii de scuze si rog un moderator sa stearga partea cu citatul din postarea mea anterioara, pentru ca eu nu mai pot sa modific si sunt cuvinte cheie care nu trebuie sa apara aici.

Am fost la Andreea si am plecat foarte incantat, chiar vroiam sa incep cu o recenzie de nota 10.

Intr-adevar comentariile respective si legaturile facute sunt cam aiurea si arata a dezinformare.

Si mie imi zice intuitia sa stau linistit, din pacate ma sperii usor la chestii de genul asta si vroiam sa elimin orice urma de indoiala.

Sursa nu am dat-o si nici nu o dau pentru ca se specifica numele real al Andreei si poate chiar e cel adevarat. Dupa cum vezi, am pus "[...]" peste tot unde se dadeau informatii personale, in afara de cele care deja sunt publice.

Am vazut ca Andreea a gasit sursa, poate sa confirme ca exista si, daca vrea, sa o dea.

De mine nu e scris. Acolo comentariile incep din 2015, iar eu am inceput sa intru pe forum pe la sfarsitul lui 2016 si mi-am facut cont in 2017. Cel mai sigur, o sa poata sa confirme Adreea, daca ma mai primeste, ca m-a vazut o singura data.

Am mentionat ca sunt destul de nou ca sa intelegeti ca nu am multa experienta si, din pacate, sunt usor influentat de povesti de genul asta.

In mod normal tratez cu maxima discretie lucrurile de genul asta, dar aici nu cunosc pe nimeni si nu am gasit alte metode de comunicare decat prin postare.

te pup,am rugat si eu adminul sa stearga comentariul citit si postat de tine fiind din intuitia mea o porcarie evident inventata de cineva cu probleme la mansarda

abia astept sa te revad  :crazylove

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Cum am zis, erau 50% sanse sa fi scris tu comentariul ala. Restul de 50% tineau cont de faptul ca e posibil sa fii doar prost.

Postat

Buna Andreea.ai program si azi?

in fiecare zi,de dimineata pana noaptea tarziu.pupici

Postat

dimineata dupa ora 3..am inteles :)

fiecare dupa posibilitati,unii au drum la AURORA,FAUR sau TRICODAVA la ora aia  :)))))

Postat

fiecare dupa posibilitati,unii au drum la AURORA,FAUR sau TRICODAVA la ora aia :)))))

La făbrici la muncă ? 😂
Vizitator
Reputație: 0
Postat

:icecream

Missis Andreaa ,

Tare imi vine cheful sa te vizitez , incepem cu o inghetata , apoi continuam cu un vin rosu si la final tu sa imi fii desertul....

Ce zici ?

Postat

Dacă nu introduce anal in oferta cred ca Închide taraba! Nu am văzut nicio vânzare pe topicul Andreei!

cauta pe olx licitatiile online :)))

Postat

Dacă nu introduce anal in oferta cred ca ÃŽnchide taraba! Nu am văzut nicio vânzare pe topicul Andreei!

Pai ia gandeste-te de ce nu se inchide taraba daca nu e vanzare? 😊

Nu e greu!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...