Sari la conținut

Gata ! Pana aici ! M-am saturat !

Postări Recomandate

• Telefon: 0740502153
  • Oras:Satu Mare
Postat

Dragii mei, iubitii mei, futaciosii mei........cum vreti voi sa va mai zic !? 

Sunteti cativa ( cu conturi, fara conturi pe-aici ) care ma sunati, imi cereti ooooo gramada de detalii , va faceti programare, iar ......cand sa va dau adresa........... :slap2 ..............eu in Satu Mare, voi.......peste ''hotare'', adica prin alte localitati ! 

Dragii mei,........., va rog, din suflet, cititi inainte de a suna, nu ajung doar pozele.......si ''gata, e a mea, o fac'', SUNT DIN SATU MARE, LUCREZ IN SATU MARE !!! NU sunt in Iasi, Targu Mures, Targu Jiu, Bistrita, Arad, Alba..........etc, am o gramada de numere, in telefon, din alte orase !

Nu mai spuneti tampenia asta : ''aaa , eu te-am gasit pe..... (ex. Arad), scuze, nu mai lucrezi aici ?'' Nu am lucrat niciodata in alte orase si nici nu voi lucra ! Deci nu ma deplasez nicaieri, lucrez doar in oraselul meu, adica SATU MARE , in locatia mea !!!

p.s.: Si , culmea, dupa ce va spun unde sunt si va dati seama ca nu sunt acolo unde sunteti voi, inchideti telefonul ( unii va mai cereti scuze, altii......fleosc in nas )........dupa un timp...........ma resunati..........pentru ce ?????  :slap2  :slap2  :slap2

Ooooooofffff, ce m-am enervat !!!  :slap2

Acum m-am linistit ca v-am spus ce aveam pe suflet...............dar, tare mi-e.....ca mai urmeaza..............  :laugh2

• Like 4
  • Oras:Bucuresti
Postat

Si eu patesc la fel! Ma suna pacienti care imi cer o groaza de detalii si apoi ma intreaba daca nu am cabinet si in Suceava, Galati, Craiova sau te miri pe unde desi in reclame si pe net scrie clar ca lucrez in Bucuresti. Asa ca ii intreb de la inceput daca sunt din Bucuresti ca sa nu mai discutam degeaba.

• Like 1
Postat

...........dar, tare mi-e.....ca mai urmeaza..............  :laugh2

Deci........a trecut un minut de cand am postat ?! M-a sunat Bucurestiul !  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :slap2  :slap2  :slap2

Postat

Ce bine era pe vremea telefoanelor fixe: numarul avea prefix si stiai clar unde suni. Plus ca te rupea la bani o convorbire interurbana, era de vreo 10 ori mai scumpa ca una locala.

Postat

. Asa ca ii intreb de la inceput daca sunt din Bucuresti ca sa nu mai discutam degeaba.

Eu, cand ii mai intreb ( imi dau seama dupa accent ca nu e satmarean ) se balbaie, sau imi spune, mirat, de ce intreb, sau, poate ma minte, dar,... de-asta va intreb de unde sunteti, ca sa nu mai pierdem timpul la telefon, degeaba !

• Like 1
Reputație: 16361
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Ai doua solutii la problema.. ori nu mai postezi pe alte sectiuni, ori scapi de semnatura.. am avut si eu aceasta problema, ei intra la linkul de recenzii si nu se uita in ce sectiune e.

Reputație: 179
  • Oras:...
Postat

Deci........a trecut un minut de cand am postat ?! M-a sunat Bucurestiul !  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :slap2  :slap2  :slap2

Vrei sa te sun si io ? :laugh2

Postat

Ai doua solutii la problema.. ori nu mai postezi pe alte sectiuni, ori scapi de semnatura.. am avut si eu aceasta problema, ei intra la linkul de recenzii si nu se uita in ce sectiune e.

Da, in versiunea de mobil nu scrie orasul.

Postat

Ok.....sa vedem....am scapat de semnatura, de postat......nu ma pot abtine  :innocent

Vrei sa te sun si io ? :laugh2

Poti, dar sa te prezinti frumos  :girly

Postat

Ok.....sa vedem....am scapat de semnatura, de postat......nu ma pot abtine  :innocent

Poti, dar sa te prezinti frumos  :girly

JDO e bine ?  :laugh2 :hug1

Postat

JDO e bine ?  :laugh2 :hug1

Io ziceam la telefon  :slap2 ........aici stiu cine esti...  :pepsi

Postat

Io ziceam la telefon  :slap2 ........aici stiu cine esti...  :pepsi

mai bine iti las numarul sa ma suni tu ca poate nu-ti place cum ma prezint  :laugh2  :rax2

Postat

Eee...vad ca ceva a functionat.... :pepsi ....pana acum ...

• Oras:aicisha
  • Oras:aicisha
Postat

Eee...vad ca ceva a functionat.... :pepsi ....pana acum ...

Incearca sa scrii si la locatie...locatia. Ar trebui sa fii mandra ca esti national-cunoscuta. Plus de asta nu primesti bonus daca te suna altii? 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...