Sari la conținut

Stiati ca ... ?!?!

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti

Suna bine moasca oricum. Ma gandesc sa patentez asta de ceva vreme.

Asa e cand traiesti intr-o deziluzie, vrei ca si altii sa creada prostiile tale altfel ramai ca ala de l-a vazut pe Elvis in 2015.

O sa arzi in iad, atunci, daca vei continua sa preacurvesti. Nu e o amenintare, e o certitudine...scrie acolo in cartea aia. Sper sa te puna pe ganduri, desi ma indoiesc, esti evident ipocrit si oarecum mandru de asta.

Nu tin neaparat ca altii sa creada prostiile mele. Nu caut prozeliti, nici macar aici unde e un teren bogat! :)

Posibil sa ajung sa ard in iad. Nu sunt mandru de asta. Dar poate mai am o sansa in viata asta, daca e suficient de lunga! :)

Link spre comentariu
  • Oras:aicisha

Nu tin neaparat ca altii sa creada prostiile mele. Nu caut prozeliti, nici macar aici unde e un teren bogat! :)

Posibil sa ajung sa ard in iad. Nu sunt mandru de asta. Dar poate mai am o sansa in viata asta, daca e suficient de lunga! :)

Ma bucur sa vad ca-ti asumi lasitatea si incovoiala...adica faci tot cat mai poti pt ca mai tarziu sa incerci sa le stergi. Ce moralitate de canalizare sa-mi bag pula, dar ce pot cere avand in vedere ca un sacrificiu uman sta la baza tuturor cacaturilor astea. Poate mai vine ala o data ca prima oara nu i-a iesit sau poate ai timp suficient sa le balansezi cu acte de caritate pt a-ti asigura un loc in autobuzul de cre(s)tini.

La sase moaste pupate ti se iarta o vizita la curve. Bafta la carcase!

Link spre comentariu

Ma bucur sa vad ca-ti asumi lasitatea si incovoiala...adica faci tot cat mai poti pt ca mai tarziu sa incerci sa le stergi. Ce moralitate de canalizare sa-mi bag pula, dar ce pot cere avand in vedere ca un sacrificiu uman sta la baza tuturor cacaturilor astea. Poate mai vine ala o data ca prima oara nu i-a iesit sau poate ai timp suficient sa le balansezi cu acte de caritate pt a-ti asigura un loc in autobuzul de cre(s)tini.

La sase moaste pupate ti se iarta o vizita la curve. Bafta la carcase!

Sa inteleg ca tu esti unul care nu face parte din gasca de cretini? Good for you!

Contabilitatea pe care o faci tu pe aici e mai mult decat puerila. Si judeca la fel! Fiecare cu viata lui! Succes in viata ta iti doresc!

Link spre comentariu

Nu, prietene Cosmin, urasc ipocrizia. Poate c-as fi avut un soi de respect pt tine daca macar erai "devotat" cauzei. Asa, nu esti decat un altul care se taraie prin viata batandu-se pe spate sperand ca imediat inainte de moarte popa sa-i ierte pacatele.

Asta inseamna lipsa de responsabilitate si mentalitate infantila gen: Te-ai spalat pe dinti? Da! Arata-mi! Uhmm ma duc acum, ma ierti?

Daca la un copil mic e ok si aproape dragut stiind ca va creste si va deveni responsabil, cand e vorba de oameni in toata firea e chiar/doar trist.

Link spre comentariu

Nu, prietene Cosmin, urasc ipocrizia. Poate c-as fi avut un soi de respect pt tine daca macar erai "devotat" cauzei. Asa, nu esti decat un altul care se taraie prin viata batandu-se pe spate sperand ca imediat inainte de moarte popa sa-i ierte pacatele.

Asta inseamna lipsa de responsabilitate si mentalitate infantila gen: Te-ai spalat pe dinti? Da! Arata-mi! Uhmm ma duc acum, ma ierti?

Daca la un copil mic e ok si aproape dragut stiind ca va creste si va deveni responsabil, cand e vorba de oameni in toata firea e chiar/doar trist.

Cateva observatii la cele scrise de tine:

1) "Popa", adica un preot, nu poate sa-ti ierte pacatele! le iarta ALTCINEVA, daca vrea!

2) la un moment sau altul in viata toti suntem ipocriti omule! Sa nu-mi spui ca tu n-ai facut nimic niciodata care nu se incadreaza la categoria asta! Ca nu te cred! Cine e fara pata sa arunce primul piatra!

3) Mentalitatea crestina nu inseamna ce ai scris tu mai sus. Nu ne dam nimic aici, nici jmecheri, nici fara pata, doar asa cum suntem, adica mai neputinciosi uneori. Una e sa vrei alta e sa poti mereu.

Dar banuiesc ca noi doi vorbim limbi diferite. E ok si asa. Nu ma iau in bete cu tine. Crezi ce vrei si .... sa fii sanatos!

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Cateva observatii la cele scrise de tine:

1) "Popa", adica un preot, nu poate sa-ti ierte pacatele! le iarta ALTCINEVA, daca vrea!

2) la un moment sau altul in viata toti suntem ipocriti omule! Sa nu-mi spui ca tu n-ai facut nimic niciodata care nu se incadreaza la categoria asta! Ca nu te cred! Cine e fara pata sa arunce primul piatra!

3) Mentalitatea crestina nu inseamna ce ai scris tu mai sus. Nu ne dam nimic aici, nici jmecheri, nici fara pata, doar asa cum suntem, adica mai neputinciosi uneori. Una e sa vrei alta e sa poti mereu.

Dar banuiesc ca noi doi vorbim limbi diferite. E ok si asa. Nu ma iau in bete cu tine. Crezi ce vrei si .... sa fii sanatos!

M-a sunat ?ec ed.....sa-ti transmit ceva.....  :)

Fraiere :)

Link spre comentariu

M-a sunat ?ec ed.....sa-ti transmit ceva.....   :)

Fraiere :)

Asta cu da click pana jos e expirata rau! Mai incearca fraiere! :)

Link spre comentariu
Vizitator

Razi ca .... proasta la pula FRAERE!

Da' te las asa cum esti!

Iti place mult cu Da' Toate nu?

Vezi ca e una noua dupa coltz!

http://lehollandaisvolant.net/img/mr-bean-fuck.gif

• Like 2
Link spre comentariu

Razi ca .... proasta la pula FRAERE!

Da' te las asa cum esti!

Iti place mult cu Da' Toate nu?

Vezi ca e una noua dupa coltz!

http://lehollandaisvolant.net/img/mr-bean-fuck.gif

Sa mor de nu semeni cu ala din masina bre! Asa te vizualizez eu! :laugh2

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator

Plm....nici in vestul salbatic nu erau scandalurile astea :)

In Vestu' Salbatic aia scoteau repede pistolul, astazi se scoate repede... chistolu' :)

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Vad pe acest topic al doilea exemplu de gibon virtual....si totusi topicul era/este despre maimutele bonobo...futacioase, vesele, alea alea....nu vesnic frustrate si uMpic analfabete ca gibonii. :D

BaEti, lasati gibonii in custi, nu mai deschideti lacatele. ;)

Link spre comentariu

Sorina esti prea dura-n exprimare...bietul cosmin e doar o oaie ipocrita si ratacita.

@cosmy: baiete, e vorba de asumarea faptelor. Daca faci cu buna stiinta ceva gandidu-te ca prietenul tau din cer va trece cu vederea pt ca dai o paine mai tarziu, te imbeti cu apa rece. Nu pot sa cred ca spun asta, dar apreciez credinciosii aia devotati...macar ei, in prostia lor, n-au pretentia ca inteleg voia unui autocrat din ceruri. Zi si tu, da mah sunt ipocrit ce plm si interpretez credinta cum imi pica mie bine la momentul respectiv din nevoia de-a nu fi singur pe lume si de-a apartine.

Fi mai responsabil si sa sti ca vei fii mai bun si un exemplu pt copi. 

• Like 2
Link spre comentariu

.... a existat o perioada in istoria omenirii cand biserica condamna GRAV masturbarea?!?!?! EU sunt socata.  :shocked S-a mers pana intr-acolo incat operau femeile si le extirpau labiile si clitorisul. Pentru barbati se inventase un fel de mecanism din ace de siguranta pentru a intepa brebenelul in cazul in care se scula noaptea sau dimineata. 

ti-ai dreaq cu bisericile vostre...v-as da bomba atomica...cum frate sa-ti taie dodoasca doar pentru a-ti ingradi accesul la placere?!?!?!?! 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...