Sari la conținut

Stiati ca ... ?!?!

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Nu doar atunci... Acum,in 2015,mutilarea organelor genitale feminine este o practica curenta in multe tari din Africa,Indonezia,Yemen, Pakistan si presupune indepartarea partiala sau integrala a ornaelor genitale exterioare ale femeilor.

Mai mult,practica asta s-a extins si-n Europa,in tarile in care au ajuns femei & barbati din tarile de mai sus. Chiar si imbecilii aia din Stastul Islamic le-au cerut femeilor musulmane sa se supuna acestor practici.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)

Asta mi se pare cea mai .... rea chestiune ce-o poate trai cineva: sa fii obligat de religie sau cultura sa te mutilezi. Hmmm...

As fi curios sa stau de vorba 5 minute cu un preot (/ vraci / saman etc etc) al unei culturi care a practicat sau practica treaba asta, caci dincolo de aspectul barbar, pare o contradictie de idei tragi-comica.

Pai daca D-zeul tau - oricare spui mata ca ar fi el - te-a facut asa, dotat inclusiv cu (scuzati  :blushing2) pwla / piszda (© Oly), se presupune ca o fi stiut el ce face si de ce te face asa... ca doar e atotputernic si dăştept, nu? Adica, daca-l venerezi, presupun ca-l consideri destept, sau...? Pe de-o parte il venerezi, dar pe de alta parte, stai un pic ca nu-i chiar asa (© xoxo), stim noi mai bine decat el ce tre' facut cu chestiile alea dintre picioare?  :hmmm

Unii chiar ca-s cu adevarat bolnavi psihic cu acte in regula... :(

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Nu cred ca samanii sa fi facut d-astea...refuz sa cred asa ceva  :no2

Ideea de baza era combaterea placerii, biserica era constienta ca, daca lasa oamenii sa cedeze placerilor ar fi fost posibil ca acestia sa se razvrateasca sau .... sa-si piarda timpul simtindu-se bine in loc sa munceasca si sa se roage.  :slap2  Ei s-au gandit bine, hai sa indoctrinam fraierii, ce atata placere pe capul lor...

• Like 1
Link spre comentariu

Ahahahahahaaaa, cat de reala este asta. Am lesinat de ras aseara...a fost frumos ca am citit impreuna chestia asta...si exact asa s-a intamplat, eu am citit tot si Baby inca se uita la deget. Moooorrrr  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

post-98579-0-39981100-1434956615_thumb.jpg

Link spre comentariu

Si el ce a facut cat tu ai ras?  :laugh2

Iti dai seama ca a ras si el.....si mai arunca, din cand in cand, un ochi la degetul mare =)) =))

Ii mai trebuie a 3-a falanga la degetul meu mare.  :blushing2

Credeam ca nu vei spune aici ca ai avut-o amputata....falanga. =)) =)) =))

Ti-am zis sa nu mai mergi cu rolele....terente. =))

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/l/t1.0-9/10341938_10152380403857834_4732195802961739030_n.jpg?oh=4dcc48059859229de44adc5af16e6ae8&oe=56243A76

Si-au plecat bagaboantele la furat da bostani...............

• Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...