dă toate Reputație: 1981 Postat Mai 28, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Mai 28, 2015 Simt o lipsa de inspiratie in randul fetelor. Toate au acelasi mesaj si nu ies in relief. Ganditi-va la ceva nou. Va ajut eu poate asa va vin idei: "Lasa-ma sa fiu recipientul in care te versi. Sunt facuta sa te slujesc in fiecare zi de luni pana vineri intre xx si xx. Ma poti umili varandu-mi 150 Lei in gura la sfarsitul unei ore. Asta-i sansa ta sa faci ce vrei". "Zdreanta proasta cauta grobian. Daca alea in pesteri faceau orice pt mancare, recunosc ca nu s-a schimbat nimic. Hraneste-ma si foloseste-ma intr-o locatie de lux, cu locuri de parcare. Mananc de 150/h" " I have daddy issues. Vino sa-ti satisfaci fanteziile ridate langa mine. Decat sa ma tai pe maini mai bine ma desconsider sugand pulile voastre chircite de bunici perversi." "A dat gripa aviara la bunica. Am nevoie de 100/h timp de 450 de ore pt a hrani familia de 12 ramasa la sat in moldova. Se usuca pe ei de foame, ajuta un sarman si fute in acelasi timp. Considera-ma un soi de Western Union al saracilor. Baga banii si fa o familie fericita." "Am fost violata in vis si nu m-a satisfacut. Nu vrei sa continui tu?" As mai avea dar nu vreau sa va dau chiar totul pe tava. Sfatuiti-va si intre voi, eu sunt pregatit sa-mi ofer serviciile de PR contra unei sume. Mostra asta e gratuita. Va garantez cresteri in profit substantiale doar printr-un anunt cat mai atractiv. Multa bafta si, de ce nu, inspiratie. 7
klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 28, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Mai 28, 2015 Mi-ar place ca asta să fie ultimul post de pe acest topic. Mai sunt sute de pagini de topicuri , pentru nehaliţi de orice fel si orice pofte. Putem face acest exerciţiu? 1
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 28, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 28, 2015 @Dă toate, bag de seama ca te atrag doar fiintele umile. Ai uitat ca omenirea a evoluat iar feministele s-au impus in societate mai mult de cat ti-ai dorit. Probabil ca pentru tine sunt doar niste "zdrente" de care te poti sterge. Deci slabe sperante sa beneficiezi de vreun sfantz de la fete, eventual vei da "ajutor" neconditionat si involuntar vreuneia si fara sa-ti dai seama, cuvintele tale vor fi deja postate undeva intr-un anunt 2 1
Vizitator takayama Reputație: 0 Postat Mai 28, 2015 Postat Mai 28, 2015 Mai da toate,lasand la o parte mesajul misogin,de mult n-am mai ras asa de bine la un post pe forumul asta 2
ionutmyth Reputație: 171 Postat Mai 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 28, 2015 cum sa dai astfel de anunturii?!
Javier.~ Reputație: 24 Postat Mai 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 28, 2015 "Lasa-ma sa fiu recipientul in care te versi. Sunt facuta sa te slujesc in fiecare zi de luni pana vineri intre xx si xx. Ma poti umili varandu-mi 150 Lei in gura la sfarsitul unei ore. Asta-i sansa ta sa faci ce vrei". Anuntul asta i se potriveste la maxim Sorinei
dă toate Reputație: 1981 Postat Iunie 13, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Autor Postat Iunie 13, 2015 Ptiu c-am uitat de threadul asta. Din respect pt colega "andrea" voi forumula unul si pt ea, poate o ajuta: "Mi-e fomica si pofta de telemea de pula. Nu ma lasa sa astept, promit sa curat tot fara sa musc carnatul. ps: am rosii de la bunica de la tara. Daca vii si cu paine ai reducere."
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum