adrian2017 Reputație: 242 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:CENTRAL Oras:CENTRAL Postat Octombrie 27, 2017 E normal că n-ai înțeles dacă curca nu știe ce e aia virgulăAcum se mai intâmplă :)Mergem pt alte limibi,exclus româna :)
Vizitator johnny89 Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2017 Postat Octombrie 27, 2017 E normal că n-ai înțeles dacă curca nu știe ce e aia virgulă:))) foarte exigent dom'nule! le mustrezi mereu.. așa că simțul civic dezvoltat , mă mustrează și el pe mine și simt strigătul mut de ajutor al "fetii" m-am gândit si cred ca cititul "te va elibera" tocmai ce am "cătat" pe "gugăl" "Povestea Pulii" de Ion Creangă in format pdf , care poate fi citită inclusiv pe smartphoneee, spor la citit don'șoară
adrian2017 Reputație: 242 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:CENTRAL Oras:CENTRAL Postat Octombrie 27, 2017 In principu este fată de treabă.Nu se poate sa te pricepi la totate.Dar o intelegem
valcu1 Reputație: 2 Postat Octombrie 31, 2017 Postat Octombrie 31, 2017 In ce zi revi Tatyana!!! te pup
tatyana25 Reputație: 223 Postat Octombrie 31, 2017 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Octombrie 31, 2017 Buna astazi voi fi in Sibiu o zi buna sa avetii😘
craci Reputație: 109 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:centru Oras:centru Postat Noiembrie 1, 2017 Oooooo.Bine ai venit dragă.Trb sa ne vedem
tatyana25 Reputație: 223 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Noiembrie 1, 2017 Buna dragul meu cu drag te astept 😜😜😜
tatyana25 Reputație: 223 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Noiembrie 4, 2017 Un weekend cat mai placut sa aveti dragiilor😙😘
tatyana25 Reputație: 223 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Noiembrie 4, 2017 Multumesc frumos dragule 😚😙
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2017 Postat Noiembrie 4, 2017 Saptamana viitoare esti in sb? As vrea sa te vizitez. Ce tarife ai si care sunt serviciile oferite?
craci Reputație: 109 Postat Noiembrie 8, 2017 Oras:centru Oras:centru Postat Noiembrie 8, 2017 Heloo futăciosi.Postul asta este doar pt futaciosii care fac si scriu,nu pt aia ce doar comentează si nu au habar sa scrie două cuvine ca stau ca pula sub bancă. Si am ajuns dinou la prietena mea Tatyana.Zic prietenă pt că exact asa se comportă ca o prietenă sau ca o amantă.Am sunat si am facut programare.Am si respectat-o ,că mai patise sa vin la ea si sunau neseriosi ca vin si atât si nici nu mai anuntau,normal că fata se enerveaza cand vede ce de dobitoci.Aviz dobitocilor se stiu ei. Am fost primit cum am dorit eu,respectiv intr-o pijama hello kitty frumoasa pt mine cu sanii aia mari de facea pisica niste ochii cand i se sculau sfârcurile de mi-a trezit șoricelul cu dimensiuni de motan Dupa cateva povesti ma tras in dormitor,ma dezbracat usor ca o GFE ce este.Facusem dus acasă asa ca ne permiteam Mai facuse ea un refresh cu servetele ;)Si incepe fata cu oralul ei specific cu gemete ADEVARAT ,incep sa ii dau jos pijamaua sa ii vad balcoanele cum se frecau de ouțe, le mai luam si eu la cate o pipaială cä na pofteam si eu acolo la mansarda,fata isi daduse seama si ma baga cu nasul intre ele si ma scutură de vedeam numai sfârcuri printe ochi si țâțane sa trezit gogu ca Lazăr numai bun de bagat in pesteră,am avut noroc că am fost pimul se si simtea in himenul acela elastic wowIncepe fata cu un LOT să o potriveasca si mă fute asa căteva minute de imi face pofta sa ii dau si eu sa ii sara sanii ca avea ce.Se auzea de zici ca fugeam in șlapi.O pun capră cat era ea de amazoană se aseaza corect si corespunzator pe figură si dai la capra, jemea moldoveanca ioi măi nu stiu de placere de durere dar ii placea si ei ca mai dadea si ea niste contre,mi-a storcit oole ))Trecem si la o clasică cu pernuța sub fund sa se bucure de tot motanul sa admir si muntii sa ii pap sfârculetul ala mare că nu mai stiam pe care sa pun mana ca erau la fel de sexosi gemenii si dai asa pana la orgasm cum zice fata.Faptele sau consumat.Achitat amenda.Am mai stat la o tigare si dus am fost.Notele nu cred că au valoare.Valoarea este la ea prin atitudine.Recomad.De revenit inco o dată si inca o dată sä o facem lată pe kitty.Baftă futaciosilor. 3
tatyana25 Reputație: 223 Postat Noiembrie 12, 2017 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Noiembrie 12, 2017 Buna seara la toata lumea de marti voi reveni in Sibiu,o noapte linistita sa aveti.
adrian2017 Reputație: 242 Postat Noiembrie 17, 2017 Oras:CENTRAL Oras:CENTRAL Postat Noiembrie 17, 2017 Bine ai venit țâțoasooo :*
tatyana25 Reputație: 223 Postat Noiembrie 17, 2017 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Noiembrie 17, 2017 Multumesc frum Adrian sa aveti un sf de sap cat mai placut😚😘😙
mariusnicu Reputație: 16 Postat Noiembrie 17, 2017 Telefon: 0763264565 Oras:Romania Telefon: 0763264565 Oras:Romania Postat Noiembrie 17, 2017 Buna seară,ce tarif ai la ora și în ce zona ai biroul? Ms :*
adrian2017 Reputație: 242 Postat Noiembrie 18, 2017 Oras:CENTRAL Oras:CENTRAL Postat Noiembrie 18, 2017 Fata asta este zi de zi la birou.Noi nu prea avem timp sa ajungem si la ea pe birou :)
tatyana25 Reputație: 223 Postat Noiembrie 18, 2017 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Noiembrie 18, 2017 Buna sunt sunt in Sibiu sap viitoare,ora este 250 ron si 150 ron jumatate de ora.Pt mai multe detalli la tel o seara buna
adrian2017 Reputație: 242 Postat Noiembrie 18, 2017 Oras:CENTRAL Oras:CENTRAL Postat Noiembrie 18, 2017 Pai si pâna acum tot atât era wtf.
tatyana25 Reputație: 223 Postat Noiembrie 18, 2017 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Noiembrie 18, 2017 Da Adrian este la fel ca inainte fiecare face pretul vad dupa cum vrea nu stau aici sa vb prea multe cn vrea bn cn nu iarasi bn nu aveti decat sa ma criticati cat vrei nici nu ma mai deranjeaza faptul ca vb lumea despre mine....O seara buna la revedere
adrian2017 Reputație: 242 Postat Noiembrie 18, 2017 Oras:CENTRAL Oras:CENTRAL Postat Noiembrie 18, 2017 Eu cand am sunat la ea luna trecuta tot asa avea tarifele 250 ora si 150 fializarea.Si in recenzii scrie 150 fimalizarea de câteva luni bune. Nu stiu cine a fost cu 200 sau alte tarife.Eu stiu de 250ora si 150 fin.Co firmate de ea la telefon.
adrian2017 Reputație: 242 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:CENTRAL Oras:CENTRAL Postat Noiembrie 29, 2017 Hei mai esti la Sibiu?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum