deyanna_4uu Reputație: -6 Postat Mai 28, 2015 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Mai 28, 2015 Andreea 22ani studenta Iasi! 1.68 sani medii Mari, fund bombat (parul mai scurt ca in poze) Te astept sa petrecem impreuna momente frumoase si de sezantie!! Ador Sexul Oral ofer protejat si neprotejat, Masaje Normal si alte fantezii Ora este 120, Numarul 800. Pt alte detalii Va astept cu telefon sau sms la 0742518536 Puup :* ** Strict pt domnii discreti si generosi interesati de Anunt. nu deranjati inutil Merci
playgirl Reputație: 5737 Postat Mai 28, 2015 Telefon: 0740502153 Oras:Satu Mare Telefon: 0740502153 Oras:Satu Mare Postat Mai 28, 2015 Ora este 120, Numarul 800. 1: Pozele astea au mai circulat pe-aici...2: Cat ??? 800 ?????? numarul ??? 1
bic.c Reputație: -1560 Postat Mai 28, 2015 Oras:. Oras:. Postat Mai 28, 2015 2: Cat ??? 800 ?????? numarul ??? Eeeee , la 800 numarul este chiar pomana , ce sa zic , la cum arata este cadou . Cum sa fi frate asa fleoscaita la 22 ani ? 3 1
deyanna_4uu Reputație: -6 Postat Mai 28, 2015 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Mai 28, 2015 Da pt ca a mai avut Anunt mai demult se intelegeca e 800mii sa nu facem pe prostii... aici sunt cunoscatori
deyanna_4uu Reputație: -6 Postat Mai 28, 2015 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Mai 28, 2015 Eeeee , la 800 numarul este chiar pomana , ce sa zic , la cum arata este cadou . Cum sa fi frate asa fleoscaita la 22 ani ? Nu poti place la toata lumea asta este. Este Anunt sunt poze daca vrei sa te convingi cat de "fleoscaita" sunt desi e departe de adevar )) te invit si daca aveti chef de panarama si Trolling chiar nu aici e loculpe anuntul meu
bic.c Reputație: -1560 Postat Mai 28, 2015 Oras:. Oras:. Postat Mai 28, 2015 Andreea 22ani studenta Iasi! 1.68 sani medii Mari, fund bombat (parul mai scurt ca in poze) Te astept sa petrecem impreuna momente frumoase si de sezantie!! Ador Sexul Oral ofer protejat si neprotejat, Masaje Normal si alte fantezii Ce serviciu este acesta si ce facultate urmezi , aeronautica ? Facultatea pe care o urmezi este cu predare in limba romana ? L.E . Acum vad , Iasi , continuati ! 2 1
deyanna_4uu Reputație: -6 Postat Mai 28, 2015 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Mai 28, 2015 ** Ma deplasez.
bic.c Reputație: -1560 Postat Mai 28, 2015 Oras:. Oras:. Postat Mai 28, 2015 ** Ma deplasez.Asta este un lucru bun Du-te la scoala ! 2 1
deyanna_4uu Reputație: -6 Postat Mai 28, 2015 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Mai 28, 2015 Ce serviciu este acesta si ce facultate urmezi , aeronautica ? Facultatea pe care o urmezi este cu predare in limba romana ? L.E . Acum vad , Iasi , continuati ! Dar CAT am mai ras ahahahaha ! :| futi tot asa bine cat si glumesti ? Cu SIGURANTA merg la o Facultate unde se preda Bunul Simt multmai mult ca la cea pe care ai facut tu dar daca tot insisti sa iti faci si reclama la prostie keep going... sa vada toata lumea
deyanna_4uu Reputație: -6 Postat Mai 28, 2015 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Mai 28, 2015 Ignoring the Trolling, Pe cei interesatide anunt va astept
putzache Reputație: 1141 Postat Mai 28, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Mai 28, 2015 probabil ca o fi vrut sa spuna ca are 80 ani si vrea 22 ron pentru 1 finalizare.zici ca e piftie.
deyanna_4uu Reputație: -6 Postat Mai 30, 2015 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Mai 30, 2015 Anunt** nr 0742518536 Ora 120 numarul 800 Pupici
deyanna_4uu Reputație: -6 Postat Mai 30, 2015 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Mai 30, 2015 Ma deplasez la Hotel masina etc // telefon sau sms
deyanna_4uu Reputație: -6 Postat Mai 30, 2015 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Mai 30, 2015 probabil ca o fi vrut sa spuna ca are 80 ani si vrea 22 ron pentru 1 finalizare.zici ca e piftie. Am si eu o Intrebare doar atat, pevoi vaplateste cineva sa mancatiRahat la fiecarepostalmeu ? sau pur si simplu e ocupatia voastra de baza ? DE CE la fiecare postalmeu (desi sunt sute de matracuci pe acet site) nici nu postez Anunt de 2 minute si deja sunt aici vreo 10 cretini. Voi aveti o problema sau pur si simplu vreti sa va faceti reclama la cat de mica o aveti ?? Stiu ca frustrarea complexele URLA pe acest glorios site. dar mi se rupe pt ca nu pt Mancatori de Rahat si frecatori de menta postez anunturi. Am Oameni carema cauta m au cautat in perioada in care nu am facut asta. dar repet nu trebuie sa va demonstrez voua nimic. Ma abtin Duceti va si futeti scanduri si urlatoare Hai Basti de pe anuntul meu ca nu e caterinca.Caterinca e comportamentul si frustrarile voastre.Da exist si nu mi e rusine sa spun asta chiar daca unora din voi (Fani Hateri? ) auzi ma asteapta sima urmaresc sa rasptocmai dela postarea trecuta? ))) Vai sunt onorata ca m ai asteptat atata timp "dragule" .dar nu era nevoie Eu nu fac CIRC.... Circulil faceti voi.si daca Prostia s ar plati multi ar fi bogati
deyanna_4uu Reputație: -6 Postat Mai 30, 2015 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Mai 30, 2015 Nu era nimic de ras dar tu fa ce vrei , nu te deranjeaza nimeni .Daca inveti despre bunul simt la facultate , sincer , este cam tarziu . Reciteste-ti in pula mea de proasta anuntul si o sa-ti dai singura seama unde esti studenta ....si mai du-te in sloboz la sala de nesimtita ca este rusinos sa arati in halul ala la 22 de ani Vad ca mai ai un cont cu poze false , nu-ti mai place ? http://nimfomane.com/forum/topic/32176-fata-cauta-fata/ Pai Exact pt ca este ANUNTUL MEU si tu esti intrusul aici!!! Marsh si o fute pe mata n ai treaba? M am saturat de cretini pe anunturile mele. Ma urmaresti ai o problema? Am postat UN ANUNT. E Interzis? Prostia ta ar trebuia interzisa si cat o ai de mica. Daca arunci cu piatra primul, nu fi surpins ca iti arunc un Cataroi. Acu ti ai adus si prietenii sa ma hartuiasca? Jegurilor
deyanna_4uu Reputație: -6 Postat Mai 30, 2015 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Mai 30, 2015 Pozele sunt REALE.... raspunsurile sunt reale. Anuntul este REAL pt cine este interesat Sunt multi Mancatori de Rahatpe acest Site caresepare cama urmaresc (ar trebui sa ma simt onorata lol ?! Am postat un ANUNT civilizatm am exprimat cat se poate de Civilizat din pacate aici (si nu e prima data) e f multa Mocirla. Ma indoiesc ca oamenii seriosi interesati de Anunturi au timp sa urmareasca sa isi bata joc de altii si sa isi faca reclama la frustrari pe acest forum. Dar chiar nu stiti cu cine vb despre cine vorbiti. dar cainii Latra Ursul trece. Mersi de reclama
deyanna_4uu Reputație: -6 Postat Mai 30, 2015 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Mai 30, 2015 probabil ca o fi vrut sa spuna ca are 80 ani si vrea 22 ron pentru 1 finalizare.zici ca e piftie. Sunt mult mai multe "piftii" care mai de caremai cretine inclusiv anunturi cu oameni care vor sa umileasca si sa fie umiliti si tu te iei de mine? MA CUNOSTI cumva ?? Nu? Atunci ce ar fi sa mamnanci la rahat in alta parte nu pe anuntul me? Sunt sigur ca Mata e cea mai mare Piftie
deyanna_4uu Reputație: -6 Postat Mai 30, 2015 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Mai 30, 2015 Daca va plateste cineva sa va luati de mine sa ii spuneti sa ma suga Da imi fac treaba, Exist si respectoamenii frumosi civilizati care ma respecta. In momentul in care tu arunci cu piatra, raspunsurile vor fi pemasura. Ce faceti sunteti pestisori sau pusi de pestisori sama urmariti sa ma hartuiti? Ce ar fi sa va vedeti de TREABA voastra sau sa mancati la rahat in alta parte? Asa de putini bani faceti ca trebuie sa faceti reclama proasta altora ca sa iesiti voi bine? Mars bai
bic.c Reputație: -1560 Postat Mai 30, 2015 Oras:. Oras:. Postat Mai 30, 2015 Ho proasto , pune frana ! Marsh si o fute pe mata n ai treaba? Ma-ta are cratima , stiai studento ? Si nasoala si proasta si analfabeta si curva , cum dracu s-au adunat toate la tine ? 1 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 30, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 30, 2015 Ti-au ramas chilotii mari 1 1
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Mai 30, 2015 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Mai 30, 2015 Ti-au ramas chilotii mari . Doar marimea aia era la promotie. Ai uitat ca viata de student e grea? 1 5
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 30, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 30, 2015 Doar marimea aia era la promotie. Ai uitat ca viata de student e grea? Am facut-o la fara frecventa, nu prea am amintiri 1 1
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Mai 30, 2015 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Mai 30, 2015 http://s2.quickmeme.com/img/1c/1c87ba71f9ea3e1fcf2973d9d0088d6938c0be89194db6f366d0010c5f8d9634.jpg 1 5
irina.leoaik Reputație: 59 Postat Mai 30, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 30, 2015 Daca va plateste cineva sa va luati de mine sa ii spuneti sa ma suga Da imi fac treaba, Exist si respectoamenii frumosi civilizati care ma respecta. In momentul in care tu arunci cu piatra, raspunsurile vor fi pemasura. Ce faceti sunteti pestisori sau pusi de pestisori sama urmariti sa ma hartuiti? Ce ar fi sa va vedeti de TREABA voastra sau sa mancati la rahat in alta parte? Asa de putini bani faceti ca trebuie sa faceti reclama proasta altora ca sa iesiti voi bine? Mars bai de obicei nu-mi place sa ma bag in discutii de genul asta, dar tu ai omorat pur si simplu limba romana...nu numai ca scrii agramat dar mai si injuri ca ultima tiganca...si apropo daca esti asa de cautata cum mama naibii ai timp sa scrii atatea aberatii pe minut??? P.S: cumpara-ti un DEX ( dictionar explicativ al limbii romane) 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum