Sari la conținut

SEX Oral si Normal Ocazie 22ani

Postări Recomandate

• Oras:Iasi
Postat

Andreea 22ani studenta Iasi!  1.68 sani medii Mari, fund bombat (parul mai scurt ca in poze)

Te astept sa petrecem impreuna momente frumoase si de sezantie!! 

Ador Sexul Oral ofer protejat si neprotejat, Masaje Normal si alte fantezii

Ora este 120, Numarul 800.

Pt alte detalii Va astept cu telefon sau sms la  0742518536  Puup :* :*

** Strict pt domnii discreti si generosi interesati de Anunt. nu deranjati inutil Merci

post-134391-0-31429400-1432822755_thumb.jpg

• Telefon: 0740502153
  • Oras:Satu Mare
  • Telefon: 0740502153
  • Oras:Satu Mare
Postat

Ora este 120, Numarul 800.

1: Pozele astea au mai circulat pe-aici...

2: Cat ???  :shocked 800 ?????? numarul ???

• Like 1
Reputație: -1560
  • Oras:.
Postat

2: Cat ???  :shocked 800 ?????? numarul ???

Eeeee , la 800 numarul este chiar pomana , ce sa zic , la cum arata este  cadou . 

Cum sa fi frate asa fleoscaita la 22 ani ?

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Da pt ca a mai avut Anunt mai demult

se intelegeca e 800mii sa nu facem pe prostii... aici sunt cunoscatori :D

Postat

Eeeee , la 800 numarul este chiar pomana , ce sa zic , la cum arata este  cadou . 

Cum sa fi frate asa fleoscaita la 22 ani ?

Nu poti place la toata lumea asta este. Este Anunt sunt poze daca vrei sa te convingi cat de "fleoscaita" sunt desi e departe de adevar :))) te invit :D

si daca aveti chef de panarama si Trolling chiar nu aici e loculpe anuntul meu

Postat

Andreea 22ani studenta Iasi!  1.68 sani medii Mari, fund bombat (parul mai scurt ca in poze)

Te astept sa petrecem impreuna momente frumoase si de sezantie!! 

Ador Sexul Oral ofer protejat si neprotejat, Masaje Normal si alte fantezii

Ce serviciu este acesta si ce facultate urmezi , aeronautica ?

Facultatea pe care o urmezi este cu predare in limba romana ? 

L.E . Acum vad , Iasi , continuati !

• Like 2
  • Minus 1
Postat

** Ma deplasez.

Asta este un lucru bun 

Du-te la scoala !

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Ce serviciu este acesta si ce facultate urmezi , aeronautica ?

Facultatea pe care o urmezi este cu predare in limba romana ? 

L.E . Acum vad , Iasi , continuati !

Dar CAT am mai ras ahahahaha ! :|  futi tot asa bine cat si glumesti ? 

Cu SIGURANTA merg la o Facultate unde se preda Bunul Simt multmai mult ca la cea pe care ai facut tu :D  dar daca tot insisti sa iti faci si reclama la prostie keep going...  sa vada toata lumea :)

Postat

probabil ca o fi vrut sa spuna ca are 80 ani si vrea 22 ron pentru 1 finalizare.zici ca e piftie.

Am si eu o Intrebare doar atat, pevoi vaplateste cineva sa mancatiRahat la fiecarepostalmeu ? sau pur si simplu e ocupatia voastra de baza ?

DE CE la fiecare postalmeu (desi sunt sute de matracuci pe acet site) nici nu postez Anunt de 2 minute si deja sunt aici vreo 10 cretini. Voi aveti o problema sau pur si simplu vreti sa va faceti reclama la cat de mica o aveti ??

Stiu ca frustrarea complexele URLA pe acest glorios site. dar mi se rupe pt ca nu pt Mancatori de Rahat si frecatori de menta postez anunturi.

Am Oameni carema cauta m au cautat in perioada in care nu am facut asta. dar repet nu trebuie sa va demonstrez voua nimic. Ma abtin

Duceti va si futeti scanduri si urlatoare :D  Hai Basti de pe anuntul meu ca nu e caterinca.Caterinca e comportamentul si frustrarile voastre.Da exist si nu mi e rusine sa spun asta chiar daca unora din voi (Fani Hateri? ) auzi ma asteapta sima urmaresc sa rasptocmai dela postarea trecuta? :))))

Vai sunt onorata ca m ai asteptat atata timp "dragule" .dar nu era nevoie

Eu nu fac CIRC.... Circulil faceti voi.si daca Prostia s ar plati multi ar fi bogati 

Postat

Nu era nimic de ras dar tu fa ce vrei , nu te deranjeaza nimeni .

Daca inveti despre bunul simt la facultate , sincer , este cam tarziu . Reciteste-ti in pula mea de proasta anuntul si o sa-ti dai singura seama unde esti studenta .

...si mai du-te in sloboz la sala de nesimtita ca este rusinos sa arati in halul ala la 22 de ani 

Vad ca mai ai un cont cu poze false , nu-ti mai place ? http://nimfomane.com/forum/topic/32176-fata-cauta-fata/

Pai Exact pt ca este ANUNTUL MEU si tu esti intrusul aici!!!

Marsh si o fute pe mata n ai treaba?

M am saturat de cretini pe anunturile mele. Ma urmaresti ai o problema?  Am postat UN ANUNT. E Interzis? 

Prostia ta ar trebuia interzisa si cat o ai de mica.   Daca arunci cu piatra primul, nu fi surpins ca iti arunc un Cataroi.  Acu ti ai adus si prietenii sa ma hartuiasca?

Jegurilor

Postat

Pozele sunt REALE....  raspunsurile sunt reale. Anuntul este REAL pt cine este interesat

Sunt multi Mancatori de Rahatpe acest Site caresepare cama urmaresc (ar trebui sa ma simt onorata lol ?! 

Am postat un ANUNT civilizatm am exprimat cat se poate de Civilizat din pacate aici (si nu e prima data) e f multa Mocirla.  

Ma indoiesc ca oamenii seriosi interesati de Anunturi au timp sa urmareasca sa isi bata joc de altii si sa isi faca reclama la frustrari pe acest forum.  Dar chiar nu stiti cu cine vb despre cine vorbiti.  dar cainii Latra Ursul trece.

Mersi de reclama :D

Postat

probabil ca o fi vrut sa spuna ca are 80 ani si vrea 22 ron pentru 1 finalizare.zici ca e piftie.

Sunt mult mai multe "piftii" care mai de caremai cretine inclusiv anunturi cu oameni care vor sa umileasca si sa fie umiliti si tu te iei de mine?

MA CUNOSTI cumva ??  Nu?  Atunci ce ar fi sa mamnanci la rahat in alta parte nu pe anuntul me? 

Sunt sigur ca Mata e cea mai mare Piftie

Postat

Daca va plateste cineva sa va luati de mine sa ii spuneti sa ma suga :D 

Da imi fac treaba, Exist si respectoamenii frumosi civilizati care ma respecta. In momentul in care tu arunci cu piatra, raspunsurile vor fi pemasura.

Ce faceti sunteti pestisori sau pusi de pestisori sama urmariti sa ma hartuiti?  Ce ar fi sa va vedeti de TREABA voastra sau sa mancati la rahat in alta parte?  Asa de putini bani faceti ca trebuie sa faceti reclama proasta altora ca sa iesiti voi bine?

Mars bai

Postat

Ho proasto , pune frana ! 

Marsh si o fute pe mata n ai treaba?

Ma-ta are cratima , stiai studento ?

Si nasoala si proasta si analfabeta si curva , cum dracu s-au adunat toate la tine ?

• Like 1
  • Minus 1
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

Ti-au ramas chilotii mari :).

Doar marimea aia era la promotie. Ai uitat ca viata de student e grea? :)

• Like 1
  • Minus 5

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Daca va plateste cineva sa va luati de mine sa ii spuneti sa ma suga :D 

Da imi fac treaba, Exist si respectoamenii frumosi civilizati care ma respecta. In momentul in care tu arunci cu piatra, raspunsurile vor fi pemasura.

Ce faceti sunteti pestisori sau pusi de pestisori sama urmariti sa ma hartuiti?  Ce ar fi sa va vedeti de TREABA voastra sau sa mancati la rahat in alta parte?  Asa de putini bani faceti ca trebuie sa faceti reclama proasta altora ca sa iesiti voi bine?

Mars bai

de obicei nu-mi place sa ma bag in discutii de genul asta, dar tu ai omorat pur si simplu limba romana...nu numai ca scrii agramat dar mai si injuri ca ultima tiganca...si apropo daca esti asa de cautata cum mama naibii ai timp sa scrii atatea aberatii pe minut??? P.S: cumpara-ti un DEX ( dictionar explicativ al limbii romane)
  • Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...