alyna42 Reputație: 9842 Postat Martie 4, 2016 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Autor Postat Martie 4, 2016 Buna dimineata 3
alyna42 Reputație: 9842 Postat Martie 4, 2016 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Autor Postat Martie 4, 2016 Pentru cei care tot ma intreaba la telefon"pozele sunt reale?"da pozele sunt reale facute de gyo_77iar serviciile sunt:oral(neprotejat sau protejat),normal intotdeauna protejat,anal intotdeauna protejat ca si pret 200lei pe parcursul unei oreo zi buna va doresc 2
djcool Reputație: 303 Postat Martie 4, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 4, 2016 Salutari tuturor,,,,,dupa un schimb intens de sms,uri si o programare cu mult timp planificata am ajuns la Alina,,,,e o frumusica,,,,,o persoana deosebita care merita toata atentia,,,deschisa,inteligenta,,,,,cu un corp de pustoaica veritabila,,,,ce s,a intamplat in dormitor e cam mult de povestit,,,,trebuie trait,,,,cert este ca a avut de toate,,,,,,,in pat,,,pe jos,,,sarutari,,,masaj,,,frisca,,,,oral,,,si iar pe jos,,anal,,normal,,,,totul la superlativ,,,,,,Multumesc frumusico pentru tot,,,,,,,noi mai vorbim oricum,,,,,nota de final,10,,,,,,,, 3
popoviciuionut80 Reputație: -408 Postat Martie 4, 2016 Postat Martie 4, 2016 O poza din fqtzq nu ne pui si noua? cu sanii vreau sa zic nu cu fatza.
delaalaz3 Reputație: -426 Postat Martie 4, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 4, 2016 O poza din fqtzq nu ne pui si noua? cu sanii vreau sa zic nu cu fatza.Buna gluma. Sa n-o mai faci 2
alyna42 Reputație: 9842 Postat Martie 4, 2016 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Autor Postat Martie 4, 2016 Buna gluma. Sa n-o mai faci adica ce vrei sa spui,lumineaza-ma si pe mine
alyna42 Reputație: 9842 Postat Martie 4, 2016 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Autor Postat Martie 4, 2016
alyna42 Reputație: 9842 Postat Martie 4, 2016 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Autor Postat Martie 4, 2016 Salutari tuturor,,,,,dupa un schimb intens de sms,uri si o programare cu mult timp planificata am ajuns la Alina,,,,e o frumusica,,,,,o persoana deosebita care merita toata atentia,,,deschisa,inteligenta,,,,,cu un corp de pustoaica veritabila,,,,ce s,a intamplat in dormitor e cam mult de povestit,,,,trebuie trait,,,,cert este ca a avut de toate,,,,,,,in pat,,,pe jos,,,sarutari,,,masaj,,,frisca,,,,oral,,,si iar pe jos,,anal,,normal,,,,totul la superlativ,,,,,,Multumesc frumusico pentru tot,,,,,,,noi mai vorbim oricum,,,,,nota de final,10,,,,,,,, next time vin roze
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Martie 4, 2016 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Postat Martie 4, 2016 adica ce vrei sa spui,lumineaza-ma si pe minecred c-a vrt sa zica ca n-ai silicoane
alyna42 Reputație: 9842 Postat Martie 4, 2016 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Autor Postat Martie 4, 2016 cred c-a vrt sa zica ca n-ai silicoane nici nu imi pun silicoane,ca daca imi pun hmmmmm starnesc mai multa invidie dar nu se stie niciodata
popoviciuionut80 Reputație: -408 Postat Martie 4, 2016 Postat Martie 4, 2016 Nici nu iti trebuie. Aratzi foarte bine si asa.Maine dupa ce o vizitez si eu pe Alina poate am timp sa pun o recenzie, abia astept maine am si programare.
djcool Reputație: 303 Postat Martie 4, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 4, 2016 sper sa fie cat mai curand,,,,,,,mmmmm,,,
alyna42 Reputație: 9842 Postat Martie 4, 2016 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Autor Postat Martie 4, 2016 sper sa fie cat mai curand,,,,,,,mmmmm,,,incerc
czr Reputație: 58 Postat Martie 4, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 4, 2016 La galati cand ajungi Alinutzo?Spunea i ceva ca in martie ...cam cand?
alyna42 Reputație: 9842 Postat Martie 4, 2016 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Autor Postat Martie 4, 2016 La galati cand ajungi Alinutzo?Spunea i ceva ca in martie ...cam cand?dupa 14 martie
calinx0x Reputație: 3 Postat Martie 4, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 4, 2016 Hello! Maine program normal ?
alyna42 Reputație: 9842 Postat Martie 5, 2016 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Autor Postat Martie 5, 2016 Hello! Maine program normal ?da
135792468 Reputație: 445 Postat Martie 5, 2016 Postat Martie 5, 2016 Am vizitat-o iarasi pe Alyna. Aceleasi servicii exceptionale, oferite de catre o curtezana desavarsita. Multumesc Alyna pentru clipele memomorabile petrecute impreuna! 2
ravanelli Reputație: 298 Postat Martie 5, 2016 Oras:Sea side Oras:Sea side Postat Martie 5, 2016 Am vizitat-o iarasi pe Alyna. Aceleasi servicii exceptionale, oferite de catre o curtezana desavarsita. Multumesc Alyna pentru clipele memomorabile petrecute impreuna! frezii.jpgO adevarata doamna si un ... gentleman adevarat !
ravanelli Reputație: 298 Postat Martie 5, 2016 Oras:Sea side Oras:Sea side Postat Martie 5, 2016 Urmatoarea vizita cand se anunta Alina? Banuiesc ca zilele tale la malul marii ...sunt numarate, s-a cam dus saptamana de aerosoli, nu ?Sanatate ! Si o curiozitate ... daca nu sunt indiscret. Fotografiile postate sunt recente ?Parul asa cum este in fotografii este natural si..."de actualitate", sau e vreo meșă/extensie ?Oricum este super, tare greu cred ca se ...intretine.
alyna42 Reputație: 9842 Postat Martie 5, 2016 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Autor Postat Martie 5, 2016 Am vizitat-o iarasi pe Alyna. Aceleasi servicii exceptionale, oferite de catre o curtezana desavarsita. Multumesc Alyna pentru clipele memomorabile petrecute impreuna! frezii.jpgmultumesc si eu de vizita,intotdeauna este o placere sa te revad
alyna42 Reputație: 9842 Postat Martie 5, 2016 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Autor Postat Martie 5, 2016 Urmatoarea vizita cand se anunta Alina? Banuiesc ca zilele tale la malul marii ...sunt numarate, s-a cam dus saptamana de aerosoli, nu ?Sanatate ! Si o curiozitate ... daca nu sunt indiscret. Fotografiile postate sunt recente ?Parul asa cum este in fotografii este natural si..."de actualitate", sau e vreo meșă/extensie ?Oricum este super, tare greu cred ca se ...intretine.asa cum am mai spus pozele sunt recente iar parul nu este natural sunt extensii afro,daca dai o cautare pe google ai sa vezi ce si cum in ce priveste revenirea mea la cta nu am cum sa o stabilesc momentan,o sa o anunt in timp util o zi buna
alyna42 Reputație: 9842 Postat Martie 5, 2016 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Autor Postat Martie 5, 2016 Este timpul sa inchei aceasta vizita,multumesc celor care m-au vizitat si imi cer scuze celor care nu am putut sa-i primesc poate data viitoare au mai mult noroco seara linistita
delaalaz3 Reputație: -426 Postat Martie 6, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 6, 2016 Buna gluma. Sa n-o mai faci Nu era pentru tine Alyna 2
alyna42 Reputație: 9842 Postat Martie 8, 2016 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Autor Postat Martie 8, 2016 Nu era pentru tine Alynaam inteles,era pentru ionut
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum