Sari la conținut

Vizita la Constanta 0721061652

Postări Recomandate

• Oras:mall vitan
Postat

Pentru cei care tot ma intreaba la telefon"pozele sunt reale?"da pozele sunt reale facute de gyo_77

iar serviciile sunt:oral(neprotejat sau protejat),normal intotdeauna protejat,anal intotdeauna protejat ca si pret 200lei pe parcursul unei ore

o zi buna va doresc

post-408-0-73966100-1457076257_thumb.jpg

• Like 2
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Salutari tuturor,,,,,dupa un schimb intens de sms,uri si o programare cu mult timp planificata am ajuns la Alina,,,,e o frumusica,,,,,o persoana deosebita care merita toata atentia,,,deschisa,inteligenta,,,,,cu un corp de pustoaica veritabila,,,,ce s,a intamplat in dormitor e cam mult de povestit,,,,trebuie trait,,,,cert este ca a avut de toate,,,,,,,in pat,,,pe jos,,,sarutari,,,masaj,,,frisca,,,,oral,,,si iar pe jos,,anal,,normal,,,,totul la superlativ,,,,,,Multumesc frumusico pentru tot,,,,,,,noi mai vorbim oricum,,,,,nota de final,10,,,,,,,,

• Like 3
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

O poza din fqtzq nu ne pui si noua? cu sanii vreau sa zic nu cu fatza.

Buna gluma. Sa n-o mai faci =))

• Minus 2
Postat

Buna gluma. Sa n-o mai faci =))

adica ce vrei sa spui,lumineaza-ma si pe mine

Postat

Salutari tuturor,,,,,dupa un schimb intens de sms,uri si o programare cu mult timp planificata am ajuns la Alina,,,,e o frumusica,,,,,o persoana deosebita care merita toata atentia,,,deschisa,inteligenta,,,,,cu un corp de pustoaica veritabila,,,,ce s,a intamplat in dormitor e cam mult de povestit,,,,trebuie trait,,,,cert este ca a avut de toate,,,,,,,in pat,,,pe jos,,,sarutari,,,masaj,,,frisca,,,,oral,,,si iar pe jos,,anal,,normal,,,,totul la superlativ,,,,,,Multumesc frumusico pentru tot,,,,,,,noi mai vorbim oricum,,,,,nota de final,10,,,,,,,,

:girly  :hug1 next time vin roze :laugh2

• Oras:unde vrea pula mea
  • Oras:unde vrea pula mea
Postat

adica ce vrei sa spui,lumineaza-ma si pe mine

cred c-a vrt sa zica ca n-ai silicoane :)

Postat

cred c-a vrt sa zica ca n-ai silicoane :)

nici nu imi pun silicoane,ca daca imi pun hmmmmm starnesc mai multa invidie dar nu se stie niciodata :laugh2

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

La galati cand ajungi Alinutzo?Spunea i ceva ca in martie ...cam cand?

Postat

La galati cand ajungi Alinutzo?Spunea i ceva ca in martie ...cam cand?

dupa 14 martie

Postat

Am vizitat-o iarasi pe Alyna. Aceleasi servicii exceptionale, oferite de catre o curtezana desavarsita. Multumesc Alyna pentru clipele memomorabile petrecute impreuna!

post-173893-0-30188200-1457164893_thumb.jpg

• Like 2
  • Oras:Sea side
Postat

Am vizitat-o iarasi pe Alyna. Aceleasi servicii exceptionale, oferite de catre o curtezana desavarsita. Multumesc Alyna pentru clipele memomorabile petrecute impreuna!

attachicon.giffrezii.jpg

O adevarata doamna si un ... gentleman adevarat !

Postat

Urmatoarea vizita cand se anunta Alina? Banuiesc ca zilele tale la malul marii ...sunt numarate, s-a cam dus saptamana de aerosoli, nu ?

Sanatate !

Si o curiozitate ... daca nu sunt indiscret. Fotografiile postate sunt recente ?

Parul asa cum este in fotografii este natural si..."de actualitate", sau e vreo meșă/extensie ?

Oricum este super, tare greu cred ca se ...intretine.

Postat

attachicon.giffrezii.jpg

multumesc si eu de vizita,intotdeauna este o placere sa te revad :hug1

Postat

Urmatoarea vizita cand se anunta Alina? Banuiesc ca zilele tale la malul marii ...sunt numarate, s-a cam dus saptamana de aerosoli, nu ?

Sanatate !

Si o curiozitate ... daca nu sunt indiscret. Fotografiile postate sunt recente ?

Parul asa cum este in fotografii este natural si..."de actualitate", sau e vreo meșă/extensie ?

Oricum este super, tare greu cred ca se ...intretine.

asa cum am mai spus pozele sunt recente iar parul nu este natural sunt extensii afro,daca dai o cautare pe google ai sa vezi ce si cum in ce priveste revenirea mea la cta nu am cum sa o stabilesc momentan,o sa o anunt in timp util 

o zi buna

Postat

Este timpul sa inchei aceasta vizita,multumesc celor care m-au vizitat si imi cer scuze celor care nu am putut sa-i primesc poate data viitoare au mai mult noroc

o seara linistita

:hug1  :girly

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...