Sari la conținut

Vizita la Constanta 0721061652

Postări Recomandate

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Buna ziua,va doresc o zi cat mai placuta :girly :girly :girly :girly

buna ,cat vei mai șede la noi? Sper sa te vizitez :*
  • Oras:mall vitan
Postat

buna ,cat vei mai șede la noi? Sper sa te vizitez :*

Buna,joi 25.05.2018 este ultima zi,vineri dimineata plec

• Like 1
Postat

:girly Buna dimineata

O saptamana frumoasa va doresc si La multi ani! celor care poarta numele de Constantin si Elena :girly

post-408-0-42364000-1526888320_thumb.jpg

post-408-0-60700000-1526888363_thumb.jpg

• Like 4
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Bă băiatule ...... !!!!!!!!!!!!!

;)

Postat

Buna ziua domnilor,sunt ultimele 2 zile in Constanta

post-408-0-93680300-1527070274_thumb.png

post-408-0-38785200-1527070307_thumb.jpg

• Like 4
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat

Buna ziua domnilor,sunt ultimele 2 zile in Constanta

Buna Alina

La Brasov cand ajungi?:*

• Like 1
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Săămi baaaag lindicu...cum poa sa arati fumeia la 50 di coți ! Clar ie muiere di 1 % !!!

Şi sa moi aiba si chef di pulăă...mor di invidii !!!

Alinuțoo...la marea aniversare...nai ambiții di nu aliniiezi 50 di puli sculaati !!!

;)

• Like 4
Postat

Săămi baaaag lindicu...cum poa sa arati fumeia la 50 di coți ! Clar ie muiere di 1 % !!!

Şi sa moi aiba si chef di pulăă...mor di invidii !!!

Alinuțoo...la marea aniversare...nai ambiții di nu aliniiezi 50 di puli sculaati !!!

;)

Deh,pasarica,nu mananc shaorma cu di tate,doar mancaruri naturale,iar cu cat inaintezi in varsta,apetitul sexual este mai mare :girly  :rockettes-1

P.S- mersi pentru urare

• Like 5
Postat

Buna Alina

La Brasov cand ajungi? :*

Buna,daca ma hotarasc anunt ok? :hug1

• Oras:Sea side
  • Oras:Sea side
Postat

Deh,pasarica,nu mananc shaorma cu di tate,doar mancaruri naturale,iar cu cat inaintezi in varsta,apetitul sexual este mai mare :girly  :rockettes-1

P.S- mersi pentru urare

Mostenirea genetica, alimentatia ... rationala din vreme alui Nea Nicu si nu in ultimul rand stilul de viata din prezent si mancarurile naturale (cat s-o putea) sunt secretele dnei ALina. Pe cand un nou sejur la malul marii ?

Deja imi doresc o ...revedere.

• Like 1
Reputație: 2569
  • Oras:Sa fie usor de ajuns
  • Oras:Sa fie usor de ajuns
Postat

Rava, adica ai fost zilele astea la ea si urmeaza sa faci recenzie?

• Oras:Peste tot si nicaieri
  • Oras:Peste tot si nicaieri
Postat

Rava, adica ai fost zilele astea la ea si urmeaza sa faci recenzie?

Pana la Rava, hai sa zic eu cate ceva! ;) 

Lenesule, te-asteptai la asta, nu?  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Ieri, zi de vara pana-n seara, caldura mare mon cher! Beau cafeaua corespunzatoare cu baietii, butonez telefonul, ca de, daca stai la masa la un bar, inconjurat de persoane, si nu butonezi telefonul, inseamna ca ai o problema, nu esti normal!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Trimit un mesaj pe whatsapp unei domnisoare cu scorul mare, dar plm, nu raspunde! Si-mi aduc aminte de doamna Alina, ca parca vazusem eu undeva ca e ultima zi la Costangeles! Pac telefon, dar suna ocupat; mai sta fratele 2 minute, si in sfarsit, aud vocea cunoscuta, la celalalt capat! Doar ce se ocupase Alina, asa ca...ghinion! Plm, mai rasfoiesc forumul si nimic. Normal, daca te caci in scaldatoare se zice ca ai noroc, asa ca, la nici 5 minute, pac apel de la Alina, ca s-a anulat programarea si e libera. Am dat direct pe R (R de la racheta) la masina si fugi in Mamaia, unde era locatia.

Ne-am revazut, fumat ceva tigari, schimbat ceva impresii, una-alta si intrat la un dus. Dupa igienizare, a inceput "lupta"! Cunoscatorii stiu ce zic si ce inseamna! ;) N-are rost sa dau detalii prea multe, doar un singur lucru vreau sa punctez, si anume: e misto tare sa vezi o femeie si sa futi una, care atunci cand are orgasm, face la fel ca Cytheria!! ;) Pentru cine nu stie, exista goagal, vorba lu' Marean, care este, pe persoana fizica! ;)

Numai bine, draga doamna si o zi frumoasa!

• Like 3
Vizitator guru_
Reputație: 0
Postat

Daaaa, știu ce zici și fără google.

Ce am rupt cu laba pe filmele gagicii aleia.

Ea este motivul pentru care aproape viitoarea fost sotie, a învățat cum sa fie ca un aspersor agricol.

• Like 2
Postat

Mostenirea genetica, alimentatia ... rationala din vreme alui Nea Nicu si nu in ultimul rand stilul de viata din prezent si mancarurile naturale (cat s-o putea) sunt secretele dnei ALina. Pe cand un nou sejur la malul marii ?

Deja imi doresc o ...revedere.

nu pot spune cu exactitate,dar voi anunta urmatoarea vizita

• Like 1
Postat

Pana la Rava, hai sa zic eu cate ceva! ;)

Lenesule, te-asteptai la asta, nu?  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Ieri, zi de vara pana-n seara, caldura mare mon cher! Beau cafeaua corespunzatoare cu baietii, butonez telefonul, ca de, daca stai la masa la un bar, inconjurat de persoane, si nu butonezi telefonul, inseamna ca ai o problema, nu esti normal!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Trimit un mesaj pe whatsapp unei domnisoare cu scorul mare, dar plm, nu raspunde! Si-mi aduc aminte de doamna Alina, ca parca vazusem eu undeva ca e ultima zi la Costangeles! Pac telefon, dar suna ocupat; mai sta fratele 2 minute, si in sfarsit, aud vocea cunoscuta, la celalalt capat! Doar ce se ocupase Alina, asa ca...ghinion! Plm, mai rasfoiesc forumul si nimic. Normal, daca te caci in scaldatoare se zice ca ai noroc, asa ca, la nici 5 minute, pac apel de la Alina, ca s-a anulat programarea si e libera. Am dat direct pe R (R de la racheta) la masina si fugi in Mamaia, unde era locatia.

Ne-am revazut, fumat ceva tigari, schimbat ceva impresii, una-alta si intrat la un dus. Dupa igienizare, a inceput "lupta"! Cunoscatorii stiu ce zic si ce inseamna! ;) N-are rost sa dau detalii prea multe, doar un singur lucru vreau sa punctez, si anume: e misto tare sa vezi o femeie si sa futi una, care atunci cand are orgasm, face la fel ca Cytheria!! ;) Pentru cine nu stie, exista goagal, vorba lu' Marean, care este, pe persoana fizica! ;)

Numai bine, draga doamna si o zi frumoasa!

Multumesc pentru vizita, :girly  :hug1

Postat

Acum este timpul sa plec spre casa,multumesc de vizite domnilor si va pup unde va place cel mai mult

Sa aveti un weekend placut :hug1  :girly

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...