johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Mai 19, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Mai 19, 2018 Buna ziua,va doresc o zi cat mai placuta :girly :girly :girly :girlybuna ,cat vei mai șede la noi? Sper sa te vizitez :* Link spre comentariu
alyna42 Reputație: 9842 Postat Mai 19, 2018 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Autor Partajează Postat Mai 19, 2018 buna ,cat vei mai șede la noi? Sper sa te vizitez :*Buna,joi 25.05.2018 este ultima zi,vineri dimineata plec 1 Link spre comentariu
luv696 Reputație: -288 Postat Mai 20, 2018 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Partajează Postat Mai 20, 2018 Best squirt ever pt amatori! 2 Link spre comentariu
alyna42 Reputație: 9842 Postat Mai 21, 2018 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Autor Partajează Postat Mai 21, 2018 :girly Buna dimineataO saptamana frumoasa va doresc si La multi ani! celor care poarta numele de Constantin si Elena :girly 4 Link spre comentariu
alyna42 Reputație: 9842 Postat Mai 22, 2018 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Autor Partajează Postat Mai 22, 2018 Buna dimineataDispoibila dupa ora 14.00 6 Link spre comentariu
projectxx Reputație: 726 Postat Mai 22, 2018 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Mai 22, 2018 Bă băiatule ...... !!!!!!!!!!!!!;) 3 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Mai 22, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 22, 2018 Ciei Nenea Fane...oi discopirit Fîntîna Nesecată ??? :)))))))) 4 Link spre comentariu
alyna42 Reputație: 9842 Postat Mai 23, 2018 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Autor Partajează Postat Mai 23, 2018 Buna ziua domnilor,sunt ultimele 2 zile in Constanta 4 Link spre comentariu
peticelxxl Reputație: 9 Postat Mai 23, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Mai 23, 2018 Buna ziua domnilor,sunt ultimele 2 zile in ConstantaBuna Alina La Brasov cand ajungi?:* 1 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Mai 24, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 24, 2018 Săămi baaaag lindicu...cum poa sa arati fumeia la 50 di coți ! Clar ie muiere di 1 % !!!Şi sa moi aiba si chef di pulăă...mor di invidii !!! Alinuțoo...la marea aniversare...nai ambiții di nu aliniiezi 50 di puli sculaati !!! ;) 4 Link spre comentariu
alyna42 Reputație: 9842 Postat Mai 24, 2018 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Autor Partajează Postat Mai 24, 2018 Săămi baaaag lindicu...cum poa sa arati fumeia la 50 di coți ! Clar ie muiere di 1 % !!!Şi sa moi aiba si chef di pulăă...mor di invidii !!! Alinuțoo...la marea aniversare...nai ambiții di nu aliniiezi 50 di puli sculaati !!! ;)Deh,pasarica,nu mananc shaorma cu di tate,doar mancaruri naturale,iar cu cat inaintezi in varsta,apetitul sexual este mai mare :girly :rockettes-1 P.S- mersi pentru urare 5 Link spre comentariu
alyna42 Reputație: 9842 Postat Mai 24, 2018 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Autor Partajează Postat Mai 24, 2018 Buna Alina La Brasov cand ajungi? :*Buna,daca ma hotarasc anunt ok? :hug1 Link spre comentariu
ravanelli Reputație: 298 Postat Mai 24, 2018 Oras:Sea side Oras:Sea side Partajează Postat Mai 24, 2018 Deh,pasarica,nu mananc shaorma cu di tate,doar mancaruri naturale,iar cu cat inaintezi in varsta,apetitul sexual este mai mare :girly :rockettes-1 P.S- mersi pentru urareMostenirea genetica, alimentatia ... rationala din vreme alui Nea Nicu si nu in ultimul rand stilul de viata din prezent si mancarurile naturale (cat s-o putea) sunt secretele dnei ALina. Pe cand un nou sejur la malul marii ?Deja imi doresc o ...revedere. 1 Link spre comentariu
lazy Reputație: 2569 Postat Mai 25, 2018 Oras:Sa fie usor de ajuns Oras:Sa fie usor de ajuns Partajează Postat Mai 25, 2018 Rava, adica ai fost zilele astea la ea si urmeaza sa faci recenzie? Link spre comentariu
temujin Reputație: 1654 Postat Mai 25, 2018 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat Mai 25, 2018 Rava, adica ai fost zilele astea la ea si urmeaza sa faci recenzie? Pana la Rava, hai sa zic eu cate ceva! ;) Lenesule, te-asteptai la asta, nu? :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Ieri, zi de vara pana-n seara, caldura mare mon cher! Beau cafeaua corespunzatoare cu baietii, butonez telefonul, ca de, daca stai la masa la un bar, inconjurat de persoane, si nu butonezi telefonul, inseamna ca ai o problema, nu esti normal! :laugh2 :laugh2 :laugh2 Trimit un mesaj pe whatsapp unei domnisoare cu scorul mare, dar plm, nu raspunde! Si-mi aduc aminte de doamna Alina, ca parca vazusem eu undeva ca e ultima zi la Costangeles! Pac telefon, dar suna ocupat; mai sta fratele 2 minute, si in sfarsit, aud vocea cunoscuta, la celalalt capat! Doar ce se ocupase Alina, asa ca...ghinion! Plm, mai rasfoiesc forumul si nimic. Normal, daca te caci in scaldatoare se zice ca ai noroc, asa ca, la nici 5 minute, pac apel de la Alina, ca s-a anulat programarea si e libera. Am dat direct pe R (R de la racheta) la masina si fugi in Mamaia, unde era locatia. Ne-am revazut, fumat ceva tigari, schimbat ceva impresii, una-alta si intrat la un dus. Dupa igienizare, a inceput "lupta"! Cunoscatorii stiu ce zic si ce inseamna! ;) N-are rost sa dau detalii prea multe, doar un singur lucru vreau sa punctez, si anume: e misto tare sa vezi o femeie si sa futi una, care atunci cand are orgasm, face la fel ca Cytheria!! ;) Pentru cine nu stie, exista goagal, vorba lu' Marean, care este, pe persoana fizica! ;) Numai bine, draga doamna si o zi frumoasa! 4 Link spre comentariu
Vizitator guru_ Reputație: 0 Postat Mai 25, 2018 Partajează Postat Mai 25, 2018 Daaaa, știu ce zici și fără google. Ce am rupt cu laba pe filmele gagicii aleia. Ea este motivul pentru care aproape viitoarea fost sotie, a învățat cum sa fie ca un aspersor agricol. 2 Link spre comentariu
alyna42 Reputație: 9842 Postat Mai 25, 2018 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Autor Partajează Postat Mai 25, 2018 Mostenirea genetica, alimentatia ... rationala din vreme alui Nea Nicu si nu in ultimul rand stilul de viata din prezent si mancarurile naturale (cat s-o putea) sunt secretele dnei ALina. Pe cand un nou sejur la malul marii ?Deja imi doresc o ...revedere.nu pot spune cu exactitate,dar voi anunta urmatoarea vizita 1 Link spre comentariu
alyna42 Reputație: 9842 Postat Mai 25, 2018 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Autor Partajează Postat Mai 25, 2018 Pana la Rava, hai sa zic eu cate ceva! ;) Lenesule, te-asteptai la asta, nu? :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Ieri, zi de vara pana-n seara, caldura mare mon cher! Beau cafeaua corespunzatoare cu baietii, butonez telefonul, ca de, daca stai la masa la un bar, inconjurat de persoane, si nu butonezi telefonul, inseamna ca ai o problema, nu esti normal! :laugh2 :laugh2 :laugh2 Trimit un mesaj pe whatsapp unei domnisoare cu scorul mare, dar plm, nu raspunde! Si-mi aduc aminte de doamna Alina, ca parca vazusem eu undeva ca e ultima zi la Costangeles! Pac telefon, dar suna ocupat; mai sta fratele 2 minute, si in sfarsit, aud vocea cunoscuta, la celalalt capat! Doar ce se ocupase Alina, asa ca...ghinion! Plm, mai rasfoiesc forumul si nimic. Normal, daca te caci in scaldatoare se zice ca ai noroc, asa ca, la nici 5 minute, pac apel de la Alina, ca s-a anulat programarea si e libera. Am dat direct pe R (R de la racheta) la masina si fugi in Mamaia, unde era locatia. Ne-am revazut, fumat ceva tigari, schimbat ceva impresii, una-alta si intrat la un dus. Dupa igienizare, a inceput "lupta"! Cunoscatorii stiu ce zic si ce inseamna! ;) N-are rost sa dau detalii prea multe, doar un singur lucru vreau sa punctez, si anume: e misto tare sa vezi o femeie si sa futi una, care atunci cand are orgasm, face la fel ca Cytheria!! ;) Pentru cine nu stie, exista goagal, vorba lu' Marean, care este, pe persoana fizica! ;) Numai bine, draga doamna si o zi frumoasa!Multumesc pentru vizita, :girly :hug1 Link spre comentariu
alyna42 Reputație: 9842 Postat Mai 25, 2018 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Autor Partajează Postat Mai 25, 2018 Acum este timpul sa plec spre casa,multumesc de vizite domnilor si va pup unde va place cel mai multSa aveti un weekend placut :hug1 :girly 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum