Sari la conținut

Vizita la Constanta 0721061652

Postări Recomandate

• Oras:mall vitan

Multumesc frumos draga Alina zilele astea pana pleci sper sa prind o fereastra libera la tine si eu. Te pup frumusete esti adorabila.

Multumesc frumos draga Alina zilele astea pana pleci sper sa prind o fereastra libera la tine si eu. Te pup frumusete esti adorabila.

cu placere

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Buna ziua. Astazi pe la 3 am avut norocul sa o pot vizita pe Alina. Am gasit locatia repede. Am urcat si ma astepta o doamna minunata. O femeie superba. Locatia nota 10. Baia curata gel de dusi la alegere prosop curat deci inca un 10. Dupa ce am stat de vb cateva minute si dupa dusul facut de mine am trecut la actiune. Un mic fk dupa care i-am facut eu un oral pt ca am vrut sa am parte de squirt.si am avut parte de 3. ceva super. Apoi am trecut la un oral din partea ei unde ii dau 10+ si un normal combinat cu anal tot de 10. A fost o intalnire pe care o voi tine minte multa vreme. Este o femeie de 10 cu servici de 10. Iti multumesc pt tot Alina. Sigur este de revenit.

• Like 5
Link spre comentariu

Buna ziua. Astazi pe la 3 am avut norocul sa o pot vizita pe Alina. Am gasit locatia repede. Am urcat si ma astepta o doamna minunata. O femeie superba. Locatia nota 10. Baia curata gel de dusi la alegere prosop curat deci inca un 10. Dupa ce am stat de vb cateva minute si dupa dusul facut de mine am trecut la actiune. Un mic fk dupa care i-am facut eu un oral pt ca am vrut sa am parte de squirt.si am avut parte de 3. ceva super. Apoi am trecut la un oral din partea ei unde ii dau 10+ si un normal combinat cu anal tot de 10. A fost o intalnire pe care o voi tine minte multa vreme. Este o femeie de 10 cu servici de 10. Iti multumesc pt tot Alina. Sigur este de revenit.

cu placere dragul meu :kiss3

Link spre comentariu

Buna dimineata Constanta

Vizita mea s-a incheiat 

Le  multumesc celor care m-au vizitat si sper ca s-au simtit bine in compania mea eu una m-am simtit ecelent

Sper sa mai revin nu stiu cand dar o sa anunt 

Va doresc tot binele din lume si va pupacesc :hug1

• Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...