trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 1, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 1, 2015 Sa vina pretendentii Nasul mare, Euflo, se ocupa de toate cele: de meniu, local, nasi, lautari, acte si toate cele Sa fie intr-un ceas bun!!! 1 1
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2015 Postat Iunie 1, 2015 Hai sa o luam usor... @Amada, ce lautari iti plac? @Obiectiv @Picon @Titilescu, aveti intaietate.Va bagati? Daca nu, cateva cuvinte pt pretendentii la nurii Amadei. 4
titilescu Reputație: 5166 Postat Iunie 1, 2015 Telefon: titilescu Oras:Dincolo Telefon: titilescu Oras:Dincolo Postat Iunie 1, 2015 Absolut!Si...unde trebuie sa ma prezint?
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2015 Postat Iunie 1, 2015 asta cauta AMADA. Pula mica, limba si degete jucause, bani in cont cat sa nu mai lucreze, disponibil pentru calatorii, plamani intregi pentru scufundari, accept si in scaun cu rotile... Ciudat, dar asta as accepta.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 1, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Autor Postat Iunie 1, 2015 @Obiectiv @Picon @Titilescu, aveti intaietate.Va bagati?Pe Pisicuts nu l-ai pomenit...ai ceva cu el??? 1 1
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2015 Postat Iunie 1, 2015 Absolut!Si...unde trebuie sa ma prezint?O iei la tine acasa?Amada, te-ai muta la el?
titilescu Reputație: 5166 Postat Iunie 1, 2015 Telefon: titilescu Oras:Dincolo Telefon: titilescu Oras:Dincolo Postat Iunie 1, 2015 O iei la tine acasa?Amada, te-ai muta la el?Sigur ca o iau! Ce stii sa faci?
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2015 Postat Iunie 1, 2015 Sigur ca o iau! Ce stii sa faci?Aoleo...Io sau Amada?
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 1, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 1, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=efNJp3mjbJQ
titilescu Reputație: 5166 Postat Iunie 1, 2015 Telefon: titilescu Oras:Dincolo Telefon: titilescu Oras:Dincolo Postat Iunie 1, 2015 Aoleo...Io sau Amada?Pai...amindoi, nu? Eu cam stiu ca sa-i fac Amandei, iar tie....sa te pun la spart de lemne, carat apa de la cismea, mers la prasit....chestii d-astea intelectuale.....
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2015 Postat Iunie 1, 2015 Eu cam stiu ca sa-i fac Amandei, iar tie....sa te pun la spart de lemne, carat apa de la cismea, mers la prasit....chestii d-astea intelectuale..... Nu sunt bun deloc.
titilescu Reputație: 5166 Postat Iunie 1, 2015 Telefon: titilescu Oras:Dincolo Telefon: titilescu Oras:Dincolo Postat Iunie 1, 2015 Nu sunt bun deloc.Lasa ca o sa inveti tu....nu-mi fac griji.Ca doar sa nu-mi spui c-ai descoperit fisiunea nucleara la rece?
justlove Reputație: 8972 Postat Iunie 1, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Iunie 1, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=rRx2rzEkmiE de la bani si de la PULA 6
bagabontuxxx Reputație: 549 Postat Iunie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 1, 2015 Ce crize o sa faca Amada cand vede topicul acesta...mai ales daca a si "consumat" ceva...mi-e mila de ginerica !:-)
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 1, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iunie 1, 2015 Hai sa o luam usor... @Amada, ce lautari iti plac? @Obiectiv @Picon @Titilescu, aveti intaietate.Va bagati? Daca nu, cateva cuvinte pt pretendentii la nurii Amadei.picon e seful cu lautarii.nici la weceu sa se pise, nu merge fara ei.
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 1, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 1, 2015 de la bani si de la PULA ... ce trist . D"aia plâng miresele ? Acum ,-m-am prins io? 1
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2015 Postat Iunie 1, 2015 Lasa ca o sa inveti tu....nu-mi fac griji.Ca doar sa nu-mi spui c-ai descoperit fisiunea nucleara la rece? Hai sa nu deviem de la Amada. Nu sunt bun deloc.Am cateva descoperiri, dar nu vreau sa ma dau mare. Nu acum. @Phoenix, scuze, am uitat de tine. O vrei?
titilescu Reputație: 5166 Postat Iunie 1, 2015 Telefon: titilescu Oras:Dincolo Telefon: titilescu Oras:Dincolo Postat Iunie 1, 2015 Hai sa nu deviem de la Amada. Nu sunt bun deloc.Am cateva descoperiri, dar nu vreau sa ma dau mare. Nu acum. @Phoenix, scuze, am uitat de tine. O vrei?Obiektiv o vrea rau de tot....
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 1, 2015 Am gustat gluma, dar voi chiar va plictisiti sau ma iubiti prea mult... sunteti plictisiti. Momentan Titi si Obi, sunt gentlemani, vedem daca mai apare cineva...Pot sa-mi fac harem ca la arabi femeie fiind?, nu pot sa aleg doar unul... 1 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 1, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Autor Postat Iunie 1, 2015 @Phoenix, scuze, am uitat de tine. O vrei?Ce-ti mai place sa rasucesti cutitu-n rana Phoenixe, nu pune la suflet =)) 1 1
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 1, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iunie 1, 2015 Am gustat gluma, dar voi chiar va plictisiti sau ma iubiti prea mult... sunteti plictisiti. Momentan Titi si Obi, sunt gentlemani, vedem daca mai apare cineva...Pot sa-mi fac harem ca la arabi femeie fiind?, nu pot sa aleg doar unul... Am gustat gluma, dar voi chiar va plictisiti sau ma iubiti prea mult... sunteti plictisiti. Momentan Titi si Obi, sunt gentlemani, vedem daca mai apare cineva...Pot sa-mi fac harem ca la arabi femeie fiind?, nu pot sa aleg doar unul... doar daca iti schimbi numele din amanda in seherezada, pe titi il facem sultan suprem, picon bucatar sef si eu sint clownul fumator de hasis care va amuza cind va plictisiti.cine mai lipseste din picture?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 1, 2015 Am gustat gluma, dar voi chiar va plictisiti sau ma iubiti prea mult... sunteti plictisiti. Momentan Titi si Obi, sunt gentlemani, vedem daca mai apare cineva...Pot sa-mi fac harem ca la arabi femeie fiind?, nu pot sa aleg doar unul... Am gustat gluma, dar voi chiar va plictisiti sau ma iubiti prea mult... sunteti plictisiti. Momentan Titi si Obi, sunt gentlemani, vedem daca mai apare cineva...Pot sa-mi fac harem ca la arabi femeie fiind?, nu pot sa aleg doar unul... doar daca iti schimbi numele din amanda in seherezada, pe titi il facem sultan suprem, picon bucatar sef si eu sint clownul fumator de hasis care va amuza cind va plictisiti.cine mai lipseste din picture? Radem, glumim, daca bem mai si dormim... Ma bucur sa te revad de ceva timp...Merci!
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 1, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 1, 2015 Am gustat gluma, dar voi chiar va plictisiti sau ma iubiti prea mult... sunteti plictisiti. Momentan Titi si Obi, sunt gentlemani, vedem daca mai apare cineva...Pot sa-mi fac harem ca la arabi femeie fiind?, nu pot sa aleg doar unul... Dar ştii, cred cum sunt regulile la ei. Dacă ii iei lu unu un televizor cu praf, tre să le iei la toţi, nu contează dacă vreunu" e alergic, ghinion de neşansă, dacă altu vrea 50 dă bice pă cârcă , le dai la toţi să nu plângă că au ieşit in pagubă, ii ţii insiraţi in şir indian( arăbesc, ţigănesc, vezi tu) , da îţi mai trebuie un contabil(eventual eunuc) care să ţină socoteala bicelor sau trebuie realizat un numărător electronic cu tranzistori NPN (na pula nărodule)
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 1, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iunie 1, 2015 citeste 1001 de nopti si vei afla rolul seherazadei si blestemul care atirna asupra capului sau.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum