rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iunie 9, 2015 Încă nu s-a finalizat (noi ne dăm drumul mai greu). Lana e o super fată ceea ce îți doresc și ție ( asta dacă ai pussy).am, dar nu vad ce paralela ar fi . eu nu caut nicio cuplare, oferta sau nimic ci simplu am sugerat un subforum ca m-am intins la vb este alta. mi se pare ciudat rau sa fiu acuzata ca as fi barbat dupa ce am postat 2 fotografii luate cu wbcamu in care se vede clar acelasi decor din camera mea mdaaa
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2015 am, dar nu vad ce paralela ar fi . eu nu caut nicio cuplare, oferta sau nimic ci simplu am sugerat un subforum ca m-am intins la vb este alta. mi se pare ciudat rau sa fiu acuzata ca as fi barbat dupa ce am postat 2 fotografii luate cu wbcamu in care se vede clar acelasi decor din camera mea mdaaa Unde sunt pozele??
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iunie 9, 2015 Asta suna mai mult a amenintare decat a recompensa...sterge-ti lacrimilehuh? sterge-ti lacrimile wtf tu crezi ca ma atinge tendtativa de iritare a unui patetic. nu ma plictiseste.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iunie 9, 2015 Unde sunt pozele??una la avatar si una la threadu lui picon cu banii
dă toate Reputație: 1981 Postat Iunie 9, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Iunie 9, 2015 huh? sterge-ti lacrimile wtf tu crezi ca ma atinge tendtativa de iritare a unui patetic. nu ma plictiseste.A rade, implica, automat si-un simt al umorului. Lacrimile mentionate ar fi trebuit sa fie de ras daca aveai un soi de auto-ironie, ba macar indeajuns de mult simt incat sa vezi ironia in tentativa mea ironica de-a nu te face sa razi si sa presupun ca o vei face. Pune o virgula dupa "nu" altfel iese aiurea. Exemplu:Nu esti proasta.Nu, esti proasta. LE: Confirm, esti femeie sau cocalar efeminat care-si reprima atractia catre gaozul paros al altora. Ambele categorii au deficiente in a intelege. 3
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2015 una la avatar si una la threadu lui picon cu banii Aaaa aia de la avatar. E într-adevăr o dovadă incontestabilă că ești fată. Uite-te și la mine la avatar. De fapt eu sunt Ragnar din serialul Vikingii. Cum de ce? Păi dacă am poza la avatar....ce mai vrei.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iunie 9, 2015 A rade, implica, automat si-un simt al umorului. Lacrimile mentionate ar fi trebuit sa fie de ras daca aveai un soi de auto-ironie, ba macar indeajuns de mult simt incat sa vezi ironia in tentativa mea ironica de-a nu te face sa razi si sa presupun ca o vei face. Pune o virgula dupa "nu" altfel iese aiurea. Exemplu:Nu esti proasta.Nu, esti proasta. LE: Confirm, esti femeie sau cocalar efeminat care-si reprima atractia catre gaozul paros al altora. Ambele categorii au deficiente in a intelege.am inteles si nu s-a pierdut sensul dar tot nu mi s-a parut amuzant....pe bune.... sunt de acord ca auto-ironia e o arma a omului desteptat, puternic si cu simul umorului, dar cum daracu sa rad ca proasta la pula la replica esti un copil gheu? cum? ar fi ca si cum as incepe sa rad ca o gasca daca imi zici cineva sa sug pula . ca doar glumea....
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iunie 9, 2015 Aaaa aia de la avatar. E într-adevăr o dovadă incontestabilă că ești fată. Uite-te și la mine la avatar. De fapt eu sunt Ragnar din serialul Vikingii. Cum de ce? Păi dacă am poza la avatar....ce mai vrei.vrei sa zici ca nu e a mea? ))))asta m-a facut sa rad
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iunie 9, 2015 am inteles si nu s-a pierdut sensul dar tot nu mi s-a parut amuzant....pe bune.... sunt de acord ca auto-ironia e o arma a omului desteptat, puternic si cu simul umorului, dar cum daracu sa rad ca proasta la pula la replica esti un copil gheu? cum? ar fi ca si cum as incepe sa rad ca o gasca daca imi zici cineva sa sug pula . ca doar glumea....na potftim observa decorul nu cracii http://s17.postimg.org/f2l651evz/Snapshot20.jpg
dă toate Reputație: 1981 Postat Iunie 9, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Iunie 9, 2015 am inteles si nu s-a pierdut sensul dar tot nu mi s-a parut amuzant....pe bune.... sunt de acord ca auto-ironia e o arma a omului desteptat, puternic si cu simul umorului, dar cum daracu sa rad ca proasta la pula la replica esti un copil gheu? cum? ar fi ca si cum as incepe sa rad ca o gasca daca imi zici cineva sa sug pula . ca doar glumea....Confirm, e femeie...n-a inteles nimic era vorba ca nu trebuia sa razi, nu trebuia sa te ofuschezi, nu trebuia sa faci nimic, poate doar sa spui ceva gen "de-aia mi-am scos oglinzile din casa" sau "si pisica care s-a aruncat de la etaj era, cred, de aceeasi parere". Puneti poze cu catei sau oi colorate si o sa rada. Aveam dreptate cu pozele ca pedeapsa. Imaginea de mai sus e infioratoare...nu stiu daca din cauza blur-ului sau albului ala cenusiu, vanataii de pe picior sau a canapelei cu rosu sangeriu (cadou de la bunica), dar estimez ca undeva deasupra atarna falnic un covor cu rapirea din seray iar in imediata apropiere se iteste majestic un burlan de teracota lucioasa. 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iunie 9, 2015 1. nu m-am ofuscat mam zis ca te gasesc plictisitor. si o fi el un forum pubnlic si ai dreptul sa scri ce vrei si cui vrei, dar nu trebuie neaprata sa imi scrii mie daca tii sa ma plicitisesti. am spus clar ca singurul motiv p care sunt aici este ma amuz si atata tot.o fi ea infioratoare cum zici tu blur l-am facut in 2 sec ca sa scot fata nu e rapirea din serai deasupra si canapeaua nu e primita de la bunica. vanataie e ca asa am chef eu sa fie, e f f infioratoare o vanataie ce e drept. . sunt toti designweri de interioare mai nou. fah auzi iti scriu rapid sa pricepi si tu. scrie ce vrei ,dar nu mie te rog eu. Tu nu intelegi ca nu vreau , nu am chef. Nu am! esti mai persistent ca un cersator si aia isi dau seama mai repede ca n-ai chef de ei
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2015 vrei sa zici ca nu e a mea? ))))asta m-a facut sa rad Funny, nu? Să pui o mică poză la avatar și un membru de pe forum să afirme (cu tupeu) că e posibil să nu fi tu în poza respectivă. Stai puțin să îmi revin din râs și continuăm discuția.
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2015 na potftim observa decorul nu cracii http://s17.postimg.org/f2l651evz/Snapshot20.jpg Ce e cu dunga aia pe picior? Ai făcut buba?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iunie 9, 2015 Funny, nu? Să pui o mică poză la avatar și un membru de pe forum să afirme (cu tupeu) că e posibil să nu fi tu în poza respectivă. Stai puțin să îmi revin din râs și continuăm discuția.e hazliu ca nu e o poza reusita ...e un snapshot oarecare luat cu webcamul meu. daca voiam sa pun ceva fictiv alegeam ceva inbtr-un decor luxurios si poate photoshopat. e funny sa vezi ca unu are atata minte sa creada ca tu ai alege acea chestie pretinzand.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iunie 9, 2015 declar topic inchis cel putin pt mine ca sunt plcitisita si devine sec rau. nu mai particip voi evident liberi sa ziceti ce vreti zile frumoase va doresc:)
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2015 e hazliu ca nu e o poza reusita ...e un snapshot oarecare luat cu webcamul meu. daca voiam sa pun ceva fictiv alegeam ceva inbtr-un decor luxurios si poate photoshopat. e funny sa vezi ca unu are atata minte sa creada ca tu ai alege acea chestie pretinzand. Alooooo tanti, ne crezi proști pe toți? Păi tocmai d-aia poți alege o poză care nu este foarte reușită, pentru a întări "veridicitatea" ei.
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2015 declar topic inchis cel putin pt mine ca sunt plcitisita si devine sec rau. nu mai particip voi evident liberi sa ziceti ce vreti zile frumoase va doresc:) Pe acest topic te-ai plictisit singură. Noi ți-am dat o șansă și am intrat puțin pe subiectul tău dar cred că ești depresivă. Sorry
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iunie 9, 2015 Alooooo tanti, ne crezi proști pe toți? Păi tocmai d-aia poți alege o poză care nu este foarte reușită, pentru a întări "veridicitatea" ei.daywalker eu te respect ai vb frumos si nu am chef de harta (asta niciodata). imi castig existanta prin calm si buna dispozitie. nu cred prost pe nimeni si nu am ce dovedi. sunteti niste straini pt mine. mi se rupe pe scurt care e parerea voastra despre mine . imi pasa ce cred oamenii apropiati si atat. consider ca e nepoliticos sa nu raspunzi cuiva cand ti se adreseaza asa ca te rog nu mai scrie. am zis ca am twerminat de vb pe aici. nu am chef sa suport un oarecare ca ala de mai sus care o freaca pe la munca si are timp de ridicol si misoginie. auzi acolo sa puna poze cu animale si copii. de parca nu e amuzant sau relaxant sa vezi un pui de capra cum sare de parca are arcuri. si ce ar vrea la o adica sa ma comport ca un soldatoi? pt mine topicul este mai mult decat inchis va rog gentil sa nu imi mai scrieti MIE. intre voi faceti dupa bunul plac
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iunie 9, 2015 Pe acest topic te-ai plictisit singură. Noi ți-am dat o șansă și am intrat puțin pe subiectul tău dar cred că ești depresivă. Sorryo sansa sa ce ? aici mi se taie firu? tu nu intelegi ca nu vreau nimic, dar chiar nimic de la voi
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 9, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 9, 2015 acu sunt curioasa imi zice careva pe scurt ce urmarea LAna Sa nu fie urmarita https://www.youtube.com/watch?v=PKIFeOVjN_A 1 1
dă toate Reputație: 1981 Postat Iunie 9, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Iunie 9, 2015 1. nu m-am ofuscat mam zis ca te gasesc plictisitor. si o fi el un forum pubnlic si ai dreptul sa scri ce vrei si cui vrei, dar nu trebuie neaprata sa imi scrii mie daca tii sa ma plicitisesti. am spus clar ca singurul motiv p care sunt aici este ma amuz si atata tot.o fi ea infioratoare cum zici tu blur l-am facut in 2 sec ca sa scot fata nu e rapirea din serai deasupra si canapeaua nu e primita de la bunica. vanataie e ca asa am chef eu sa fie, e f f infioratoare o vanataie ce e drept. . sunt toti designweri de interioare mai nou. fah auzi iti scriu rapid sa pricepi si tu. scrie ce vrei ,dar nu mie te rog eu. Tu nu intelegi ca nu vreau , nu am chef. Nu am! esti mai persistent ca un cersator si aia isi dau seama mai repede ca n-ai chef de eiNu trebuie "neaparat" sa facem nimic, credeam ca asta-i o regula generala sau un drept stiut si asumat. Hai sa-ti explic internetul...de fapt, lasa ca-i bine asa. Reafirm, e femeie, da, e plictisita si usor frigida, s-a angajat recent pe la o corporatie unde e blocat solitaire-ul/fb si cauta sa se "amuze" cu niste "amici" si "tipi misto". Cuvintele in ghilimile sunt caracteristice proastelor in situatia ta. Tu presupui ca vreunuia de pe-aici ii pasa de cheful tau...plm singurul motiv pt care as deschide un gunoi de thread e pt a rade eu, si inca cativa, nu pt a te intretine pe tine. Daca esti unul dintre colegii trolli care cauta sa-si bata pwla, trebuie sa recunosc, Majestic! Foarte rar pt un barbat, dealtfel perfect coerent, sa mimeze pitiponcismul asta dus la nivel de arta + feminism de-asta prost inteles + sensibilitati si tentative de ignorare care nu functioneaza. Oricare caz, poza aia e demna de filme cu fetite fantoma in case bantuite, cu podele de lemn scartaind...Vanataia aia ar putea fi semnul lasat de fosta ingrijitoare a pensiunii care nu a renuntat la voi (teneretul, copilele razvratite) nici macar dupa moartea oribila la care v-a supus legandu-va saci de nisip incarcati cu pisicile preferate si aruncandu-va in lac spre a va purifica. Lupta continua si in lumea sufletelor, unde fetele ucise pt preacurvie inca mai cauta pula dar buzele lor si gura lor nu pot provoca placere celor vii, astfel tanjind la libertatea unui iad unde pedeapsa suprema ar fi fost abuzurile sexuale atat de mult dorite si visate in purgatoriul casei neparasibile. 2
vypushka Reputație: 4156 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Iunie 9, 2015 nu trebe sa scri asa mult ca baeti te intelege 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2015 o sansa sa ce ? aici mi se taie firu? tu nu intelegi ca nu vreau nimic, dar chiar nimic de la voi Serios? Atunci ce cauți aici? Rețete tradiționale românești sau anunțuri cu câini de vânzare?
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2015 daywalker eu te respect ai vb frumos si nu am chef de harta (asta niciodata). imi castig existanta prin calm si buna dispozitie. nu cred prost pe nimeni si nu am ce dovedi. sunteti niste straini pt mine. mi se rupe pe scurt care e parerea voastra despre mine . imi pasa ce cred oamenii apropiati si atat. consider ca e nepoliticos sa nu raspunzi cuiva cand ti se adreseaza asa ca te rog nu mai scrie. am zis ca am twerminat de vb pe aici. nu am chef sa suport un oarecare ca ala de mai sus care o freaca pe la munca si are timp de ridicol si misoginie. auzi acolo sa puna poze cu animale si copii. de parca nu e amuzant sau relaxant sa vezi un pui de capra cum sare de parca are arcuri. si ce ar vrea la o adica sa ma comport ca un soldatoi? pt mine topicul este mai mult decat inchis va rog gentil sa nu imi mai scrieti MIE. intre voi faceti dupa bunul plac Ești prea tensionată, serios. Ai nevoie de un masaj sau 50ml de ceva.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iunie 9, 2015 Serios? Atunci ce cauți aici? Rețete tradiționale românești sau anunțuri cu câini de vânzare?dayw pierd timpul amuzandu-ma. am zis de 1000 ori. imi plac threadurile cu fazan si cel cu de pe forum adunate. nu caut aprobarea validarea unor straini. te rog eu mult nu imi mai scrie mie ca nu-mi face placere sa raspund pe threadu asta care mi-a devenit antipatic. si nu imi place sa fiu nepoliticoasa si sa nu rasp cuiva .....
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum