Sari la conținut

Bianca 0731.849.636

Postări Recomandate

• Oras:bucharest
Postat

Bianca roscata matura.

salutatre,am vazut ca doamna bianca nu are cont pe acest site,si doresc sa o adaug eu.

AT;bianca este numele meu,sunt o doamna amabila,matura,am 40 de ani si ofer sedinte de masaj terapeutic si de relaxare doar la domiciliul meu,sunt noua pe site si in domeniu.mai multe detalii la telefon.

vazand acest anunt am hotarat sa sun si sa ma informez.

la telefon mi-a raspuns o voce calda linistita si prietenoasa,care mi-a spus serviciile,adica...sex oral protejat,sex normal,anal nu face.locatia undeva pe sos pantelimon vis-a-vis de magazinele marius.

m-am progamat in 25 min si am revenit cu un telefon cand am ajuns la marius.mi-a raspuns la a 2 incercare zicandu-mi ca a fost la dus.

ma ghidat spre apartament,pe o strada laturalnica,usor de ajuns,bloc curat etaj inferior.

ajuns in fata usii de la intrare,imi deschide usa o doamna in adevaratul sens al cuvantului.cu o rochie rosie mulata pe corp,care ai scotea in evidenta toate formele.

am intrat in apartament am stat putin de vorba si am hotarat sa raman,platind inainte 1 ora .am purces la dus,unde am primit un prosop mare curat, parfumat si pufos.in baie am vazut toate cele trebuinta,gel de dus,creme,apa de gura.

am iesit de la dus si am intrat in dormitor,unde actiunea sa desfasurat astfel...

am cerut masaj de relaxare,unde doamna nu pot sa zic ca exceleaza,si am cerut oral...un oral bun,cu tentative de deep insa fara finalizare.am pus-o doghi style,unde am pompat vreo 5 min si am umplut caciulita de matreata.am stat imbratisati unde ne am mai satutat si am plecat la dus.am cerut sa fumez o tigara,si doamna ma condus la bucatarie unde era curat,lucru care mia placut ca nu se fumeaza in camera de actiune

am iutat sa specific,ca camera  este dotata cu pat de mijloc o noptiera unde gasesti servatele umede si uscate si un tv dat pe muzica.

ajund din nou in dormitor,s-a pus doamna pe sculat bursuci si a reusit,doar ca nu mai aveam chef sa simt pe bursuc acel latex,si am terminat pe sanii damezei care sunt mici si cu sfarcuri erecte inchise la culoare.

acum note:

locatia:bloc curat linistit,locatie 8 apartament 2-3 camere curat,baia echipata ok.

oral 7 incearca deep

normal 8 se implica nu geme fals si se umezeste natural.

anal nu am cerut,fiindca mi sa spus de la tel ca nu face.

pe scutr recomand....

raport calitate pret ok...

singura in locatie discretie si igiena.

app:halatul 100 ron ora cu 2 finalizari...nu lucreaza la finalizare.

sper ca o sa va fiu de folos cu aceasta recenzie.

bafta!!!!!!!

post-140704-0-24094900-1433357016_thumb.jpg

post-140704-0-95755100-1433357025_thumb.jpg

post-140704-0-65921200-1433357035_thumb.jpg

post-140704-0-71641300-1433357045_thumb.jpg

post-140704-0-24275100-1433357057_thumb.jpg

• Like 6
Postat

ok...imi cerscuze.

sunt nou pe acest site si...

incerc sa-mi aduc si eu o oarecare contributie.

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Locatie in pantelimon,visavis de Cimitirul Armenesc,putin mai sus,spre noul mall.Blocul nu este la stradal dar este usor de ajuns,ghidat prin telefon.Apartamentul este cu doua camere,sper sa nu gresesc,in regim hotelier deci modest spre saracacios,genul de cuib cu trafic intens.Baia modesta,cu doua geluri de dus pe terminate.Mai are o colega pe care nu am vazut-o,oricum era cu un client.Tipa este genul de femeie comuna,cred ca este din provincie,are un usor accent pe care incearca sa si-l ascunda.Nu este genul meu dar daca tot am batut drumul pana acolo am zis sa raman.Mare greseala.A inceput cu un oral protejat,mediocru este putin spus.Chiar nu are nici un talent la meseria asta.Nu a facut dus inainte dar era curata,fara mirosuri suspecte.M-am rezumat doar la oral si ala chinuit.Ca atitudine nu am ce sa-i reprosez,este genu care daca o intrebi raspunde,daca nu ,tace.Se vede ca nu prea e incantata de ceea ce face sau poate nu i-am placut eu...I-am dat banii la inceput,bani care i-a dus imediat la ,,casierie''.Pe scurt,o experienta mediocra,din punctul meu de vedere.Pentru alte detalii,va stau la dispozitie.Am uitat,patul mai are putin si se dezintegreaza....

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.