Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 12, 2015 Postat Decembrie 12, 2015 toate incep cu C...costiță , ceafă, cartofi, castraveți - COLESTEROLU CAT CHINA Vai pula meeaaaaaaaaa .............. 4
sorina4u Reputație: 79 Postat Decembrie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 12, 2015 Vai pula Cucu meeaaaaaaaaa uuuuuuu.............. Sa nu lipseasca Colesterolul din reteta. 4 13
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 12, 2015 Postat Decembrie 12, 2015 Sa nu lipseasca Colesterolul din reteta. Vin in cartier la voi... la şpriț 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 12, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 12, 2015 Vin in cartier la voi... la şpriț Care voi? Dezvoltă!
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Decembrie 12, 2015 Postat Decembrie 12, 2015 Asta e pentru Jilli. Asta-i mancare de golaneala si depravare, care te tine-n picioare pe partie. 10
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 12, 2015 Postat Decembrie 12, 2015 Care voi? Dezvoltă! Voi trei.... ca ma faci sa vorbesc urat.... in pula mea 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 12, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 12, 2015 Asta e pentru Jilli. Asta-i mancare de golaneala si depravare, care te tine-n picioare pe partie. image.jpegColiba haiducilor???
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Decembrie 12, 2015 Postat Decembrie 12, 2015 Coliba haiducilor??? Hanul Haiducilor. 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 12, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 12, 2015 Hanul Haiducilor.Tot aia e Pă Văcărești?
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Decembrie 12, 2015 Postat Decembrie 12, 2015 Tot aia e Pă Văcărești?La munte, la Voineasa. 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 12, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 12, 2015 La munte, la Voineasa.Aham, esti la tine-n zonă...frumoooooos Distractie placuta! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 12, 2015 Postat Decembrie 12, 2015 In Titan e cel mai bine.... 2
thecat Reputație: 10279 Postat Decembrie 12, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Decembrie 12, 2015 Lui Lopix poate c-o să-i placă, brigada probabil mi-o va trage... enfin Cum unii din famelie mai ţin post, mi s-a dat comandă să-ncerc nişte hamburgeri vegetarieni. Zis şi făcut. Am găsit prin cămară nişte boabe de năut uscate, pe care le-am pus la muiat aseară, apoi azi dimineaţă le-am fiert vreo oră bună, să se-nmoaie cât de cât. Până s-au răcit, am dat o tură prin Lidl şi m-am întors cu nişte chifle proaspete şi-o salată verde. Am scurs năutu' şi l-am frecat cu mixeru' vertical, împreună cu un cartofior mic, tot fiert. Nu prea insistent, să se mai simtă ceva textură. Am spart câteva nuci şi le-am prăjit scurt (fără ulei), apoi le-am mărunţit la robot. Le-am pus peste pasta de năut, am mai băgat un morcov ras, puţină ceapă călită, doi căţei de usturoi şi nişte frunze de pătrunjel şi mărar, toate tocate fin. Sare, piper, amestecat tăt' bine cu mâna. Din tot maglavaisu' am făcut chiftele aplatizate, pe care le-am prăjit în puţin ulei, în tigaie antiaderentă, vreo 2-3 minute pe fiecare parte. Am băgat chiflele la presa de sandwich-uri să fie calde, apoi am făcut hamburgeri, pentru fiecare cu ce-o vrut: salată, ceapă, castraveţi muraţi, muştar, ketchup etc. Ketchup dulce de magazin, ăla picant tot dă casă, făcut de yours truly as'vară şi băgat la borcan (ştiu, pics or it didn't happen, da' atuncea nu mi s-o părut demn de atenţie să pozez o oală dă suc dă porodici, cum ferbe). Cum anu ăsta io nu prea m-am omorât cu postu', pe-al meu am ţâpat şi oleacă dă maioneză proaspăt făcută. No bine, poate c-o fo' uMpic® de migală, da' după ce-am gustat, credeţi-mă că mă cac pe McDonald's. Şi cu Burger King mă şterg. 17
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 12, 2015 Postat Decembrie 12, 2015 Lui Lopix poate c-o să-i placă, brigada probabil mi-o va trage... enfin Cum unii din famelie mai ţin post, mi s-a dat comandă să-ncerc nişte hamburgeri vegetarieni. Zis şi făcut. Am găsit prin cămară nişte boabe de năut uscate, pe care le-am pus la muiat aseară, apoi azi dimineaţă le-am fiert vreo oră bună, să se-nmoaie cât de cât. Până s-au răcit, am dat o tură prin Lidl şi m-am întors cu nişte chifle proaspete şi-o salată verde. Am scurs năutu' şi l-am frecat cu mixeru' vertical, împreună cu un cartofior mic, tot fiert. Nu prea insistent, să se mai simtă ceva textură. Am spart câteva nuci şi le-am prăjit scurt (fără ulei), apoi le-am mărunţit la robot. Le-am pus peste pasta de năut, am mai băgat un morcov ras, puţină ceapă călită, doi căţei de usturoi şi nişte frunze de pătrunjel şi mărar, toate tocate fin. Sare, piper, amestecat tăt' bine cu mâna. Din tot maglavaisu' am făcut chiftele aplatizate, pe care le-am prăjit în puţin ulei, în tigaie antiaderentă, vreo 2-3 minute pe fiecare parte. Am băgat chiflele la presa de sandwich-uri să fie calde, apoi am făcut hamburgeri, pentru fiecare cu ce-o vrut: salată, ceapă, castraveţi muraţi, muştar, ketchup etc. Ketchup dulce de magazin, ăla picant tot dă casă, făcut de yours truly as'vară şi băgat la borcan (ştiu, pics or it didn't happen, da' atuncea nu mi s-o părut demn de atenţie să pozez o oală dă suc dă porodici, cum ferbe). Cum anu ăsta io nu prea m-am omorât cu postu', pe-al meu am ţâpat şi oleacă dă maioneză proaspăt făcută. No bine, poate c-o fo' uMpic® de migală, da' după ce-am gustat, credeţi-mă că mă cac pe McDonald's. Şi cu Burger King mă şterg. IMGP3093i.jpgGratare nu faci ? 4
the godfather Reputație: -1028 Postat Decembrie 13, 2015 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Decembrie 13, 2015 La cuptor este mai bun... 4 9
JackBlackTM Reputație: -371 Postat Decembrie 13, 2015 Oras:Wonderland Oras:Wonderland Postat Decembrie 13, 2015 IMGP3093i.jpg Foarte tare poza, daca e facuta de tine. Fotograf de produs te faci 2 5
thecat Reputație: 10279 Postat Decembrie 13, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Decembrie 13, 2015 Foarte tare poza, daca e facuta de tine. Fotograf de produs te faci De mine-i facuta, saru' mana de apreciere N-am bibilit mare lucru, numa' l-am pus pe pervazu' ferestrei sa vina lumina de-afara pe el. De-abia ulterior, am vazut ca n-a iesit chiar cum am vrut; trebuia sa focalizez pe marginea dinspre mine, nu pe mijlocul chiflei. Neatent... si pe de alta parte, poza-i facuta la f/8 asa ca ma gandeam ca o sa am o zona mai mare in focus. Dar pana am observat io toate astea, "subiectul" era de mult in stomac, asa ca n-am avut a doua sansa 4
justlove Reputație: 8972 Postat Decembrie 13, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Decembrie 13, 2015 Lui Lopix poate c-o să-i placă, brigada probabil mi-o va trage... enfin Cum unii din famelie mai ţin post, mi s-a dat comandă să-ncerc nişte hamburgeri vegetarieni. Zis şi făcut. Am găsit prin cămară nişte boabe de năut uscate, pe care le-am pus la muiat aseară, apoi azi dimineaţă le-am fiert vreo oră bună, să se-nmoaie cât de cât. Până s-au răcit, am dat o tură prin Lidl şi m-am întors cu nişte chifle proaspete şi-o salată verde. Am scurs năutu' şi l-am frecat cu mixeru' vertical, împreună cu un cartofior mic, tot fiert. Nu prea insistent, să se mai simtă ceva textură. Am spart câteva nuci şi le-am prăjit scurt (fără ulei), apoi le-am mărunţit la robot. Le-am pus peste pasta de năut, am mai băgat un morcov ras, puţină ceapă călită, doi căţei de usturoi şi nişte frunze de pătrunjel şi mărar, toate tocate fin. Sare, piper, amestecat tăt' bine cu mâna. Din tot maglavaisu' am făcut chiftele aplatizate, pe care le-am prăjit în puţin ulei, în tigaie antiaderentă, vreo 2-3 minute pe fiecare parte. Am băgat chiflele la presa de sandwich-uri să fie calde, apoi am făcut hamburgeri, pentru fiecare cu ce-o vrut: salată, ceapă, castraveţi muraţi, muştar, ketchup etc. Ketchup dulce de magazin, ăla picant tot dă casă, făcut de yours truly as'vară şi băgat la borcan (ştiu, pics or it didn't happen, da' atuncea nu mi s-o părut demn de atenţie să pozez o oală dă suc dă porodici, cum ferbe). Cum anu ăsta io nu prea m-am omorât cu postu', pe-al meu am ţâpat şi oleacă dă maioneză proaspăt făcută. No bine, poate c-o fo' uMpic® de migală, da' după ce-am gustat, credeţi-mă că mă cac pe McDonald's. Şi cu Burger King mă şterg. IMGP3093i.jpgio nu mă mai ”joc” cu voi ( mă simt umilita) ...am facut ceva mic dejun mai alfel da a meu e vax ”de evitat” pe langa ce ai facut tu , diseară vine mawericku cu ceva ”de top”... ...no nu-i stres sa ne fie de bine inghit in sec 6
killbill13 Reputație: 8009 Postat Decembrie 13, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Decembrie 13, 2015 https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xal1/v/t1.0-9/12112331_898684720218656_488424713608020646_n.jpg?oh=390f077850403f53ac558e2e20798200&oe=56D54017 5
thecat Reputație: 10279 Postat Decembrie 13, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Decembrie 13, 2015 io nu mă mai ”joc” cu voi ( mă simt umilita) ...am facut ceva mic dejun mai alfel da a meu e vax ”de evitat” pe langa ce ai facut tu , diseară vine mawericku cu ceva ”de top”... ...no nu-i stres sa ne fie de bine inghit in sec No, nu-i chiar asa mare lucru, la o adica mare parte din aspectul fain il da chifla, iar aia a fost cumparata.Nu te stresa ca si mie mi-a lasat gura apa de destule ori la bunatatile postate de tine Oricum, cel mai important e sa le bucatarim cu placere si, asa cum zici, sa ne fie de bine - restul e cancan 6
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Decembrie 13, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Decembrie 13, 2015 No, nu-i chiar asa mare lucru, la o adica mare parte din aspectul fain il da chifla, iar aia a fost cumparata.Nu te stresa ca si mie mi-a lasat gura apa de destule ori la bunatatile postate de tine Oricum, cel mai important e sa le bucatarim cu placere si, asa cum zici, sa ne fie de bine - restul e cancan tot modest ai ramas, barosanule! 2
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Decembrie 13, 2015 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Postat Decembrie 13, 2015 băi master sefii puliica Justlove nimenea nu găteștemaxim am zis 2
justlove Reputație: 8972 Postat Decembrie 13, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Decembrie 13, 2015 am avut emoții da mi.or ieșit bune salata de fructe si biscuiți tasta 16 de la kaufland 15
JackBlackTM Reputație: -371 Postat Decembrie 13, 2015 Oras:Wonderland Oras:Wonderland Postat Decembrie 13, 2015 am avut emoții da mi.or ieșit bune salata de fructe si biscuiți tasta 16 de la kaufland De-asta cred ca stiu sa fac si eu 2 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum