zdranganel Reputație: 172 Postat Ianuarie 22, 2016 Oras:Pyongyang Oras:Pyongyang Postat Ianuarie 22, 2016 Uf... am rezolvat, verificat, toate conexiunile sunt OK, becul functioneaza normal.No bine, bine, o durat ceva mai mult, ca la un moment dat m-am impiedicat de niste jumari si-o ceapa rosie si-o trebuit sa fac curatenie. Amu back to work... Cu riscul de a ma repeta, jupane, motane, my furry friend, fratele meu cu coada si gherutze, de ce PWLA lu' Lenin nu se mai pot desparti citatele in bucati, sa-i raspunzi omului pe rand, organizat, la fiecare paragraf?? Sau - restul colegilor - voua va merge, numa' pe mine ma persecuta...? Amu' Miskine, pe rand cu scuze pentru dezorganizare: Unu la mana, n-am nicio jena sa trec frecvent prin zona de care zici. Daca te referi cum vii dinspre Reghin -> Lunca -> incepi sa urci dealul spre Teaca, inainte de-a intra in padure, acolo-s doua pensiuni: una pe dreapta, Izvorul Luncii sau ceva de genu', si una pe stanga, Glasul Padurii parca. Pe asta din urma o stiu bine si-i cunosc si pe proprietari (ma rog, "cunosc" = la nivel de discutii la cafea). Ciolan n-am mancat, ca zona nu mi-e (foarte) departe de casa, asa ca de regula by the time I get there, e fie prea devreme, fie prea tarziu sa ma bag la chestii de-astea copioase Dar e bine de retinut... Doi, in Bangkok n-am ajuns. O sa-i dau pontul lui taica-meu, el ii plimbaretu' familiei (din motive de job), si daca va-ntalniti pe-acolo, da el o bere. Pe Marian nu-l cunosc ca n-am pile prin primarii, dar gurile rele "zice" ca in spatele paravanului de mistocareala, e om serios. Forumul... e in contratimp cu mine, dupa cum am mai zis. E plictisitor cand stau prin zona si distractiv cand sunt plecat... Manichiura ta la momentul prezent, e, probabil, mai curata decat a mea. Am surubarit ieri la masina (sa-mi repar singur ce pot la masini e una din pasiuni) si al dracu' ulei de motor, de fiecare data cand ma ating de el imi ia 2-3 zile bune de frecat cu peria pana se duc complet toate urmele dacai branza pe pula fa o laba si te decapezi pe deste
thecat Reputație: 10279 Postat Ianuarie 22, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Ianuarie 22, 2016 ca sa vad cu cine vorbesti am folosit CTRL+F si am tastat cativa utilizatori din tema. 1
zdranganel Reputație: 172 Postat Ianuarie 22, 2016 Oras:Pyongyang Oras:Pyongyang Postat Ianuarie 22, 2016 1320452774001.jpgasa e comenzile la vaslui
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Ianuarie 22, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Ianuarie 22, 2016 1320452774001.jpgiti explic cand ne vedem, ca imi ia mai mult de 2 randuri )) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2016 Postat Ianuarie 22, 2016 Sa-i spuna cineva la SCLAV , ca eu cand ies din tara ies doar pentru vacante Nu merg sa dau cu mopu' si sa fac curat dupe toti jegosii 5
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Ianuarie 22, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Ianuarie 22, 2016 Sa-i spuna cineva la SCLAV , ca eu cand ies din tara ies doar pentru vacante Nu merg sa dau cu mopu' si sa fac curat dupe toti jegosii esti rautacios marene. nu-i o rusine sa muncesti. daca omu munceste cinstit, nu fura, nu face rele pe acolo etc. nu cred ca-i nicio problema, bravo lui. 4
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Ianuarie 22, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Ianuarie 22, 2016 un fel de "munca innobileaza" by jilau 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2016 Postat Ianuarie 22, 2016 esti rautacios marene. nu-i o rusine sa muncesti. daca omu munceste cinstit, nu fura, nu face rele pe acolo etc. nu cred ca-i nicio problema, bravo lui.da ma , da' mi-e ciuda ca face curat dupe aia , cand poate foarte bine sa faca curat si in tara 1
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Ianuarie 22, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Ianuarie 22, 2016 da ma, dar in tara ar fi pozat doar cu Made in Dorohoi la cules de papusoi. te rog frumos... ))) 1
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Ianuarie 22, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Ianuarie 22, 2016 da ma , da' mi-e ciuda ca face curat dupe aia , cand poate foarte bine sa faca curat si in tara pai tu compari salariu de aici cu cel de acolo?? plus ca vezi si alti oameni, iti faci si alte relatii... plm, te mai destupi. 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2016 Postat Ianuarie 22, 2016 pai tu compari salariu de aici cu cel de acolo?? plus ca vezi si alti oameni, iti faci si alte relatii... plm, te mai destupi.adica ierea incuiat cand a plecat ?
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Ianuarie 22, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Ianuarie 22, 2016 Ie ș'acuma ) 1
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Ianuarie 22, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Ianuarie 22, 2016 adica ierea incuiat cand a plecat ? nu incuiala e problema http://www.solarisfarm.ro/user/content/fcd1farmacie-online-dulcolax-laxativ-constipatie-boehringer.jpg 2
miskininthebigmango Reputație: 57 Postat Ianuarie 22, 2016 Postat Ianuarie 22, 2016 Hahahahahaha )))))))
miskininthebigmango Reputație: 57 Postat Ianuarie 22, 2016 Postat Ianuarie 22, 2016 Doi, in Bangkok n-am ajuns. O sa-i dau pontul lui taica-meu, el ii plimbaretu' familiei (din motive de job), si daca va-ntalniti pe-acolo, da el o bere. Daca vrea,ii fac botezul in Bangkok.Lista e lunga,iar aici se zice ca nobody leaves Bangkok unhappy.... Ce parere ai despre mine?
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Ianuarie 22, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Ianuarie 22, 2016 are parerea ca-ti cam place cu/la noi... mi-a spus mie. 2
justlove Reputație: 8972 Postat Ianuarie 22, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Ianuarie 22, 2016 scuze de da are dreptate https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/12552797_1706282392948452_6729858637605356392_n.jpg?oh=bc318481bc1f09189c6ee65dd91337b1&oe=574616F0 10
bdesire86 Reputație: 1453 Postat Ianuarie 22, 2016 Telefon: bdesire86 Oras:Brasov Telefon: bdesire86 Oras:Brasov Postat Ianuarie 22, 2016 Sarmale de weekend 4
thecat Reputație: 10279 Postat Ianuarie 22, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Ianuarie 22, 2016 Ce parere ai despre mine? are parerea ca-ti cam place cu/la noi... mi-a spus mie. Desi ma incadrez in categoria (nepopulara, se pare) de scriitor de romane in loc de postari simple gen "boo-boo, uga-uga!", atunci cand mi se cere parerea, am asa, un fel de writer's block, nu pot sa spun ca savurez momentul. However, desi presupun ca ai intrebat la misto, eu o sa raspund sincer. In primul rand, cred ca Jili are dreptate in ceea ce zice mai sus In al doilea rand, hm, parerea e... impartita. Imi plac oamenii care gandesc, si (cu riscul de-a-mi lua serii nestavilite de pwle la foc automat, din partea brigazii), sigur mi-ar face placere sa bem o cafea sau sa mancam o ciorba la Fair Play in Cluj, la Talora in Turda, la China Blue in Mures, la Taverna Dogarilor in Bistrita... sau oriunde altundeva prin zona. Cu toate astea, uneori nu-mi pot retine senzatia ca prea le iei pe toate la gramada si prea-i bagi pe toti in aceeasi oala (as in, oala celor ce, din varii motive, nu pun pe forum poze cu locurile pe unde-au calatorit)... Respecte tuturor. 9
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Ianuarie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 22, 2016 Desi ma incadrez in categoria (nepopulara, se pare) de scriitor de romane in loc de postari simple gen "boo-boo, uga-uga!", atunci cand mi se cere parerea, am asa, un fel de writer's block, nu pot sa spun ca savurez momentul. However, desi presupun ca ai intrebat la misto, eu o sa raspund sincer. In primul rand, cred ca Jili are dreptate in ceea ce zice mai sus In al doilea rand, hm, parerea e... impartita. Imi plac oamenii care gandesc, si (cu riscul de-a-mi lua serii nestavilite de pwle la foc automat, din partea brigazii), sigur mi-ar face placere sa bem o cafea sau sa mancam o ciorba la Fair Play in Cluj, la Talora in Turda, la China Blue in Mures, la Taverna Dogarilor in Bistrita... sau oriunde altundeva prin zona. Cu toate astea, uneori nu-mi pot retine senzatia ca prea le iei pe toate la gramada si prea-i bagi pe toti in aceeasi oala (as in, oala celor ce, din varii motive, nu pun pe forum poze cu locurile pe unde-au calatorit)... Respecte tuturor. ... si nici ce fel de ciubucuri au dat. O spun eu daca ai retineri: e figurant! 3
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Ianuarie 22, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Ianuarie 22, 2016 iar ai vorbit ca un om mare, thecatule 2
miskininthebigmango Reputație: 57 Postat Ianuarie 23, 2016 Postat Ianuarie 23, 2016 However, desi presupun ca ai intrebat la misto, eu o sa raspund sincer. Imi plac oamenii care gandesc, De ce doar prin Ardeal se pune rântas in zeama de fasole si alte cele?Daca poti,in câteva cuvinte. Sunt on my way back to Bangkok.Sa pun poze?
machucambo Reputație: -974 Postat Ianuarie 23, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Ianuarie 23, 2016 De ce doar prin Ardeal se pune rântas in zeama de fasole si alte cele?Daca poti,in câteva cuvinte.Sunt on my way back to Bangkok.Sa pun poze?Cu unghiile de la piceoare... 3 2
justlove Reputație: 8972 Postat Ianuarie 23, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Ianuarie 23, 2016 De ce doar prin Ardeal se pune rântas in zeama de fasole si alte cele?Daca poti,in câteva cuvinte. Sunt on my way back to Bangkok.Sa pun poze?ca sa fie zama mai groasa , si io o fac cu răntaș 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum