Sari la conținut

CE AM GATIT IN ULTIMA VREME


Vizitator

Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Inghetata nope :no2 :no2 ! Sunt cu gatu in pioneze, parca curge lava pe faringe/laringe ! Mai incolo prin aprilie, mai, la 3 grade afara nu e fun inghetata deocamdata ! :no2 :no2

 

:console

Pup sa treaca!  :*

Pe mine ma doare in pix, geamul intredeschis ca fumez, dar arde aragazul, nu simti nici un miros de gaze aici ca in Bucuresti, doar caldura. :)

Vizitator
Reputație: 0
Postat

:console

Pup sa treaca!  :*

Pe mine ma doare in pix, geamul intredeschis ca fumez, dar arde aragazul, nu simti nici un miros de gaze aici ca in Bucuresti, doar caldura. :)

Multumesc ! :) :hug1

  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t34.0-12/12834741_1119293144777013_1875072266_n.jpg?oh=a73750872fe07b930d661ecc2130c5b5&oe=56E7538E

piftie/racituri  :)

  • Like 8
  • Oras:graveyard
  • Oras:graveyard
Postat

Piept de rata cu sos de portocale.

 

Asa ceva am gatit pe ziua de azi. Am scos pieptul de rata din timp din frigider ca sa ajunga la temperatura camerei. Am preparat sosul: sucul de la 3 portocale (proaspat stoarse de baiatu'), 3 linguri de sos de soia, o lingura si juma' de miere de salcam si vreo 30 gr. de coniecel (prefer sa pun un coniac bun, ala de 2 lei strica tot smenul). Era cat pe ce sa pun si caramel, mi-am adus aminte ca am pus miere si m-am franat la timp, mi-ar fi parut rau sa arunc totul la buda. Ma ocup de bucata de carne, eu las intotdeauna pielea pe ea. Crestez pielea in X-uri ca sa se scurga grasimea. Intre timp am dat drumul la cuptor sa se incalzeasca. Iau o tigaie (personal prefer Tefal) si o ung usor cu ulei de porumb. Pun carnita in tigaie cu pielea in jos si o las sa sfaraie la foc mic. Mie nu-mi plac extremele in sange sau bine facut, prefer carnea pregatita mediu. Torn o parte din sos pe pieptul de rata si cand consider ca s-a facut, iau tigaia de pe foc. Iau o tava pe care pun o hartie de copt. Pun carnea in tava si o bag in cuptor. O las cam 10 minute, o scot si o pun pe farfurie cu pielea in sus, plimb pe suprafata ei o bucatica de unt, apoi o tai in felii si pun pe felii restul de sos. Nu am pus sare, decat un pic la sfarsit. Ca garnitura, am folosit un amestec de ciuperci sote si fasole verde, tot sote. Am insotit papica cu un vin rosu, demi-sec, productie proprie din strugurii de la o vita de vie care o am la tara.

Yammi-yammi..............partz. 

  • Like 2
  • Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote
  • Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote
Postat

Mozzarella cu rosii si busuioc, un praf de sare, un pic de ulei de masline si niste balsamic. 

 

post-116092-0-08827200-1457896949_thumb.jpg

  • Like 15
  • Minus 5
Vizitator
Reputație: 0
Postat

asa usor cu The Godfather si Marean no 1 :) pastrama si vanat.

post-123528-0-17937300-1457937548_thumb.jpg

  • Like 17
  • Minus 9
  • Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote
  • Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote
Postat

asa usor cu The Godfather si Marean no 1 :) pastrama si vanat.

Bun asa! Sa va fie de bine!

 

Peseu: in paharele alea aveti apa!?!?

peseu2: pentru un prieten intreb, a zis ca da aflaca puneti apa in pahare de vin nu va mai saluta...

  • Like 2
  • Minus 5
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Bun asa! Sa va fie de bine!

 

Peseu: in paharele alea aveti apa!?!?

peseu2: pentru un prieten intreb, a zis ca da aflaca puneti apa in pahare de vin nu va mai saluta...

 :) sprit :) ca de mai trebuie sa si conducem :)

  • Like 5
  • Minus 9
  • Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote
  • Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote
Postat

  :) sprit :) ca de mai trebuie sa si conducem :)

Pff, haide bre Ticutzule, ce naiba, voi nu aveti taxiuri!?

  • Like 3
  • Minus 5
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Pff, haide bre Ticutzule, ce naiba, voi nu aveti taxiuri!?

in 12 ani de permis nu m-am urcat in Taxi :) ma prefer pe mine :) 

  • Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote
  • Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote
Postat

in 12 ani de permis nu m-am urcat in Taxi :) ma prefer pe mine :)

 

Eu il am de 20+, dar cand beau ii las pe altii sa conduca... Un taxi e mai ieftin decat o amenda/suspendare... 

  • Like 6
  • Minus 5
Postat

Nici macar vinul de casa nu l-as amesteca cu apa.Prost gust si blasfemie.

 

Numai chinezii isi iau sticle de vin rosu frantuzesc de sute de euro si-l beau cu Pepsi.

 

Incredibil...:)

  • Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nici macar vinul de casa nu l-as amesteca cu apa.Prost gust si blasfemie.

 

Numai chinezii isi iau sticle de vin rosu frantuzesc de sute de euro si-l beau cu Pepsi.

 

Incredibil... :)

bla bla bla..

Hai ca incet incet incep sa te indragesc in stilul asta..

  • Like 4
  • Minus 9
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xfl1/v/t1.0-9/12705394_1716657405241594_3554977875403213330_n.jpg?oh=e7c4bd7c907dae81a0abb17c7d10db0c&oe=5793EB6B :laugh2

  • Like 9
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t34.0-12/12404503_1119796654726662_1272363099_n.jpg?oh=63106d49ba0b2d8095351887c385a3d3&oe=56E92E17

:yummy

 

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t34.0-12/12516484_1119840904722237_891008910_n.jpg?oh=04196fcc8cda0c86cbc159147623480c&oe=56E8CB07

noroc oameni buni :rolleyes: ,țucu.i gura , uscu.i fundu :lol:

  • Like 12
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

Tequila cu căpșuni....muream și combinația asta nu o știam....:)))

  • Like 4
  • Minus 8
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

Tequila cu căpșuni....muream și combinația asta nu o știam.... :)))

nu o stiu nici io, ieri am baut tequila azi manc capsuni :)

  • Like 13
Vizitator
Reputație: 0
Postat

nu o stiu nici io, ieri am baut tequila azi manc capsuni :)

=))

  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Pulpa de curcan la tava, cu legume, trantita peste un piure de cartofi. Nu stiu cat de apetisant arata si mereu am recunoscut ca-s un dezastru la plating, dar la gust va garantez ca n-a fost deloc o mancare rea...

 

post-53465-0-03475200-1458033693_thumb.jpg

  • Like 12
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Pulpa de curcan la tava, cu legume, trantita peste un piure de cartofi. Nu stiu cat de apetisant arata si mereu am recunoscut ca-s un dezastru la plating, dar la gust va garantez ca n-a fost deloc o mancare rea...

 

 

 

daca inlocuiai curcanul cu un puiut de dimensiuni medii :) mancam si eu :) asa curcan yah :) 

  • Like 6
  • Minus 9

  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

daca inlocuiai curcanul cu un puiut de dimensiuni medii :) mancam si eu :) asa curcan yah :)

 

Si eu prefer carnea de pui. Dar mai am prin congelator cateva "piese" primite de la neamuri dintr-un curcan "bio", de la tara, si deh, tre' consumat si asta, ca-i pacat sa faci risipa... :)

  • Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 7 guests

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...