n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Martie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 12, 2016 Inghetata nope :no2 ! Sunt cu gatu in pioneze, parca curge lava pe faringe/laringe ! Mai incolo prin aprilie, mai, la 3 grade afara nu e fun inghetata deocamdata ! :no2 Pup sa treaca! Pe mine ma doare in pix, geamul intredeschis ca fumez, dar arde aragazul, nu simti nici un miros de gaze aici ca in Bucuresti, doar caldura.
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 12, 2016 Postat Martie 12, 2016 Pup sa treaca! Pe mine ma doare in pix, geamul intredeschis ca fumez, dar arde aragazul, nu simti nici un miros de gaze aici ca in Bucuresti, doar caldura. Multumesc !
justlove Reputație: 8972 Postat Martie 13, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Martie 13, 2016 https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t34.0-12/12834741_1119293144777013_1875072266_n.jpg?oh=a73750872fe07b930d661ecc2130c5b5&oe=56E7538Epiftie/racituri 8
debussy Reputație: 1353 Postat Martie 13, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Martie 13, 2016 Piept de rata cu sos de portocale. Asa ceva am gatit pe ziua de azi. Am scos pieptul de rata din timp din frigider ca sa ajunga la temperatura camerei. Am preparat sosul: sucul de la 3 portocale (proaspat stoarse de baiatu'), 3 linguri de sos de soia, o lingura si juma' de miere de salcam si vreo 30 gr. de coniecel (prefer sa pun un coniac bun, ala de 2 lei strica tot smenul). Era cat pe ce sa pun si caramel, mi-am adus aminte ca am pus miere si m-am franat la timp, mi-ar fi parut rau sa arunc totul la buda. Ma ocup de bucata de carne, eu las intotdeauna pielea pe ea. Crestez pielea in X-uri ca sa se scurga grasimea. Intre timp am dat drumul la cuptor sa se incalzeasca. Iau o tigaie (personal prefer Tefal) si o ung usor cu ulei de porumb. Pun carnita in tigaie cu pielea in jos si o las sa sfaraie la foc mic. Mie nu-mi plac extremele in sange sau bine facut, prefer carnea pregatita mediu. Torn o parte din sos pe pieptul de rata si cand consider ca s-a facut, iau tigaia de pe foc. Iau o tava pe care pun o hartie de copt. Pun carnea in tava si o bag in cuptor. O las cam 10 minute, o scot si o pun pe farfurie cu pielea in sus, plimb pe suprafata ei o bucatica de unt, apoi o tai in felii si pun pe felii restul de sos. Nu am pus sare, decat un pic la sfarsit. Ca garnitura, am folosit un amestec de ciuperci sote si fasole verde, tot sote. Am insotit papica cu un vin rosu, demi-sec, productie proprie din strugurii de la o vita de vie care o am la tara.Yammi-yammi..............partz. 2
gheara lu miskin Reputație: 57 Postat Martie 13, 2016 Postat Martie 13, 2016 Maestrul Deng, nederanjat in a prepara kappo.O adevarata capodopera. 3
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Martie 13, 2016 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Postat Martie 13, 2016 Mozzarella cu rosii si busuioc, un praf de sare, un pic de ulei de masline si niste balsamic. 15 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 14, 2016 Postat Martie 14, 2016 asa usor cu The Godfather si Marean no 1 pastrama si vanat. 17 9
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Martie 14, 2016 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Postat Martie 14, 2016 asa usor cu The Godfather si Marean no 1 pastrama si vanat.Bun asa! Sa va fie de bine! Peseu: in paharele alea aveti apa!?!?peseu2: pentru un prieten intreb, a zis ca da aflaca puneti apa in pahare de vin nu va mai saluta... 2 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 14, 2016 Postat Martie 14, 2016 Bun asa! Sa va fie de bine! Peseu: in paharele alea aveti apa!?!?peseu2: pentru un prieten intreb, a zis ca da aflaca puneti apa in pahare de vin nu va mai saluta... sprit ca de mai trebuie sa si conducem 5 9
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Martie 14, 2016 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Postat Martie 14, 2016 sprit ca de mai trebuie sa si conducem Pff, haide bre Ticutzule, ce naiba, voi nu aveti taxiuri!? 3 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 14, 2016 Postat Martie 14, 2016 Pff, haide bre Ticutzule, ce naiba, voi nu aveti taxiuri!?in 12 ani de permis nu m-am urcat in Taxi ma prefer pe mine
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Martie 14, 2016 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Postat Martie 14, 2016 in 12 ani de permis nu m-am urcat in Taxi ma prefer pe mine Eu il am de 20+, dar cand beau ii las pe altii sa conduca... Un taxi e mai ieftin decat o amenda/suspendare... 6 5
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Martie 14, 2016 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Postat Martie 14, 2016 http://36.media.tumblr.com/3763314f8a37f874b513f8066e6fd3e4/tumblr_o40qytsAwq1qij4o1o1_1280.jpg 5 5
gheara lu miskin Reputație: 57 Postat Martie 14, 2016 Postat Martie 14, 2016 Nici macar vinul de casa nu l-as amesteca cu apa.Prost gust si blasfemie. Numai chinezii isi iau sticle de vin rosu frantuzesc de sute de euro si-l beau cu Pepsi. Incredibil... 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 14, 2016 Postat Martie 14, 2016 Nici macar vinul de casa nu l-as amesteca cu apa.Prost gust si blasfemie. Numai chinezii isi iau sticle de vin rosu frantuzesc de sute de euro si-l beau cu Pepsi. Incredibil... bla bla bla..Hai ca incet incet incep sa te indragesc in stilul asta.. 4 9
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Martie 14, 2016 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Martie 14, 2016 peseu2: pentru un prieten intreb, a zis ca da aflaca puneti apa in pahare de vin nu va mai saluta...banuiam ca era vorba de miskin 1
justlove Reputație: 8972 Postat Martie 14, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Martie 14, 2016 https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xfl1/v/t1.0-9/12705394_1716657405241594_3554977875403213330_n.jpg?oh=e7c4bd7c907dae81a0abb17c7d10db0c&oe=5793EB6B 9
justlove Reputație: 8972 Postat Martie 14, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Martie 14, 2016 https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t34.0-12/12404503_1119796654726662_1272363099_n.jpg?oh=63106d49ba0b2d8095351887c385a3d3&oe=56E92E17 https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t34.0-12/12516484_1119840904722237_891008910_n.jpg?oh=04196fcc8cda0c86cbc159147623480c&oe=56E8CB07noroc oameni buni ,țucu.i gura , uscu.i fundu 12
the godfather Reputație: -1028 Postat Martie 14, 2016 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Martie 14, 2016 Tequila cu căpșuni....muream și combinația asta nu o știam....)) 4 8
justlove Reputație: 8972 Postat Martie 14, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Martie 14, 2016 Tequila cu căpșuni....muream și combinația asta nu o știam.... ))nu o stiu nici io, ieri am baut tequila azi manc capsuni 13
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 14, 2016 Postat Martie 14, 2016 nu o stiu nici io, ieri am baut tequila azi manc capsuni
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Martie 14, 2016 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Postat Martie 14, 2016 Miel la cuptor cu legume. 12 5
thecat Reputație: 10279 Postat Martie 15, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Martie 15, 2016 Pulpa de curcan la tava, cu legume, trantita peste un piure de cartofi. Nu stiu cat de apetisant arata si mereu am recunoscut ca-s un dezastru la plating, dar la gust va garantez ca n-a fost deloc o mancare rea... 12
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 15, 2016 Postat Martie 15, 2016 Pulpa de curcan la tava, cu legume, trantita peste un piure de cartofi. Nu stiu cat de apetisant arata si mereu am recunoscut ca-s un dezastru la plating, dar la gust va garantez ca n-a fost deloc o mancare rea... daca inlocuiai curcanul cu un puiut de dimensiuni medii mancam si eu asa curcan yah 6 9
thecat Reputație: 10279 Postat Martie 15, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Martie 15, 2016 daca inlocuiai curcanul cu un puiut de dimensiuni medii mancam si eu asa curcan yah Si eu prefer carnea de pui. Dar mai am prin congelator cateva "piese" primite de la neamuri dintr-un curcan "bio", de la tara, si deh, tre' consumat si asta, ca-i pacat sa faci risipa... 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum