vypushka Reputație: 4156 Postat Iunie 23, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Iunie 23, 2015 era chiar patrunjel sau un fir de iarba?erea dân regnu vegetal
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 23, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iunie 23, 2015 asa, mi-am facut combinatia pentru cina , imi pipseste insa inspiratia. o sa gust putin primitivo , sa vedem ce ideei imi da . 3
vypushka Reputație: 4156 Postat Iunie 23, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Iunie 23, 2015 asa, mi-am facut combinatia pentru cina , imi pipseste insa inspiratia. o sa gust putin primitivo , sa vedem ce ideei imi da .taie-le toate in felii de 1 mm si suprapune-le intr-o tava la 180o timp de 45 minute, sosul e la latitudinea ta
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 23, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Iunie 23, 2015 asa, mi-am facut combinatia pentru cina , imi pipseste insa inspiratia. o sa gust putin primitivo , sa vedem ce ideei imi da . Muschiuletul de porc!... ...maseaza-l cu sare de la raşniță ,si piper,asteapta vreo 5 minute,pune putin ulei in tigaia putin incinsa,trage muschiuletul 'la tigaie',vreo 10 minute,asa intreg,pe toate partile,apoi lasa-l la 200 grade,in cuptor,tot cam 10 minute.O sa iasa super 'pufos',varianta de muschi de vita,dar de porc! 1 3
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 23, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iunie 23, 2015 Muschiuletul de porc!... ...maseaza-l cu sare de la raşniță ,si piper,asteapta vreo 5 minute,pune putin ulei in tigaia putin incinsa,trage muschiuletul 'la tigaie',vreo 10 minute,asa intreg,pe toate partile,apoi lasa-l la 200 grade,in cuptor,tot cam 10 minute.O sa iasa super 'pufos',varianta de muschi de vita,dar de porc! am incredere in tine, , mai ales ca mi-e cam lene pentru delicateturi , o sa fac totusi sacrilegiul de a-l stropi putin cu vin , in timpul coacerii la cuptor, si poate mai inventez si alta surpriza.
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 23, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iunie 23, 2015 taie-le toate in felii de 1 mm si suprapune-le intr-o tava la 180o timp de 45 minute, sosul e la latitudinea taar iesi un soi de musaka light, nu?
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 23, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Iunie 23, 2015 am incredere in tine, , mai ales ca mi-e cam lene pentru delicateturi , o sa fac totusi sacrilegiul de a-l stropi putin cu vin , in timpul coacerii la cuptor, si poate mai inventez si alta surpriza.Nu,ca se intareste!Fa un sos de vin,daca tot vrei vin,si il pui peste! E.u.T: dupa ce il scoti din cuptor,sa il lasi sa se #hodineasca,#fo 3 minute.
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 23, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iunie 23, 2015 nu-i mai pun vin ca e prea bun si nu mai am mult, e pacat, am descoperit si o conopida care ma fascineaza, cred ca ma ocup mai intii de ea.
vypushka Reputație: 4156 Postat Iunie 23, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Iunie 23, 2015 ar iesi un soi de musaka light, nu?daca era si camembert poate iesea o poutine mai exquisite 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2015 Postat Iunie 23, 2015 nu-i mai pun vin ca e prea bun si nu mai am mult, e pacat, am descoperit si o conopida care ma fascineaza, cred ca ma ocup mai intii de ea.La conopida merge o Ciulama de conopida sau Snitzel din conopida !
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 23, 2015 asa, mi-am facut combinatia pentru cina , imi pipseste insa inspiratia. o sa gust putin primitivo , sa vedem ce ideei imi da . Cartofii si carnea taiate mai marunt.In tigaie calesti ceapa, apoi ciupercile, arunci rosiile decojite si taiate marunt, ardeiul fideluta (ala rosu ma tenteaza), usturoiul taiat (nu pisat), sare piper si ardei iute (parca asta ai in borcan).Prajesti putin toate cele si le torni peste cartofii cu carne.Arunci in cuptor.Pana se fac savurezi primitivo.
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 23, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iunie 23, 2015 La conopida merge o Ciulama de conopida sau Snitzel din conopida !o ciulama o sa o rog pe amanda sa imi gateasca , am o vaga banuiala ca s-ar pricepe.
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 23, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iunie 23, 2015 Cartofii si carnea taiate mai marunt.In tigaie calesti ceapa, apoi ciupercile, arunci rosiile decojite si taiate marunt, ardeiul fideluta (ala rosu ma tenteaza), usturoiul taiat (nu pisat), sare piper si ardei iute (parca asta ai in borcan).Prajesti putin toate cele si le torni peste cartofii cu carne.Arunci in cuptor.Pana se fac savurezi primitivo. am inceput deja sa lucrez si am ales o alta varianta, oricum ,voi tine seama de sfatul tau si voi incerca sa il pun in aplicare, suna bine.
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 23, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iunie 23, 2015 daca era si camembert poate iesea o poutine mai exquisiteprefer roqefort, e mai piscatoare. 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 23, 2015 am inceput deja sa lucrez si am ales o alta varianta, oricum ,voi tine seama de sfatul tau si voi incerca sa il pun in aplicare, suna bine. M-am orientat dupa ce am vazut pe masa, dar conteaza si pofta pe moment... Spor, pofta buna si astept poze cu ce ai facut.
vypushka Reputație: 4156 Postat Iunie 23, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Iunie 23, 2015 prefer roqefort, e mai pi******are.si eu prefer vieux roquefort dar in rromania nu prea gasesti 1
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 23, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iunie 23, 2015 M-am orientat dupa ce am vazut pe masa, dar conteaza si pofta pe moment... Spor, pofta buna si astept poze cu ce ai facut. pentru tine draga mea... 8
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iunie 23, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Iunie 23, 2015 bine ca n ai mai facut brizbrizuri si floricele la poze 1
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 23, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iunie 23, 2015 bine ca n ai mai facut brizbrizuri si floricele la pozehai de ma provoaca, miine poate gatesc ceva chiar cu floricele si brizz brizzuri 1
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iunie 23, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Iunie 23, 2015 hai de ma provoaca, miine poate gatesc ceva chiar cu floricele si brizz brizzurigateala nu e problema daca o impopotonezi, chiar e indicat, gustoasa sa fie...
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 23, 2015 pentru tine draga mea... Te mananc cu fulgi cu tot, nu ai aratat tot... Arata superb, as gusta si eu putin, zapacila. Eu mi-am propus sa fac ceva de cateva ore... putza, solo n-am chef. Pupici!
Administrator pisicuts Reputație: 114415 Postat Iunie 23, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iunie 23, 2015 Te mananc cu fulgi cu tot, nu ai aratat tot... Arata superb, as gusta si eu putin, zapacila. Eu mi-am propus sa fac ceva de cateva ore... putza, solo n-am chef. Pupici! cine pula mea o sa te ia pe tine de nevasta daca nici sa gatesti nu stii 3
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iunie 23, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Iunie 23, 2015 cine pula mea o sa te ia pe tine de nevasta daca nici sa gatesti nu stiiai vorbit bine aici 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2015 Postat Iunie 23, 2015 pentru tine draga mea...Aia-i ! Conopida si salata arata BESTIAL ! :yummy :clapp
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 23, 2015 cine pula mea o sa te ia pe tine de nevasta daca nici sa gatesti nu stii Gatesc prea bine, dar nu merita handicapatii cu apucaturi de macho... Femeia trebuie apreciata, mai ales cea gospodina, barbatii, in mare parte, vor pizda diferita... sa plateasca. Unii vin cu mancarea gata facuta, tot ce imi trebuie, duc si gunoiul. Ce ne faceam noi fara idioti? PS. OK, am fost dura, dar am si de ce, daca intalnesc un barbat care merita rasfatat... o sa primeasca si felul 3, apoi o sa-mi dea si felul 4... 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum