Administrator pisicuts Reputație: 114415 Postat Iunie 23, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iunie 23, 2015 Gatesc prea bine, dar nu merita handicapatii cu apucaturi de macho... Femeia trebuie apreciata, mai ales cea gospodina, barbatii, in mare parte, vor pizda diferita... sa plateasca. Unii vin cu mancarea gata facuta, tot ce imi trebuie, duc si gunoiul. Ce ne faceam noi fara idioti? barbatii merita si ca sa fi apreciata trebuie sa o dovedesti prima data si mai apoi tragem concluziile.dar tu esti tare obraznica si cu nasu` pe sus 4
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iunie 23, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Iunie 23, 2015 cred ca e cam disperare mare dupa trafic daca a inceput patronu sa bage fitile numai fiț disperati dupa trafic 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 23, 2015 barbatii merita si ca sa fi apreciata trebuie sa o dovedesti prima data si mai apoi tragem concluziile.dar tu esti tare obraznica si cu nasu` pe sus Am de ce, nu am nevoie de barbati. Deci trebuie sa-mi demonstreze din greu ca eu as avea un motiv sa am un barbat in casa...Ma intretin, repar orice, sa nu exagerez - o masina de spalat ma depaseste, dar si pe un barbat de rand...Deci, Pisi, pot fi cea mai pisicoasa femeie, dar n-am cu cine, mai eficient e sa am biciul in mana, e mai usor sa sperii decat sa trezesti sentimente inexistente...
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 23, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 23, 2015 cred ca e cam disperare mare dupa trafic daca a inceput patronu sa bage fitile numai fiț disperati dupa traficEu sunt disperat după umor de bună calitate, am găsit destul aici, acum e nițică criză dă penurie
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2015 Postat Iunie 23, 2015 Eu sunt disperat după umor de bună calitate, am găsit destul aici, acum e nițică criză dă penuriePă bune ? Eu zic ca e umor de duduie... Chiar umor negru pe alocuri...
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 23, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 23, 2015 Pă bune ? Eu zic ca e umor de duduie... Chiar umor negru pe alocuri...Stii bine si tu că albul si negrul sunt non-culori, dar poate că nu-mi dau seama prea bine...de umorul de pe-aici
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 23, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 23, 2015 Pă bune ? Eu zic ca e umor de duduie... Chiar umor negru pe alocuri...Unde e accentul pe duduie
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2015 Postat Iunie 23, 2015 Unde e accentul pe duduieIn gara (Falticeni, Rovinari, nu conteaza), e ... in gara (nu la gara, nu). Lasa ca tot e bine cu umor, asa cum este el, decat cu omor. Ar fi bine sa fie si umor si amor, dar.. asta devine din ce in ce mai greu ! Asa ca lasa-l umor, indiferent de culoare si apartenenta
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 23, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 23, 2015 In gara (Falticeni, Rovinari, nu conteaza), e ... in gara (nu la gara, nu). Lasa ca tot e bine cu umor, asa cum este el, decat cu omor. Ar fi bine sa fie si umor si amor, dar.. asta devine din ce in ce mai greu ! Asa ca lasa-l umor, indiferent de culoare si apartenenta Ai dreptate
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 23, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 23, 2015 Scoala-te cadea-ti-ar crucea de sub talpa .ca dulcicul ala mult ma mai asteapta Vine, să fiu nebun dacă nu vine...lasă-mă puțin
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 23, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Iunie 23, 2015 Vine, să fiu nebun dacă nu vine...lasă-mă puțin Daca ai vreo rețetă de Snow White (dar din aia autentica,buna,cum e via del Corso ),sau Lămâiță,please share!Sa traiesti lin! 3
thecat Reputație: 10279 Postat Iunie 24, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Iunie 24, 2015 Salata de vinete fusion! : Un slice de unt(ajuta la combaterea #arsuriicepui#Fo trei linguri de lapte #şierbinte(cica ia din amareala vinetelor care face rau la #hiere si ficat). Pe-astea, recunosc, nu le-am stiut... Nu dau cu parul, dar maioneza se face cu un galbenus fiert si unul crud. Am auzit si eu de teoria asta, dar n-am incercat; mereu am trait cu impresia ca ala fiert se pune doar ca sa se lege mai usor. Are vreun efect si la gust? PS. Vinetele se coc cel mai bine invelite in folie de aluminiu la cuptor.Se patrund cum trebuie si nici nu miroase toata casa a vinete arse. Da, dar gurile rele zic c-ar fi cam #nesanatos... Musaca de post cu ciuperci Pleurotus ! O BUNATATE ! :yummy http://clickpoftabuna.ro/wp-content/uploads/featured_image/1365169987.7058musacaciuperci.jpg Later Edit: de fapt nu are carne, dar are branza, deci nu de post ! :slap2 Eh, cine stie sa pozeze... stie On-toping: azi n-am cu ce ma lauda - zi plina, pe teren, m-am hranit cu sandwich-uri de benzinarie (si inca n-am ajuns acasa...) 1
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iunie 24, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Iunie 24, 2015 On-toping: azi n-am cu ce ma lauda - zi plina, pe teren, m-am hranit cu sandwich-uri de benzinarie (si inca n-am ajuns acasa...)vrei sa-mparatesti lumea?
thecat Reputație: 10279 Postat Iunie 24, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Iunie 24, 2015 vrei sa-mparatesti lumea? Mai intai s-ajung acasa si sa dorm, apoi m-oi gandi si la treaba asta...
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 24, 2015 Pe-astea, recunosc, nu le-am stiut... Am auzit si eu de teoria asta, dar n-am incercat; mereu am trait cu impresia ca ala fiert se pune doar ca sa se lege mai usor. Are vreun efect si la gust? Da, dar gurile rele zic c-ar fi cam #nesanatos... Eh, cine stie sa pozeze... stie On-toping: azi n-am cu ce ma lauda - zi plina, pe teren, m-am hranit cu sandwich-uri de benzinarie (si inca n-am ajuns acasa...) Nesanatos e sa nu lasi zeama de la vinete sa se scurga, e oarecum toxica.Deci indiferent cum le faci, le pui in strecuratoare pana raman fara un pic de zeama.Le si storci putin in mana inainte sa le toci pentru salata.Maioneza de care spuneam este incercata de mine de N ori, iese foarte buna.La salata de boeuf daca fierb 4-5 oua, pun toate galbenusurile fierte, unul crud si mustarul de la bun inceput. 2 1
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 24, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iunie 24, 2015 azi gatesc ceva vietnamez, shrimps in sos dulce acrisor, cu ghimbir, praz, ciuperci , tauge[soia], madamme jeanette , esenta de peste, usturoi, coriandru. orez basmati si alge de mare. 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2015 Postat Iunie 24, 2015 azi gatesc ceva vietnamez, shrimps in sos dulce acrisor, cu ghimbir, praz, ciuperci , tauge[soia], madamme jeanette , esenta de peste, usturoi, coriandru. orez basmati si alge de mare. Pare super combinatia asta !
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 24, 2015 Inseamna ca ieri ai facut ciuciu kaka!Poate strici si crevetii... Aici m-ai lovit, lesin dupa creveti.Poze! PS. Sa-l fut, nu gateste acum, are alte planuri/vise...Obi :bye Faza cu mancarea functioneaza la barbati, femeile, mai ales cele platite, nu dau mai nimic pe asta.Sorry, pup si un sut in fund sa-ti revii!
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 24, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iunie 24, 2015 ieri am postat rezultatul final la postul 592, ia pune-ti matale ochelarii si priveste mai bine. Inseamna ca ieri ai facut ciuciu kaka!Poate strici si crevetii... Aici m-ai lovit, lesin dupa creveti.Poze! PS. Sa-l fut, nu gateste acum, are alte planuri/vise...Obi :bye Faza cu mancarea functioneaza la barbati, femeile, mai ales cele platite, nu dau mai nimic pe asta.Sorry, pup si un sut in fund sa-ti revii! e adevarat ca m-am cam ciufulit nitel de la vinul ala primitivo , care a fost tare bun,am mai gustat si niste tarie in timp ce gateam , tot cu gindul la tine, dar muschiuletul a fost o nebunie, am ascultat sfaturile lui" de ce? "si bine am facut.referitor la faza cu mincarea, nu stiu daca functioneaza doar la barbati, pe mine de exemplu nu ma impresioneaza o femeie care gateste bine, imi pot gati si singur, la fel cum imi pot spala singur hainele , asa cum le pot calca singur, asa cum pot dormi minunanat de bine singur , sint independent .ai putinica rabdare ca ma apuc imediat sa gatesc , mi-e sete deocamdata ma irig putin ,sa prind curaj si plec la bucatarie.am uitat sa pun poza cu desertul : 3
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 24, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iunie 24, 2015 deci: se toaca marunt usturoi , ginger si madam jeanette 3
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 24, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iunie 24, 2015 intre timp se fierbe orezul basmati , mai intii in apa apoi la abur 3
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 24, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iunie 24, 2015 se arunca in wok , compozitia , in ulei oriental, cu aroma de coriandru si usturoi. 2
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 24, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iunie 24, 2015 se adauga shrimps , citeva minute pina se oparesc 4
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 24, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iunie 24, 2015 am gasit si ceva tulpini de telina , se adauga intre timp 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum