obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 24, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iunie 24, 2015 urmeaza ciupercile, taiate mai grosolan 3
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 24, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iunie 24, 2015 citeva firicele de praz 2
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 24, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iunie 24, 2015 se arunca sosurile dulce amarui , peste , putin limette , teriakki cu miere, coriandru si soia. 3
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 24, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iunie 24, 2015 voila , totul dureaza 6 minute. 8
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 24, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iunie 24, 2015 mentionez ca nu am mai facut sex in ultimul timp , si cum banuiesc ca prima doamna care va avea onoarea sa ma guste peste vreo trei zile , stie ea cine , va avea o sperma de calitate superioara cu di toate vitamimele si mineralele. te pup gabita. 4
justlove Reputație: 8972 Postat Iunie 24, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Iunie 24, 2015 mentionez ca nu am mai facut sex in ultimul timp , si cum banuiesc ca prima doamna care va avea onoarea sa ma guste peste vreo trei zile , stie ea cine , va avea o sperma de calitate superioara cu di toate vitamimele si mineralele. te pup gabita.sa ai pofta mi-ai facut pofta de `vitamine` da sa manci si ceva dulce 9
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 24, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 24, 2015 Are desert cu cireșe
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 24, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iunie 24, 2015 capsuni , banane, ananas piersici salbatice, cirese mar ionatan si ceva resturi de struguri. le balotez imediat 4
dolores rld Reputație: -518 Postat Iunie 24, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Iunie 24, 2015 obi, cand ajung interlop, te iau bucatarul meu personal
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 24, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iunie 24, 2015 obi, cand ajung interlop, te iau bucatarul meu personalnu gatesc pentru interlopi , dar daca vrei sa-ti gatesc , cu mare drag , la o sticla de vin bun si o bucatarie in care sa pot sa ma desfasor.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2015 Postat Iunie 24, 2015 nu gatesc pentru interlopi , dar daca vrei sa-ti gatesc , cu mare drag , la o sticla de vin bun si o bucatarie in care sa pot sa ma desfasor. faci o exceptie lasa interlopul dau eu un rosu de tara de scoala si mortii 1
cpt.picard Reputație: 777 Postat Iunie 25, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 25, 2015 ieri am postat rezultatul final la postul 592, ia pune-ti matale ochelarii si priveste mai bine. Inseamna ca ieri ai facut ciuciu kaka!Poate strici si crevetii... Aici m-ai lovit, lesin dupa creveti.Poze! PS. Sa-l fut, nu gateste acum, are alte planuri/vise...Obi :bye Faza cu mancarea functioneaza la barbati, femeile, mai ales cele platite, nu dau mai nimic pe asta.Sorry, pup si un sut in fund sa-ti revii! e adevarat ca m-am cam ciufulit nitel de la vinul ala primitivo , care a fost tare bun,am mai gustat si niste tarie in timp ce gateam , tot cu gindul la tine, dar muschiuletul a fost o nebunie, am ascultat sfaturile lui" de ce? "si bine am facut.referitor la faza cu mincarea, nu stiu daca functioneaza doar la barbati, pe mine de exemplu nu ma impresioneaza o femeie care gateste bine, imi pot gati si singur, la fel cum imi pot spala singur hainele , asa cum le pot calca singur, asa cum pot dormi minunanat de bine singur , sint independent .ai putinica rabdare ca ma apuc imediat sa gatesc , mi-e sete deocamdata ma irig putin ,sa prind curaj si plec la bucatarie.am uitat sa pun poza cu desertul :Maestre chef da chef daca poti si sa te futi singur esti un tip desavarsit. 1
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 25, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iunie 25, 2015 Maestre chef da chef daca poti si sa te futi singur esti un tip desavarsit.asta era visul meu de mic copil dar e cam greu de realizat. aici ai drepate , nu putem fara femei , atunci cind vine vorba despre sex. 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 25, 2015 asta era visul meu de mic copil dar e cam greu de realizat. aici ai drepate , nu putem fara femei , atunci cind vine vorba despre sex. Am nimerit ca nu gateai in momentul ala, dar am uitat cu desavarsire de pozele cu carnea... M-am antrenat sa uit asa de bine ca in curand nu o sa mai stiu cum ma cheama. Din pacate imi amintesc ca o javra ma tot enerva aseara, sa-i umpli gura si din partea mea. Urat, stiu. Nu-mi dau seama ce fel de mancare e asta, chinezeasca?
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 25, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iunie 25, 2015 Am nimerit ca nu gateai in momentul ala, dar am uitat cu desavarsire de pozele cu carnea... M-am antrenat sa uit asa de bine ca in curand nu o sa mai stiu cum ma cheama. Din pacate imi amintesc ca o javra ma tot enerva aseara, sa-i umpli gura si din partea mea. Urat, stiu. Nu-mi dau seama ce fel de mancare e asta, chinezeasca? se vrea a fi vietnameza, ma rog , ce am reusit sa fur din stilul lor de a gati. 2
justlove Reputație: 8972 Postat Iunie 25, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Iunie 25, 2015 cotlet de porc cu cartofi wedges si salata de vara 14 1
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 25, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iunie 25, 2015 faci o exceptie lasa interlopul dau eu un rosu de tara de scoala si mortii rosu primesc , voi avea mare nevoie de hidratare . 1
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 25, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iunie 25, 2015 cotlet de porc cu cartofi wedges si salata de vara ah ce o sa mai mirosi a ceapa , zapacito. 2
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 25, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 25, 2015 ah ce o sa mai mirosi a ceapa , zapacito.Atunci trebuie să mănânci si tu 1
andrei" Reputație: 180 Postat Iunie 25, 2015 Oras:banca Oras:banca Postat Iunie 25, 2015 Milaneze in desfasurare.... 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2015 Postat Iunie 25, 2015 Milaneze in desfasurare....Numai ingrediente ieftine .........ca tine 3
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iunie 25, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Iunie 25, 2015 Numai ingrediente ieftine .........ca tine si e si bucataria mica. un lat då pula intre aragaz si Ghiuveta 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2015 Postat Iunie 25, 2015 si e si bucataria mica. un lat då pula intre aragaz si GhiuvetaFolia de pe aragaz .... arata intr-un mare fel............ 2
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iunie 25, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Iunie 25, 2015 Folia de pe aragaz .... arata intr-un mare fel............de lene ca sa nu-l spele des. e putoare mare... 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 25, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 25, 2015 Milaneze in desfasurare....De cecco e scumpe, aaaaaa? )http://www.digregoriofoods.com/wp-content/uploads/2012/08/DeCecco-Spaghetti.jpg 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum