Sari la conținut

CE AM GATIT IN ULTIMA VREME

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Undeva
  • Oras:Undeva

La ce ma uit io amu? la TVpaprika :P si ma gandesc ce sărăcie să fac io cu guiașu care nu mai are trecere, clar NIMIC , la gunoi cu el... :slap2, nu imi place sa arunc bani da asta ii , se mai intampla.  ^_^

gris cu lapte si ciocolata deasupra (mi.o fost de ajutor mini razatoarea :laugh2 )

si pită cu zacuscă :yummy

Stai linistita, sunt covins ca la multi ni se intampla sa mai aruncam mancarea la gunoi, din nefericire. La mine s-a intamplat sa cumpar ceva de mancare, bag in frigider si sa uit de el si ma trezeam dupa cateva zile ca nu mai era bun.. sunt bani aruncati daca se strica mancarea... , se mai intampla, alta data pe viitor sa fim mai atenti, ca si asa sunt scumpe toate si nu merita sa aruncam banii pe fereastra. :(

Imi place ce ai gatit, arata super grisul cu lapte. Si acum inteleg, la ce este buna mini-rozatoarea despre care vorbeam si saptamana trecuta. Pofta buna sa ai! Si mult spor!

• Like 5
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

orice soi de mere sau un anume fel ?

mere rosii ne zemoase poti adauga miz de nuca si boabe de struguri fara samburi, dar acasa te poti juca cum vrei 

http://68.media.tumblr.com/ec613b195968aeb13243c05bfa14de5b/tumblr_nho67ywFBI1sd73gqo1_500.gif

• Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Din cei doi pe care i-ai citat ,niciunul nu are pizda ...schimba poza

da-i voie macar sa creada ce ne-a prostit :))

PS o fi tot Liviu? =))

Nu...e Femeia Barbat Bine :laugh2

• Like 18
  • Minus 9
Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv

Corina ,te invit la o cafea / ceai sau ce- oi bea tu ca sa te convingi ca nu sunt barbat . Nenea Justitiaru' multam de sugestie o sa tin cont de ea .

Link spre comentariu
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea

Corina ,te invit la o cafea / ceai sau ce- oi bea tu ca sa te convingi ca nu sunt barbat . Nenea Justitiaru' multam de sugestie o sa tin cont de ea .

Venim cu toții. Da' tre' să ne arăți fleașca, că am mai auzit io dă panarame deastea cu pulă.

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu

Vizitator ana paraschiv

Venim cu toții. Da' tre' să ne arăți fleașca, că am mai auzit io dă panarame deastea cu pulă.

Panarama nu exclud , posibil sa fiu , da' nu stiu de unde sa aduc instrumentul cu pricina ( pula - in speta) . Nu intentionez ( deocamdata ) sa ies cu vreun barbat de aici la cafea / suc sau "alcohoale" .
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...