cassy Reputație: 16361 Postat Decembrie 25, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Decembrie 25, 2015 Aaa, aia de acolo nu se pricep la sangerete.. ei nu pun si cimbru in el 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 25, 2015 Postat Decembrie 25, 2015 Aaa, aia de acolo nu se pricep la sangerete.. ei nu pun si cimbru in el Da, sa stii, intr-adevar nu avea cimbru. Avea o sumedenie de alte mirodenii puse cu tona, dar cimbru ioc ! :laugh2
skyseven Reputație: 15269 Postat Decembrie 25, 2015 Oras:- Oras:- Postat Decembrie 25, 2015 Aaaaa... da,da, mi-aduc aminte, intr-o vara acum cativa ani, in drum spre Italia, la un var, ma oprisem pe undeva pe la Szeged, la un popas, am mancat o chestie de asta (pe atunci inca papam carne). Foarte interesant gustul si mirosul.... Pai si ce se intampla acum? de ce nu papi tu carnita? tin minte ca am cochetat si eu cu vegetarianismul asa incat vreo 4 ani nu am consumat decat putina carne de peste (din cand in cand) si am exclus din alimentatie orice alt fel de carne. Acum m-am reapucat ca vreau sa am mai multa masa musculara (eu daca merg la sala si nu mananc carne ma simt fara putere..) Si da, consum foarte putina carne de porc, inspre deloc. 1
justlove Reputație: 8972 Postat Decembrie 25, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Decembrie 25, 2015 Aaa, aia de acolo nu se pricep la sangerete.. ei nu pun si cimbru in el cine nu o mancat sîngerete pana amu o trait degeaba 5
killbill13 Reputație: 8009 Postat Decembrie 25, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Decembrie 25, 2015 Aaa, aia de acolo nu se pricep la sangerete.. ei nu pun si cimbru in el Pe bune, eu alta denumire n-am auzit si nu-i vorba de ala cu sange, ii clar altceva, ii produs crud uscat si bineinteles afumat ! Cand se usuca bine iti trimit !
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 25, 2015 Postat Decembrie 25, 2015 Pai si ce se intampla acum? de ce nu papi tu carnita? tin minte ca am cochetat si eu cu vegetarianismul asa incat vreo 4 ani nu am consumat decat putina carne de peste (din cand in cand) si am exclus din alimentatie orice alt fel de carne. Acum m-am reapucat ca vreau sa am mai multa masa musculara (eu daca merg la sala si nu mananc carne ma simt fara putere..) Si da, consum foarte putina carne de porc, inspre deloc. Intoxicatie si altele (nu detailez).... Sa stii ca nu e o regula uite aici masa musculara (toti sunt fie lacto-vegetarieni, fie vegani) Ce zici de nenea de 80 de ani care-ti face ridicari de 200-250 Kg ??? 80 de ani !!!
skyseven Reputație: 15269 Postat Decembrie 25, 2015 Oras:- Oras:- Postat Decembrie 25, 2015 cine nu o mancat sîngerete pana amu o trait degeaba Nu pot sa-ti dau un minus ca na.., consider ca am trait chiar si asa degeaba.
justlove Reputație: 8972 Postat Decembrie 25, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Decembrie 25, 2015 Pe bune, eu alta denumire n-am auzit si nu-i vorba de ala cu sange, ii clar altceva, ii produs crud uscat si bineinteles afumat ! Cand se usuca bine iti trimit !ie sa faci poza sa vada si ochiu nostru cum ii ala, ca gura bistoș ne.a lasa apa 4
justlove Reputație: 8972 Postat Decembrie 25, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Decembrie 25, 2015 Nu pot sa-ti dau un minus ca na.., consider ca am trait chiar si asa degeaba. am glumit mai minusuri da.mi la injuraturi 4
cassy Reputație: 16361 Postat Decembrie 25, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Decembrie 25, 2015 Pe bune, eu alta denumire n-am auzit si nu-i vorba de ala cu sange, ii clar altceva, ii produs crud uscat si bineinteles afumat ! Cand se usuca bine iti trimit !Ok, dar nu uita... promite-mi aici solemn ca-mi trimiti 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 25, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Decembrie 25, 2015 Na ce sa zic, nu i-am pus io numele, dar, drept ii ca n-am mai intalnit pe altundeva, ii sigurul preparat de la porc de chiar imi place , dar, eu is mai ciufut la mancare !si eu fac figuri sa nu aud de sangerete,creier de astea.si nu pot manca animale dragutze ca un iepuras.am pus boticu la caprioara odata si mi-a parut rau apoi.cu mistret am fost ok,dar nu e un animal gratios.daca ar fi sa ucid ceva cu mana mea clar mai degraba as paste fericita,ma apuca plansul si la pescuit 1
skyseven Reputație: 15269 Postat Decembrie 25, 2015 Oras:- Oras:- Postat Decembrie 25, 2015 Sa stii ca nu e o regula uite aici masa musculara (toti sunt fie lacto-vegetarieni, fie vegani) Ce zici de nenea de 80 de ani care-ti face ridicari de 200-250 Kg ??? 80 de ani !!! Antrenamentul sustinut si perseverenta, cheia succesului. Cred ca depinde si de constitutia musculara si sangvina (grupa de sange, s.a.) si de predispozitiile individuale. Eu sunt genul ectomorf si am nevoie de proteina pentru crestere musculara.
justlove Reputație: 8972 Postat Decembrie 25, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Decembrie 25, 2015 si eu fac figuri sa nu aud de sangerete,creier de astea.si nu pot manca animale dragutze ca un iepuras.am pus boticu la caprioara odata si mi-a parut rau apoi.cu mistret am fost ok,dar nu e un animal gratios.daca ar fi sa ucid ceva cu mana mea clar mai degraba as paste fericita,ma apuca plansul si la pescuitno am taiat io pasari cred ca o ferma intreaga incepand de la pui pana la ditamai curcanu 4
justlove Reputație: 8972 Postat Decembrie 25, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Decembrie 25, 2015 Antrenamentul sustinut si perseverenta, cheia succesului. Cred ca depinde si de constitutia musculara si sangvina (grupa de sange, s.a.) si de predispozitiile individuale. Eu sunt genul ectomorf si am nevoie de proteina pentru crestere musculara. no hai la mine o luna ca te ingrasi 10 kile si apoi o transformi in muschi de la atata antrenament 4
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 25, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Decembrie 25, 2015 no am taiat io pasari cred ca o ferma intreaga aoleuuuu criminalo mai degrada tai oameni decat sa fiu cruda cu un animalut,doar ca nu i-as manca au prea multi microbi nu de alta 1
skyseven Reputație: 15269 Postat Decembrie 25, 2015 Oras:- Oras:- Postat Decembrie 25, 2015 si eu fac figuri sa nu aud de sangerete,creier de astea.si nu pot manca animale dragutze ca un iepuras.am pus boticu la caprioara odata si mi-a parut rau apoi.cu mistret am fost ok,dar nu e un animal gratios.daca ar fi sa ucid ceva cu mana mea clar mai degraba as paste fericita,ma apuca plansul si la pescuit I agree. inseamna ca poti sa mananci si carne de porc, sunt mai bruti ei asa din fire nici prea hidosi dar nici draguti. Glumeam desigur! am glumit mai minusuri da.mi la injuraturi da, la chestia aia , sangerete m-am referit. Sunt eu mai sensibil la ce mananc iar ideea de "sange" imi taie definitiv pofta de mancare. 2
killbill13 Reputație: 8009 Postat Decembrie 25, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Decembrie 25, 2015 ie sa faci poza sa vada si ochiu nostru cum ii ala, ca gura bistoș ne.a lasa apa Sa ajung acasa ca nush de ce nu mere de pe telefon !
cassy Reputație: 16361 Postat Decembrie 25, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Decembrie 25, 2015 , sangerete m-am referit. Sunt eu mai sensibil la ce mananc iar ideea de "sange" imi taie definitiv pofta de mancare. Eheiii, nu ai idee ce bune sunt in tocanita de pui bucatile de sange Ca consitenta nu sunt cu mult diferite fata de ficat 1
justlove Reputație: 8972 Postat Decembrie 25, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Decembrie 25, 2015 Sa ajung acasa ca nush de ce nu mere de pe telefon !dami.o mie in PM si o pun io aci 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 25, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Decembrie 25, 2015 I agree. inseamna ca poti sa mananci si carne de porc, sunt mai bruti ei asa din fire nici prea hidosi dar nici draguti. Glumeam desigur! da, la chestia aia , sangerete m-am referit. Sunt eu mai sensibil la ce mananc iar ideea de "sange" imi taie definitiv pofta de mancare. mie-mi place doar sangele meu cand ma ma tai 1
justlove Reputație: 8972 Postat Decembrie 25, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Decembrie 25, 2015 Eheiii, nu ai idee ce bune sunt in tocanita de pui bucatile de sange Ca consitenta nu sunt cu mult diferite fata de ficat ioi taci fata ca imi aduc aminte ce bun era tocanita cu bucatele de singe inchegat , ficat , inima si ”rînză”/pipota 6
skyseven Reputație: 15269 Postat Decembrie 25, 2015 Oras:- Oras:- Postat Decembrie 25, 2015 si eu fac figuri sa nu aud de sangerete,creier de astea.si nu pot manca animale dragutze ca un iepuras.am pus boticu la caprioara odata si mi-a parut rau apoi.cu mistret am fost ok,dar nu e un animal gratios.daca ar fi sa ucid ceva cu mana mea clar mai degraba as paste fericita,ma apuca plansul si la pescuit mai degrada tai oameni decat sa fiu cruda cu un animalut,doar ca nu i-as manca au prea multi microbi nu de alta inseamna ca nu m-ai putea ucide , caci sunt si eu o fiinta gratioasa si diafana (chiar si animalica cateodata)))) 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 25, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Decembrie 25, 2015 inseamna ca nu m-ai putea ucide , caci sunt si eu o fiinta gratioasa si diafana (chiar si animalica cateodata)))) nu te tai,as taia doar oameni idioti+rai si sa nu fie frumosi,ca ma sensibilizeaza.si submisivi carora le place, atat 1
killbill13 Reputație: 8009 Postat Decembrie 25, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Decembrie 25, 2015 Ok, dar nu uita... promite-mi aici solemn ca-mi trimiti Eu nu vorbesc aiurea niciodata, numa pe topicul de bancuri !
justlove Reputație: 8972 Postat Decembrie 25, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Decembrie 25, 2015 Pe bune, eu alta denumire n-am auzit si nu-i vorba de ala cu sange, ii clar altceva, ii produs crud uscat si bineinteles afumat ! Cand se usuca bine iti trimit ! Sa ajung acasa ca nush de ce nu mere de pe telefon !facuta de KILLBILL13 ( poate crede lumea ca am fo la tine sau tu la mine )( da.mi adresa ca vin sa te colind ) 10
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum