Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2015 Partajează Postat Iunie 9, 2015 @Ticutza, te iau de berbant trimite-mi cv-ul te rog..... 5 4 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 9, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Iunie 9, 2015 trimite-mi cv-ul te rog.....- apta pt cunnilingus- pozitia 69- daca posteriorul iti este spalat corespunzator, nu ma dau in laturi sa ti-l gadil- daca poti invarti cele 65kg din dotarea personala putem practica orice pozitie iti trece prin cap orice.Finalizare la oral, pe corp, pe fata.- pentru un castron cu ciorba si o limba bine plasata iti pot oferii mai mici sau mai mari surprize (squirt, uro)- ohooo ce nu poti face cu o halca de carne perpelita usor pe gratar (diverse fetishuri)- iti pot indica si te pot indruma, de cele mai multe ori parinteste catre diverse feluri gastronomice ce-mi fac deliciu papilelor gustative (FEMDOM, MISTRESS)Si lista poate continua dar imi este teama sa le pun pe aici ca s-ar putea sa fiu asaltata de cereri iar tu ma vei pierde pentru totdeauna 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2015 Partajează Postat Iunie 9, 2015 - apta pt cunnilingus- pozitia 69- daca posteriorul iti este spalat corespunzator, nu ma dau in laturi sa ti-l gadil- daca poti invarti cele 65kg din dotarea personala putem practica orice pozitie iti trece prin cap orice.Finalizare la oral, pe corp, pe fata.- pentru un castron cu ciorba si o limba bine plasata iti pot oferii mai mici sau mai mari surprize (squirt, uro)- ohooo ce nu poti face cu o halca de carne perpelita usor pe gratar (diverse fetishuri)- iti pot indica si te pot indruma, de cele mai multe ori parinteste catre diverse feluri gastronomice ce-mi fac deliciu papilelor gustative (FEMDOM, MISTRESS)Si lista poate continua dar imi este teama sa le pun pe aici ca s-ar putea sa fiu asaltata de cereri iar tu ma vei pierde pentru totdeauna s-a facut...inchiriez localul, dau invitatiile la facut. Peseu : am dat foc la jar ca sa te astept cu ele calde.. 5 4 Link spre comentariu
vypushka Reputație: 4156 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Partajează Postat Iunie 9, 2015 s-a facut...inchiriez localul, dau invitatiile la facut. Peseu : am dat foc la jar ca sa te astept cu ele calde..caramizile e de samota ? 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2015 Partajează Postat Iunie 9, 2015 caramizile e de samota ? Normal ... 6 4 Link spre comentariu
vypushka Reputație: 4156 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Partajează Postat Iunie 9, 2015 Normal ...asa credeam si io profi by default Link spre comentariu
alladyn22 Reputație: 13 Postat Iunie 9, 2015 Oras:secret Oras:secret Partajează Postat Iunie 9, 2015 frumos gratar ai pus sa ajunga ptr toti? Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 9, 2015 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iunie 9, 2015 iti dai seama cand o intra el mai tarziu, dupa ce termina de dat cu matura, ce spume o sa faca :-)))dar pe de alta parte, sa-i dea dumnezeu sanatate ca alt prost de care se ne batem pula si sa tina asa mult la tavaleala nu mai gasim. iti dai seama ce-a patimit el cu amelia? :-)))Ca sa va puteri bate "pula" de cineva, trebuie sa aveti cu ce, in cazul vostru nu poate fi vorba de "pula" , sunteti doar un nebun si un drogat care va lingeti in cur unul pe celălalt. Link spre comentariu
dolores rld Reputație: -518 Postat Iunie 9, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Partajează Postat Iunie 9, 2015 poftim, saracilor! astia care mancati a 2-a zi la impinge tava.http://i58.tinypic.com/k56fl0.jpg 1 3 Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 10, 2015 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iunie 10, 2015 O sa fac un experiment social cu el,m-am hotarat!In primul rând, tu esti un experiment nefericit al naturii! A face tu un experiment social, este ilogic atata timp cat esti dependent de ceva. De droguri, de "prietenii" de aici cara, intre noi fie vorba, au cam început sa te futa in gura. Asa ca nenica, Marsh si cauta-te la mansarda, dupa care poti emite opinii. Pa a atunci, am inteles ca folosesc vaselina cand se fut in cur deci, foloseste-o cimpalacule! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2015 Partajează Postat Iunie 10, 2015 poftim, saracilor! astia care mancati a 2-a zi la impinge tava.http://i58.tinypic.com/k56fl0.jpgJOS PALARIA ! ! 1 Link spre comentariu
spanish1999 Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2015 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Iunie 10, 2015 Fara muraturi ...,,viata e pustiu”!!!!! adevarat Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Iunie 10, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Iunie 10, 2015 Sa revenim on-toping 8 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2015 Partajează Postat Iunie 10, 2015 Sa revenim on-toping IMG_0881.jpgStii ce gem beton iese de acolo ? Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Iunie 10, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Iunie 10, 2015 Stii ce gem beton iese de acolo ? Voi sti peste vreo ora, cand o sa gust (acum fierbe de zor, poza e facuta la 17:39) 1 Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 10, 2015 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Iunie 10, 2015 In primul rând, tu esti un experiment nefericit al naturii! A face tu un experiment social, este ilogic atata timp cat esti dependent de ceva. De droguri, de "prietenii" de aici cara, intre noi fie vorba, au cam început sa te futa in gura. Asa ca nenica, Marsh si cauta-te la mansarda, dupa care poti emite opinii. Pa a atunci, am inteles ca folosesc vaselina cand se fut in cur deci, foloseste-o cimpalacule! Da-i voie lui dumnezeu sa te calauzeasca,calareste un magar,and stay present... Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iunie 10, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Iunie 10, 2015 Stii ce gem beton iese de acolo ? Voi sti peste vreo ora, cand o sa gust (acum fierbe de zor, poza e facuta la 17:39) si peste alta ora il vei face Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Iunie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 10, 2015 Voi sti peste vreo ora, cand o sa gust (acum fierbe de zor, poza e facuta la 17:39) Unde stai?!? Daca din casa de la mine pana in casa la Cluj fac fix 3 ore...cred ca reusesc sa ajung pana termina de fiert. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2015 Partajează Postat Iunie 10, 2015 Te-ai scos Cat' :laugh2 1 Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 10, 2015 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iunie 10, 2015 si peste alta ora il vei faceTu căcatul pe care îl faci, este instant,! Am rugămintea, nu murdarii si acest topic. Ia-l si pe vaselina (aka de ce?) si Marsh! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2015 Partajează Postat Iunie 10, 2015 Bre toti ! Ia gata galceava, aici e bucatarie, da ? Toata lumea care intra pe aici mananca linistita. Adica MANCARE mananca linistita, da ? Bun ! pfuuiii, torturile alea cu martzipan ale Klarei de asta dimineata.... :yummy 1 Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iunie 10, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Iunie 10, 2015 Tu căcatul pe care îl faci, este instant,! Am rugămintea, nu murdarii si acest topic. Ia-l si pe vaselina (aka de ce?) si Marsh!scuza-ma ca te-am omis. face gemu in gura la tine Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Iunie 10, 2015 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Iunie 10, 2015 cartofi noi si piept de puicuta aripioare picante si ciuperci de regim 14 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Iunie 10, 2015 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Iunie 10, 2015 no si ceva dulce crema de zahar ars 12 Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 10, 2015 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iunie 10, 2015 Da-i voie lui dumnezeu sa te calauzeasca,calareste un magar,and stay present...Stiu ca esti naspa dar nu credeam ca ai asemenea fantezii? Marsh mah si trateaza-te la mansarda, drogatule! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum