Sari la conținut

CE AM GATIT IN ULTIMA VREME

Vizitator

Postări Recomandate

trimite-mi cv-ul te rog.....

- apta pt cunnilingus

- pozitia 69

- daca posteriorul iti este spalat corespunzator, nu ma dau in laturi sa ti-l gadil

- daca poti invarti cele 65kg din dotarea personala putem practica orice pozitie iti trece prin cap orice.

Finalizare la oral, pe corp, pe fata.

- pentru un castron cu ciorba si o limba bine plasata iti pot oferii mai mici sau mai mari surprize (squirt, uro)

- ohooo ce nu poti face cu o halca de carne perpelita usor pe gratar (diverse fetishuri)

- iti pot indica si te pot indruma, de cele mai multe ori parinteste catre diverse feluri gastronomice ce-mi fac deliciu papilelor gustative (FEMDOM, MISTRESS)

Si lista poate continua dar imi este teama sa le pun pe aici ca s-ar putea sa fiu asaltata de cereri iar tu ma vei pierde pentru totdeauna

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

- apta pt cunnilingus

- pozitia 69

- daca posteriorul iti este spalat corespunzator, nu ma dau in laturi sa ti-l gadil

- daca poti invarti cele 65kg din dotarea personala putem practica orice pozitie iti trece prin cap orice.

Finalizare la oral, pe corp, pe fata.

- pentru un castron cu ciorba si o limba bine plasata iti pot oferii mai mici sau mai mari surprize (squirt, uro)

- ohooo ce nu poti face cu o halca de carne perpelita usor pe gratar (diverse fetishuri)

- iti pot indica si te pot indruma, de cele mai multe ori parinteste catre diverse feluri gastronomice ce-mi fac deliciu papilelor gustative (FEMDOM, MISTRESS)

Si lista poate continua dar imi este teama sa le pun pe aici ca s-ar putea sa fiu asaltata de cereri iar tu ma vei pierde pentru totdeauna

s-a facut...inchiriez localul, dau invitatiile la facut. :)

Peseu : am dat foc la jar ca sa te astept cu ele calde..

post-123528-0-32306600-1433832798_thumb.jpg

• Like 5
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:B

iti dai seama cand o intra el mai tarziu, dupa ce termina de dat cu matura, ce spume o sa faca :-)))dar pe de alta parte, sa-i dea dumnezeu sanatate ca alt prost de care se ne batem pula si sa tina asa mult la tavaleala nu mai gasim. iti dai seama ce-a patimit el cu amelia? :-)))

Ca sa va puteri bate "pula" de cineva, trebuie sa aveti cu ce, in cazul vostru nu poate fi vorba de "pula" , sunteti doar un nebun si un drogat care va lingeti in cur unul pe celălalt.

Link spre comentariu

O sa fac un experiment social cu el,m-am hotarat!

In primul rând, tu esti un experiment nefericit al naturii! A face tu un experiment social, este ilogic atata timp cat esti dependent de ceva. De droguri, de "prietenii" de aici cara, intre noi fie vorba, au cam început sa te futa in gura. Asa ca nenica, Marsh si cauta-te la mansarda, dupa care poti emite opinii. Pa a atunci, am inteles ca folosesc vaselina cand se fut in cur deci, foloseste-o cimpalacule!

Link spre comentariu
  • Oras:aer
  • Oras:aer

In primul rând, tu esti un experiment nefericit al naturii! A face tu un experiment social, este ilogic atata timp cat esti dependent de ceva. De droguri, de "prietenii" de aici cara, intre noi fie vorba, au cam început sa te futa in gura. Asa ca nenica, Marsh si cauta-te la mansarda, dupa care poti emite opinii. Pa a atunci, am inteles ca folosesc vaselina cand se fut in cur deci, foloseste-o cimpalacule!

Da-i voie lui dumnezeu sa te calauzeasca,calareste un magar,and stay present...

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Voi sti peste vreo ora, cand o sa gust (acum fierbe de zor, poza e facuta la 17:39) ;)

Unde stai?!? Daca din casa de la mine pana in casa la Cluj fac fix 3 ore...cred ca reusesc sa ajung pana termina de fiert. ;)

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Bre toti ! Ia gata galceava, aici e bucatarie, da ? Toata lumea care intra pe aici mananca linistita. Adica MANCARE mananca linistita, da ?

Bun ! :hihat

pfuuiii, torturile alea cu martzipan ale Klarei de asta dimineata.... :ewpu :yummy :yummy

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5

Tu căcatul pe care îl faci, este instant,

! Am rugămintea, nu murdarii si acest topic. Ia-l si pe vaselina (aka de ce?) si Marsh!

scuza-ma ca te-am omis. face gemu in gura la tine =))

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...