johnny&white Reputație: -438 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Partajează Postat Decembrie 26, 2015 astea 4 exercitii sunt cele recomandate 1 2 3 4 asta.i pt muschii de la ceafa (iara m.ati provocat sa pun semne obscene)Nu te poti abtine deloc. 1 3 Link spre comentariu
skyseven Reputație: 15269 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:- Oras:- Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Va dau o mana de ajutor. Are 3 ingrediente. Un fel de carne, o radacina si smantana. dupa modul in care te exprimi nu e carne, daca are radacina ma gandesc imediat la o ciuperca (smantana e evidenta acolo). Dar ce fel de ciuperca?, in sectiune seamana mai degraba cu soia. Ciuperci, soia, vinete, deja fabulez.. 1 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Adica, un fel de pui cu smantana? Fac si eu ceva asemanator. Tai carnea de pui bucati de-o-mbucatura (sau curcan, in ultima vreme nu prea mai consum pui). O condimentez cu niscavai piper, sare, menta sau busuioc si-o las sa se marineze vreo ora-doua. O rumenesc intr-o tigaie, o scot si torn smantana in tigaie. Cand incepe smantana sa se subtieze bag puiu la loc si il lasla foc mic 15-20 de minute (sub capac). Daca mi se pare prea gros sosul mai bag niste lapte; daca-i prea subtire - ii scot capacul sa mai scada.un fel de a ta,doar ca ceva mai 'prajita','mai la cratita'.baza sosului e un ulei rezultat prin frigere*adaos de lapte smantana si faina!! si apoi steluta mea de mama se plange ca o maltrateza ficatu desi zero tigari,cafea,alcool sau sucuri din comert Link spre comentariu
the godfather Reputație: -1028 Postat Decembrie 26, 2015 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Partajează Postat Decembrie 26, 2015 3 9 Link spre comentariu
gebeleisys Reputație: 1515 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 26, 2015 topală de puiNah..Eu consider ca cea mai buna pasare e porcu' ... n-as baga zburatoare la craciun. Va mai dau o mana de ajutor cu niscavai cimilituriCum ridichea calului piere fiecare pasare?? Link spre comentariu
gebeleisys Reputație: 1515 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 26, 2015 dupa modul in care te exprimi nu e carne, daca are radacina ma gandesc imediat la o ciuperca (smantana e evidenta acolo). Dar ce fel de ciuperca?, in sectiune seamana mai degraba cu soia. Ciuperci, soia, vinete, deja fabulez.. Da, fabulezi ) E carne, da' e un anumit muschi. Si doar cu muschiul ala merge, ca altii nu au textura potrivita Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Da, fabulezi ) E carne, da' e un anumit muschi. Si doar cu muschiul ala merge, ca altii nu au textura potrivitascuze de muschiu se numeste cumva pizdulice :350x 5 Link spre comentariu
gebeleisys Reputație: 1515 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 26, 2015 scuze de muschiu se numeste cumva pizdulice :350x Nu se numeste asa, dar va place cand va trece pe-acolo Link spre comentariu
skyseven Reputație: 15269 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:- Oras:- Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Pe asta o stii? Sa nu bati femeia cu sucitoarea! Ce puneti voi pe masa de Craciun? Un dos rotund!!! cozonacu a luat-o razna. 2 Link spre comentariu
gebeleisys Reputație: 1515 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Hai ca vad ca nici dupa tot ajutorul dat nu vreti sa ghiciti.Nah..Eu consider ca cea mai buna pasare e porcu' ... n-as baga zburatoare la craciun. Va mai dau o mana de ajutor cu niscavai cimilituriCum ridichea calului piere fiecare pasare?? Fiecare pasare pe limba ei piere. Ce horseradish credeti? Nu se numeste asa, dar va place cand va trece pe-acolo Si daca nici dupa asta nu v-ati prins ca-i limba.... Limba de porc cu hrean si smantana. Foarte simplu de facut. Se fierbe limba pana e gata, se curata de piele si se taie bucati. Se rade o cantitate considerabila de hrean. Se amesteca cele trei ingrediente si se lasa macar 12 ore la frigider (ca sa se intrepatrunda aromele). Se serveste cu putina paine, sa poti aduna sosul ala genial! 2 Link spre comentariu
the godfather Reputație: -1028 Postat Decembrie 26, 2015 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Hai ca vad ca nici dupa tot ajutorul dat nu vreti sa ghiciti. Fiecare pasare pe limba ei piere. Ce horseradish credeti? Si daca nici dupa asta nu v-ati prins ca-i limba.... Limba de porc cu hrean si smantana. Foarte simplu de facut. Se fierbe limba pana e gata, se curata de piele si se taie bucati. Se rade o cantitate considerabila de hrean. Se amesteca cele trei ingrediente si se lasa macar 12 ore la frigider (ca sa se intrepatrunda aromele). Se serveste cu putina paine, sa poti aduna sosul ala genial!cu ce băutură servești dişu' ăsta? ! 1 9 Link spre comentariu
gebeleisys Reputație: 1515 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 26, 2015 cu ce băutură servești dişu' ăsta? ! Tuica fiarta merge. Nu beau vin - asa ca nu stiu sigur - dar nu cred ca merge cu vin. Si tuica nefiarta merge. Sa nu fie prea fierbinte sau prea tare ca nu da bine cu hreanu - scoti foc dupa aia 2 Link spre comentariu
the godfather Reputație: -1028 Postat Decembrie 26, 2015 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Tuica fiarta merge. Nu beau vin - asa ca nu stiu sigur - dar nu cred ca merge cu vin. Si tuica nefiarta merge. Sa nu fie prea fierbinte sau prea tare ca nu da bine cu hreanu - scoti foc dupa aia atunci să ai poftă la limbi...) 2 9 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Tuica fiarta merge. Nu beau vin - asa ca nu stiu sigur - dar nu cred ca merge cu vin. Si tuica nefiarta merge. Sa nu fie prea fierbinte sau prea tare ca nu da bine cu hreanu - scoti foc dupa aia sa iti fie de bine.eu imi prepar limba,preferat de vita in sos tomat cu masline. sau sos de visine cu piurenu as gati limba de vita sau porc cu sos alb,dar fiecare cu ce ii cade bine Link spre comentariu
gebeleisys Reputație: 1515 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 26, 2015 atunci să ai poftă la limbi... )Intotdeauna am, doar sa fie curatata bine 1 Link spre comentariu
gebeleisys Reputație: 1515 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 26, 2015 sa iti fie de bine.eu imi prepar limba,preferat de vita in sos tomat cu masline. sau sos de visine cu piurenu as gati limba de vita sau porc cu sos alb,dar fiecare cu ce ii cade bine Practic nu o gatesti cu sos alb!Doar o amesteci cu smantana si hrean. E mult mai usoara decat ai crede si daca pui hrean cu simt de raspundere n-ai nici o greata dupa! PS: cand puneti limba la fiert nu uitati sa aruncati niste mirodenii pe acolo, un strop de sare, niste boabe de piper, foi de dafin... Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Practic nu o gatesti cu sos alb!Doar o amesteci cu smantana si hrean. E mult mai usoara decat ai crede si daca pui hrean cu simt de raspundere n-ai nici o greata dupa! PS: cand puneti limba la fiert nu uitati sa aruncati niste mirodenii pe acolo, un strop de sare, niste boabe de piper, foi de dafin...eu o fierb intr-o cratita mica cu boia pana e patrunsa ,o bag in apa rece,indepartez pielea.apoi o adaug in cucta cu alte organe si legumevsi afumaturi,ce le adaug gradat,pana ce totul e f fraged.zeama ramasa e baza naturala de supe ciorbe, restu folosit la feluri principale 2 Link spre comentariu
gebeleisys Reputație: 1515 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 26, 2015 eu o fierb intr-o cratita mica cu boia pana e patrunsa ,o bag in apa rece,indepartez pielea.apoi o adaug in cucta cu alte organe si legumevsi afumaturi,ce le adaug gradat,pana ce totul e f fraged.zeama ramasa e baza naturala de supe ciorbe, restu folosit la feluri principale Iar nu mai am puncte, asa ca :aplaud 1 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Iar nu mai am puncte, asa ca :aplaudsincer la limba mirodenia favorita la mine e tarhon,desi pricep cum hreanu tau o condimenteaza Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Limba de porc cu hrean si smantana. Foarte simplu de facut. Se fierbe limba pana e gata, se curata de piele si se taie bucati. Se rade o cantitate considerabila de hrean. Se amesteca cele trei ingrediente si se lasa macar 12 ore la frigider (ca sa se intrepatrunda aromele). Se serveste cu putina paine, sa poti aduna sosul ala genial!No, hreanul ghicisem, insa am citit prea tarziu la cat timp am petrecut azi pe topicul cu metal 3 Link spre comentariu
gebeleisys Reputație: 1515 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 26, 2015 sincer la limba mirodenia favorita la mine e tarhon,desi pricep cum hreanu tau o condimenteaza Mirodenia mea favorita la limba e pasarica... 5 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Mirodenia mea favorita la limba e pasarica... :clapp 4 Link spre comentariu
gebeleisys Reputație: 1515 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 26, 2015 No, hreanul ghicisem, insa am citit prea tarziu la cat timp am petrecut azi pe topicul cu metal Na ca am primit puncte! Le-am consumat deja Daca-i cu metal, e timp petrecut bine Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Decembrie 26, 2015 No, dupa cum ziceam , aproape nimic nu mi-a iesit ok de sarbatori.. in bucatarie (o, la gust toate au iesit bine, dar..) 11 Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Sa nu fie prea fierbinte sau prea tare ca nu da bine cu hreanu - scoti foc dupa aia Pe care din evacuari? In alta ordine de idei, e interesanta treaba cu limba + hrean. La ai mei in casa se mai face din cand in cand cu maioneza si putin usturoi, dar in ultima vreme chiar daca o prind cand sunt in vizita pe-acolo, o cam evit ca-mi pica prea greu. In schimb in combinatia asta e o idee buna, o s-o incerc cand imi aduc aminte. 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum