Sari la conținut

CE AM GATIT IN ULTIMA VREME

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:B
  • Oras:B

scuza-ma ca te-am omis. face gemu in gura la tine =))

Bou ai fost si asa o sa parasesti lumea asta. Mars si pupa-te in cur cu de ce?,, da-i o limba in cur lui John, poate asa o sa te calmezi! Marsh mah jigodiilor neterminate!

Link spre comentariu
  • Oras:aer
  • Oras:aer

Stiu ca esti naspa dar nu credeam ca ai asemenea fantezii? Marsh mah si trateaza-te la mansarda, drogatule!

De ce urasti oamenii?De ce te urasti?Inspira mirosul de tei,dupa ploaia asta de vara....ei,cum e,te simti mai bine?

• Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5

Bou ai fost si asa o sa parasesti lumea asta. Mars si pupa-te in cur cu de ce?,, da-i o limba in cur lui John, poate asa o sa te calmezi! Marsh mah jigodiilor neterminate!

ba, uite acu` am vb cu amelia si mi-a zis ca are nevoie de un taxist care s-o duca la pula si sa-i spuna ca totul va fi bine. lasi måtura si te bagi? =))

Link spre comentariu

De ce urasti oamenii?De ce te urasti?Inspira mirosul de tei,dupa ploaia asta de vara....ei,cum e,te simti mai bine?

pt lisandru ploaia nu e nicio bucurie ca tre` sa mai cumpere un lighean ca iar se uda pe sosete =))

Link spre comentariu
  • Oras:în a patra zi dã week-end
  • Oras:în a patra zi dã week-end

ba, eu mai aveam ce mai aveam cu vreo 1-2 pe aici.... plm. nu prea incapeau jjmeckerii da mine. :(

acum, eu unul, m-am mai potolit, de plictiseala.

dar cu advanced ce aveti fratilor zi de zi? :laugh2 adica, plm, nu e plictitsitor, mereu sa zboare pula prin aer?

Link spre comentariu

ba, eu mai aveam ce mai aveam cu vreo 1-2 pe aici.... plm. nu prea incapeau jjmeckerii da mine. :(

acum, eu unul, m-am mai potolit, de plictiseala.

dar cu advanced ce aveti fratilor zi de zi? :laugh2 adica, plm, nu e plictitsitor, mereu sa zboare pula prin aer?

ce vrei , ma frate, daca-i e draga pula noastra... asa e cand esti procuror/avocat/magnat/mogul/razboinicul luminii/zmardoi/etc.,ti se fac toate poftele

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...