rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 6, 2016 stie rozkendra sa gateasca cum stiu eu sa dau la strungesti cam zburdalnic in ultima vreme... cand iti arde de smotoceala,cand tastezi cu penisul sau inainte sa te atingi nepotrivit. hai sa ne harjonim cu finalizare,eu iti gatesc orice vrei tu,absolut orice si tu iti manifesti apoi placerea pe cale orala,sa exprimi tu cu gurita ta in jos in ce fel ti-a cazut papica 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 6, 2016 nah ca am vrut sa-ti dau like si punctele mi le-ai luat.sa vedem cu ce mai cumpar eu tigai.... 1
Administrator pisicuts Reputație: 114527 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Ianuarie 6, 2016 dupa ce gatesti chiftelute cu sos vorbim (fara alea congelate de la supermarket) ..... 3
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 6, 2016 ce vrei nonorocito? selfish plaja.Te-a luat, să moară Fererristu' 2
klm112 Reputație: 5026 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Ianuarie 6, 2016 dupa ce gatesti chiftelute cu sos vorbim (fara alea congelate de la supermarket) .....Să nu incurce pasta dă tomate
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 6, 2016 dupa ce gatesti chiftelute cu sos vorbim (fara alea congelate de la supermarket) .....pai fac si poate mai bune decat ai mancat vreodata si nu exagerez.dar daca tot ma pui la cratita,cam devreme, mie ce-mi rezulta?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 6, 2016 pai fac si poate mai bune decat ai mancat vreodata si nu exagerez.dar daca tot ma pui la cratita,cam devreme, mie ce-mi rezulta?Ai mâncat ceva azi? 2
gebeleisys Reputație: 1515 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 6, 2016 pai fac si poate mai bune decat ai mancat vreodata si nu exagerez.dar daca tot ma pui la cratita,cam devreme, mie ce-mi rezulta?Daca gatesti ton cu piure de sepie, invelit in spuma de busuioc, restructurat cu pudra de lecitina eu vin si ling o ora zilnic, timp de o saptamana, ce vrei tu.. (doar sa fie curat).
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Ianuarie 6, 2016 Ai mâncat ceva azi? a mancat copii cruzi 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 6, 2016 Daca gatesti ton cu piure de sepie, invelit in spuma de busuioc, restructurat cu pudra de lecitina eu vin si ling o ora zilnic, timp de o saptamana, ce vrei tu.. (doar sa fie curat).scumpete multumesc pt oferta,dar vb doar cu lighioana miorlaita pt oferta. el e mai carnivor de fel,nu tocmai un curios in platouri excentrice sau gastronomie moleculara lol.daca ii fac o supa cu taietei de casa in loc de fidea Baneasa plange direct )
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 6, 2016 a mancat copii cruziNuma' Mișkin thailandezu' are apucături d-astea...ai dreaq, ce face excentricitatea asta din nește unii 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 6, 2016 @gebe ca tot esti de-al meu, Lup,maverick cu peste si fructe de mare prepar sepie in un mare fel,desi favorita mea e caracatita pe la noi,la matusa-mea in zona imi placea deosebit cega
klm112 Reputație: 5026 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Ianuarie 6, 2016 o pula Chiar tot oraşu" ăla din Croaţia ?
gebeleisys Reputație: 1515 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 6, 2016 scumpete multumesc pt oferta,dar vb doar cu lighioana miorlaita pt oferta. el e mai carnivor de fel,nu tocmai un curios in platouri excentrice sau gastronomie moleculara lol.daca ii fac o supa cu taietei de casa in loc de fidea Baneasa plange direct ) Iar nu mai am puncte, ca merita! @gebe ca tot esti de-al meu, Lup,maverick cu peste si fructe de mare prepar sepie in un mare fel,desi favorita mea e caracatita pe la noi,la matusa-mea in zona imi placea deosebit cega Stai ca nu inteleg! L-ai gatit pe maverik cu peste si fructe de mare??!!!? Ce-i drept, de felul meu nu ma omor dupa fructele de mare. Dar caracatita pe gratar sau in sos picant as manca non-stop. 4
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 6, 2016 o pulaUnde-a zis?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 6, 2016 Chiar tot oraşu" ăla din Croaţia ? ie scump...am fost io și...mi-a plăcut 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 6, 2016 o pulaDă link că după aia iar zice că-i scoatem vorbe )
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2016 Postat Ianuarie 6, 2016 Unde-a zis? nu conteaza , unde(daca) citesti tot aia e 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 6, 2016 Iar nu mai am puncte, ca merita! Stai ca nu inteleg! L-ai gatit pe maverik cu peste si fructe de mare??!!!? Ce-i drept, de felul meu nu ma omor dupa fructele de mare. Dar caracatita pe gratar sau in sos picant as manca non-stop.lol spuneam ca domnii Maverick si Loopix sunt si dansi ahihtati dupa specialitati de pesteps eu n-am likeuri de ieri cand a deciz rozu ca-s prea obraznica 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2016 Postat Ianuarie 6, 2016 nu mai punetz vinu' in sticle de suc..... ii schimba gustu'n pula mea d`aia bea dobre numai la pet de 5 )) 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2016 Postat Ianuarie 6, 2016 lol spuneam ca domnii Maverick si Loopix sunt si dansi ahihtati dupa specialitati de pesteps eu n-am likeuri de ieri cand a deciz rozu ca-s prea obraznicaDon't say "calamar" twice, ca iti pun pun sort si scufie alba de bucatar pe cap, si-ti dau o cratita intr-o mana si o sticla cu ulei in cealalta ! 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 6, 2016 Don't say "calamar" twice, ca iti pun pun sort si scufie alba de bucatar pe cap, si-ti dau o cratita intr-o mana si o sticla cu ulei in cealalta ! umpluti se mai intreaba lumea de unde dragul meu pt felin.eu zic orice fel de mancare,el e multumit cu chiftelute marinate.cum sa nu-l iubesti? e efectiv dragalas 1
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Ianuarie 6, 2016 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Postat Ianuarie 6, 2016 Pai nu-i mare filosofie... apa la 70 de grade (sa iasa bule micute de pe fundu' oalei, sa nu ajunga sa clocoteasca), eventual o lingura de otet in apa si... sa fie proaspete ouale, cam atata (mai obisnuiam uneori sa fac vartej cu lingura in mijlocu' oalei, dar am observat ca nu prea are importanta)Eu nu pun otet, mi se pare ca strica gustul. In rest la fel, oua proaspete, apa ceva mai calda pe la 80 de grade, si ca sa nu se imprastie spag ouale intr-un castonel inainte sa le arunc in apa. Si cam in 3 minute sunt gata. Cine/ce zicea de calamari umpluti? Ca va e pofta!?Cu garnitura de orez salbatic, ciuperci de padure si legume. 8 5
gebeleisys Reputație: 1515 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 6, 2016 lol spuneam ca domnii Maverick si Loopix sunt si dansi ahihtati dupa specialitati de pesteps eu n-am likeuri de ieri cand a deciz rozu ca-s prea obraznicaeh.. glumeam si eu Da' eu cu pestele sunt certat - doar tonul, somonul, rechinul si hamsiile imi plac. Si cam orice peste afumat.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum