Sari la conținut

CE AM GATIT IN ULTIMA VREME

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

stie rozkendra sa gateasca cum stiu eu sa dau la strung

esti cam zburdalnic in ultima vreme... cand iti arde de smotoceala,cand tastezi cu penisul sau inainte sa te atingi nepotrivit. hai sa ne harjonim cu finalizare,eu iti gatesc orice vrei tu,absolut orice si tu iti manifesti apoi placerea pe cale orala,sa exprimi tu cu gurita ta in jos in ce fel ti-a cazut papica

• Like 1
Postat

nah ca am vrut sa-ti dau like si punctele mi le-ai luat.sa vedem cu ce mai cumpar eu tigai....

• Like 1
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

dupa ce gatesti chiftelute cu sos vorbim (fara alea congelate de la supermarket) .....

• Like 3

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

dupa ce gatesti chiftelute cu sos vorbim (fara alea congelate de la supermarket) .....

Să nu incurce pasta dă tomate

Postat

pai fac si poate mai bune decat ai mancat vreodata si nu exagerez.dar daca tot ma pui la cratita,cam devreme, mie ce-mi rezulta?

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

pai fac si poate mai bune decat ai mancat vreodata si nu exagerez.dar daca tot ma pui la cratita,cam devreme, mie ce-mi rezulta?

Ai mâncat ceva azi? :)

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Daca gatesti ton cu piure de sepie, invelit in spuma de busuioc, restructurat cu pudra de lecitina eu vin si ling o ora zilnic, timp de o saptamana, ce vrei tu.. (doar sa fie curat).

Postat

Daca gatesti ton cu piure de sepie, invelit in spuma de busuioc, restructurat cu pudra de lecitina eu vin si ling o ora zilnic, timp de o saptamana, ce vrei tu.. (doar sa fie curat).

scumpete multumesc pt oferta,dar vb doar cu lighioana miorlaita pt oferta. el e mai carnivor de fel,nu tocmai un curios in platouri excentrice sau gastronomie moleculara lol.daca ii fac o supa cu taietei de casa in loc de fidea Baneasa plange direct :))

Postat

@gebe ca tot esti de-al meu, Lup,maverick cu peste si fructe de mare prepar sepie in un mare fel,desi favorita mea e caracatita :) pe la noi,la matusa-mea in zona imi placea deosebit cega

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ai mâncat ceva azi? :)

o pula 

Postat

scumpete multumesc pt oferta,dar vb doar cu lighioana miorlaita pt oferta. el e mai carnivor de fel,nu tocmai un curios in platouri excentrice sau gastronomie moleculara lol.daca ii fac o supa cu taietei de casa in loc de fidea Baneasa plange direct :))

Iar nu mai am puncte, ca merita! :blushing2

@gebe ca tot esti de-al meu, Lup,maverick cu peste si fructe de mare prepar sepie in un mare fel,desi favorita mea e caracatita :) pe la noi,la matusa-mea in zona imi placea deosebit cega

Stai ca nu inteleg! L-ai gatit pe maverik cu peste si fructe de mare??!!!?

Ce-i drept, de felul meu nu ma omor dupa fructele de mare. Dar caracatita pe gratar sau in sos picant as manca non-stop.

• Like 4
Vizitator
Postat

Unde-a zis? :)

nu conteaza , unde(daca) citesti tot aia e :)

• Like 1
Postat

Iar nu mai am puncte, ca merita! :blushing2

Stai ca nu inteleg! L-ai gatit pe maverik cu peste si fructe de mare??!!!?

Ce-i drept, de felul meu nu ma omor dupa fructele de mare. Dar caracatita pe gratar sau in sos picant as manca non-stop.

lol spuneam ca domnii Maverick si Loopix sunt si dansi ahihtati dupa specialitati de peste

ps eu n-am likeuri de ieri cand a deciz rozu ca-s prea obraznica

• Like 3
Vizitator
Postat

nu mai punetz vinu' in sticle de suc..... ii schimba gustu'n pula mea

d`aia bea dobre numai la pet de 5 :)))

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

lol spuneam ca domnii Maverick si Loopix sunt si dansi ahihtati dupa specialitati de peste

Don't say "calamar" twice, ca iti pun pun sort si scufie alba de bucatar pe cap, si-ti dau o cratita intr-o mana si o sticla cu ulei in cealalta ! :)

• Like 1
Postat

Don't say "calamar" twice, ca iti pun pun sort si scufie alba de bucatar pe cap, si-ti dau o cratita intr-o mana si o sticla cu ulei in cealalta ! :)

umpluti  :ellao

se mai intreaba lumea de unde dragul meu pt felin.eu zic orice fel de mancare,el e multumit cu  chiftelute marinate.cum sa nu-l iubesti? e efectiv dragalas

• Like 1
  • Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote
  • Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote
Postat

Pai nu-i mare filosofie... apa la 70 de grade (sa iasa bule micute de pe fundu' oalei, sa nu ajunga sa clocoteasca), eventual o lingura de otet in apa si... sa fie proaspete ouale, cam atata :) (mai obisnuiam uneori sa fac vartej cu lingura in mijlocu' oalei, dar am observat ca nu prea are importanta)

Eu nu pun otet, mi se pare ca strica gustul. In rest la fel, oua proaspete, apa ceva mai calda pe la 80 de grade, si ca sa nu se imprastie spag ouale intr-un castonel inainte sa le arunc in apa. Si cam in 3 minute sunt gata. 

Cine/ce zicea de calamari umpluti? Ca va e pofta!?

Cu garnitura de orez salbatic, ciuperci de padure si legume. 

post-116092-0-18743900-1452091739_thumb.jpg

• Like 8
  • Minus 5

Postat

eh.. glumeam si eu :)

Da' eu cu pestele sunt certat - doar tonul, somonul, rechinul si hamsiile imi plac. Si cam orice peste afumat.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...